Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Taxi] Eco Taxi

Micwas

Rekomendowane odpowiedzi

Logo.png.9972e211b65983e15a2a749abcf18f24.png

Krótka Historia Powstania Biznesu

Firma Eco Taxi została założona przez Mike Nowyk w kwietniu 2021 roku. Młody amrykanin od dłuższego czasu pracował jako kierowca w jednej z korporacji taksówkarskich mieszczących się w Los Santos. Pewnego dnia wpadł na pomysł, aby otworzyć swoją firmę, o wszystkim poinformował jednego ze swoich przyjaciół, którego również próbuje przekonać do wspólnego założenia firmy. Na ten moment Sam Mike posiada jeden pojazd przystosowany do przewozu osób, dzięki czemu ułatwi mu to start z nową firmą.

Opis Działaności

Firma Eco Taxi zajmie się przewozem osób na terenie hrabstwa Los Santos i jego okolicach. Na początek będzie przeznaczona do tego jedna taxówka, która powinna wystarczyć na minimum dwóch kierowców. W planach jest dokupienie minimum 3 pojazdów taxi do firmy, a następnie poszerzenie działalności w kierunku przewozów VIP limuzynami.

Krótka notatka OOC

Cześć z tej strony Micwas, na serwerze pojawiłem się niedawno z podou mojego przyjaciela, który wciągnął mnie ponownie na RolePlay. Swoje czasy na RP miałem kilka lat temu, dlatego powoli wdrażam się na nowo w rozgrywkę. Dzisiaj wchodzę z inicjatywą utworzenia nowej korporacji taksówkarskiej, mam pewien plan na jej działani, a przy wszystkim zapewne wspomoże mnie mój przyjaciel.

Miejsce prowadzenia działalności

888560572_GrandTheftAutoVScreenshot2021_04.22-13.24_04_36.thumb.png.8254b7257986b1f93c2c72ac6d368ea0.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin