Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Bartholomew Mills

BartusP

Rekomendowane odpowiedzi

S0tbKmI.png

Bartholomew Mills urodzony 11 czerwca 1976 roku w Vice City. W wieku 19 lat przejął mały bar gastronomiczny po swoim ojcu, przez kilka lat rozwijał markę lokalu po czym w wieku 30 lat, otworzył sieć barów, które do obecnej chwili są głównym środkiem utrzymania Bartholomew'a. Przez ostatnie kilka lat Mills poszukiwał nowych wyzwań, próbując sił w różnych dziedzinach zaczynając od branży elektronicznej kończąc na promowaniu zawodników sztuk walki. Za namową środowiska Los Santos Race League przyjechał do Los Santos, w którym założył własny zespół wyścigowy pod nazwą Mills Racing Team, gdzie pełni role dyrektora. Dzięki znajomościom Bartholomew'a głównym sponsorem zespołu została marka Atomic, która będzie wspierała w działaniach zespół Mills Racing Team.

OOC:

Hej, zakładam zespół wyścigowy, który będzie startował w LSRL. Jako, że nie chce prowadzić postaci, która będzie kierowcą wymyśliłem, że założę postać, która będzie najważniejszą osobą w zespole czyli dyrektorem, który będzie odpowiadał za wszystkie sprawy związane z PR. Postać będzie kreowana w stronę bogatego przedsiębiorcy, który będzie prowadził dość lekkie życie. Ciężko rozpisać mi więcej co będę prowadził na tej postaci, bo pewnie większość rzeczy zweryfikuje mi gra IC.

Imię i nazwisko postaci: Bartholomew Mills

Numer konta postaci: 3482605415

Wacha, Seba, Macabra i 1 inny lubią to

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin