Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

83 Hoover Criminal Gang

bestia ze stargardu

Rekomendowane odpowiedzi

OIP.png20 września 2021 roku, koło godziny 2'ciej, doszło do morderstwa 28 letniego Quantavious Lontrella. Mężczyzna wyszedł z mieszkania ulokowanego na South Central koło godziny 24:16, Powiadomił swoją dziewczyne na mecz do kumpla. Facet wyszedł z mieszkania, szedł wtedy w kierunku pizzeri żeby kupić jedenie na mecz. Zauważył wtedy trzech mężczyzn, idacych w kierunku restaruacji, nie zwrócił jednak na to uwagi wszedł do lokalu jak by nigdy nic, czekał wtedy na pizze +/- 20 minut, gdy wyszedł ci sami faceci wybiegli zza rogu, oddano kilka strzałów, lecz kończącym ciosem był cios nożem wycelowany w klate piersiową, nie zabrałko też ran ciętych w innych miejscach. Jak podają śledczy sprawcy wyszli z jednego mieszkania na Brouge Ave, w tych samych zamiarach. Jak wiadomo na brouge ave, jest niebezpiecznie więc każdy nosi przy sobie każdy gatunek broni. Schwytano tylko jednego z nich, Timothy Banks. Do dzisiaj nie znani są inni sprawcy. Podejrzanych jest mnóstwo a bliscy nie chcą wydać tych prawidłowych. Federalni ciągle szukają innych spraców, lecz na ten czas Timothy trzyma na sobie wszystkie wyroki, razem dożywocie.

660b3279a5a27e22ef6030ad3efb58c5.png83 Hoover Criminals Gang (83HCG) znani także jako Tiny Raskals dawniej jako 83 Hoover Crips, są aktywnym gangiem ulicznym - Afro-Amerykańskim. Ich tereny położone są w okolicach Brouge Ave. Zaraz obok 74 Hoover Criminals Gang, 83 Hoover Criminal są jednym z największych setów z pod parasolki Hoovers. Uważani również za jednych z najgroźniejszych w Los Santos. Ciemne ulice, zaułki, dilerzy. Na ich terenie widnieje wiele tagów, bo to upamiętniających ich poległych żołnierzy, czy dissy na przeciwne gangi. Niegdyś 83 Hoovers trzymali się jako podgrupa CRIPS, dzisiaj jednak prowadzą z nimi zaciekły beef, większość setów Neighborhood min. Rollin 60's Neighborhood Crips. Znani są również z koloru Pomarańczowego który w latach 90 dominował na ich ubraniach, do dziś maja jakis akcent na ciele, min. bandana na szyi, najważniejszym znakiem jednak jest logo drużyny baseballowej Houston Astros. Członkowie gangu zajmują się wszystkim, na czym mogą zarobić. Ich głównym źródłem przypływu brudnych pieniędzy jest sprzedaż narkotyków, w mniejszości podejmuja sie morderstw, porwań, czy kradzieży, na zlecenie, czy dla własnego zysku. Dźwięk krzyków i strzałów na Hoover (potoczna nazwa ulicy na ktorej jest osadzony gang) jest codziennością; walki o wpływy trwają cały czas, dlatego w pogoni za wpływami i forsą sięga się po broń, najczęściej Używana przez ludzi z brouge ave jest broń półautomatyczna typu tec-9. W ich kieszeniach nie zabraknie również broni Glock-* która jest powszechna na ulicach south-central. Ich Zabawa się nie kończy, a gang trwa dalej i nie zwalnia z tempa, wręcz przyspiesza. Jednym z najpopularniejszych narkotyków na tamtejszych ulicach jest Crack, metanfetamina i ich potocznie nazywany narkotyk Astros Pills. A łapią na tym niezłą kasę, dzięki narkotykom stać ich na bronie wszelkiego rodzaju

bfb5c969e6dfe4f39e64bda5b429fcc7.pngTrzymają sojusz z wieloma gangami jakimi są kolejno, wszystkie gangi Hoover Criminal zwłaszcza z 74 Hoover Criminal Gang, nazywany jest on 34 HOOVER. Lecz są to też Shotgun Crips, Eight Tray Gangster Crips z którymi dzielą swojego wspólnego wroga - Rollin 60s Neighborhood Crips. Z kolei ich wrogami są Rolling 90s West Coast Crips, tak samo jak Gangster Crips (98/97/87) podobnie jak z 84 Street Mafia Crip wszystkie sety East Coast Crips. 83 Hoover Criminal Gang mają również beef z 83 Mad Swan Bloods i wszystkimi setami spod parasolki Neighborhood. Dziennie ginie wielu członków wszystkich gangów z powodu tego beefu, ponieważ hoovers nigdy się nie poddaja i zaciekle walczą, codziennie leje się krew, codziennie jest hołd za zmarłych żołnierzy, przez to często na ich koszulkach są zmarli członkowie gangu, dzięki temu upamiętniają ich śmierć. Do dziś jest to utrzymywane tak samo jak w gangach Crips, Bloods, jest to bardzo znane w środowisku gangsterskim

Spoiler

fdgdfgdfgdfgdfg.pngCześć, po poprzednim prokejcie, dokładnie tree top piru, zadzialo się wiele- spędziłęm dużo czasu bez gry na vibe, lecz to nie znaczy że przestałem grać w roleplay, grałem na devie, gdzie pograłem sobie chwile przy dosyć dużej organizacji.  Moje logi, wiem nie wyglądają za dobrze, aale - to nie znaczy że nie potrafie grać. Naszym głównym celem jest stworzenie podłoża pod grę, tak aby swtorzyć wątki fabularne żeby gra nie stała się nudna po kilku dniach, kolejnym celem będzię stworzenie własnego narkotyku, astros pils - pochodzącego od nazwy klubu Houston Astros będzie to dosyć rozpoznawalny narkotyk na Brouge Ave. W planach również jest gra z 74 - i stworzenie sojuszu zwanego 34 Hoover, jeżeli się nie uda - nie będziemy grać beefu, bo jak każdy wie Hoover się trzymają razem. Każda osoba w gangu, może wyznawać swoje np. EBK, takie tam - kto co lubi. Więcej nie mam co pisac, i w skrócie opisałem plan na naszą gre, mam nadzieje na akcepta. Chcemy po prostu pokazać że potrafimy dobrze zagrać!
Ja
maksiobmx
quinty
persilltoziomal
kedroo
terrix
strappy
+ kilka niezdecydowanych/brak globali

Edytowane przez AdiGoliat

jak afera to nie kurwa koperkowa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin