Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[STRIP CLUB] BAD ANGEL STRIP CLUB

GEBI

Rekomendowane odpowiedzi

Logo-1-1.jpg.03110194bdc0e7aa2862c3e5a2a2275f.jpg

BAD ANGEL STRIP CLUB - to nowo powstający klub nocny na Conquistador Street przy Vespucci Beach. Całkowicie nowa inwestycja założona przez dawnego pracownika strip club'ów.  Oficjalną datę założenia klubu, przyjmuje się na połowę października 2021 roku. Założycielem klubu, który figuruje we wszystkich dokumentach jest niejaki Erick Walls - mężczyzna zbliżający się do połowy wieku mający ogromne ambicje oraz wiedzę potrzebną do prowadzenia tego typu inwestycji. Mając pieniądze oraz nieskazaną opinię wśród ludzi odwiedzających tego typu kluby wyszedł z pomysłem otworzenia własnego biznesu na własnych zasadach. Chęć rozwoju oraz towarzystwo pięknych kobiet stale motywuje go do działań.

Głównym powodem otwarcia w mieście kolejnego strip club'u jest fakt, że na mieście słychać można że brakuje tego typu działalności a zainteresowanie tym tematem jest ogromne.

1897968900_GTA52021-09-2616-34-18-79.thumb.jpg.dd0d0b1e20a7dfcab42a2078ce8b7f7a.jpg

Budynek, w którym wieczorami zatętni życie nie zachęca swoim wyglądem, jednak są już plany na jego odremontowanie. Lokalizacja klubu została dobrze przemyślana, gdyż naprzeciw znajduje się Motel, do którego będą mogli się udać ''zmęczeni'' po imprezie. Także do plaży nie jest daleko bo raptem trzeba przejść przez deptak i nasze stopy przywita ciepły, złocisty piasek.

355033435045201.thumb.jpg.3c65d5f318c65e4a6f8a44e7001623e5.jpg

Dzień dobry. Przedstawiam swoją aplikację na nowy strip club na Vespucci. Jest to moja pierwsza aplikacja więc z góry przepraszam za ewentualne błędy. Mam już kilka pomysłów na prowadzenie tego typu działalności. Plan jest taki aby stworzyć dla graczy miejsce do którego będą chcieli wracać bez obawy że nie będzie się tam nic działo. Chciałbym zapewnić graczom jak najlepszą rozgrywkę u mnie oraz zapewnić że klub nie będzie powiązany z żadną grupą przestępczą. Chodzi mi o samą rozrywkę oraz fakt że mało jest aktualnie tego typu biznesów a jeśli jest to w okolicy do której nie każdy chce przyjechać z pewnych powodów. Za bardzo nie chce się rozpisywać żeby nie zdradzać swoich planów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin