Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[STUDIO NAGRAŃ] Chase Te Bag Records

bestia ze stargardu

Rekomendowane odpowiedzi

chasethebag2.png

CHASE THE BAG RECORDS - Studio Nagrań znajdujące się na Davis, Jamestown - stworzone przez kolejno
Yuma Kin, Polo Dyton oraz Corey Saint. Budynek jest prywatny, a zrobione tam studio - jest przeznaczone do użytku po wpłacie małej kwoty na karnet.

POCZĄTKOWA DIAŁANOŚĆ
Studio na myśli ma zrzeszenie małych twórców z Davis i Rancho, na początku będzie ono do użytku. Jest ono też pomieszczeniem gdzie będą nagrywane piosenki Trio - Yuma Kin, Polo Dyton oraz Corey Saint. Zostało ono założone nie dawno, a że chłopaki chcą na tym zarobić - chcą zrobić swój własny biznes. Sprzęt nie jest drogi i można by było za ten sprzęt kupić conajmniej auto ze szrota. Zostało ono założone nie dawno, a że chłopaki chcą na tym zarobić - chcą zrobić swój własny biznes

MIEJSCE DZIAŁANOSCI
Tak jak było wspomniane wyżej, będzie prowadzone na turfie Bizzy Town, wszystko robione jest w prywatnym mieszkaniu

OOC

Spoiler

Cześć! Aplikacja nie jest wybitnie wielka - ale tyle na studio chyba wystarczy. Mamy plan żeby nagrywać tam piosenki naszych postaci (tak mamy profil). Chcemy tam rozegrać dalsze losy raperów. Nie mam wielkiego doświadczenia w projektach, ale w rp siedzę już od kupy lat. Studio stworzone do klimatycznej gierki chłopaków z ghetta, którzy chcą wyrzucić bizzy na górę. Chyba wszystko proste, nie mam co się rozpisywać - więc mam nadzieje że się uda

Edytowane przez AdiGoliat
BLOCKSTAR i ToKsyczny lubią to

jak afera to nie kurwa koperkowa

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin