Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes] Coffee shop

wonti

Rekomendowane odpowiedzi

IKYNsWu.png
Coffee shop eufemistyczna nazwa lokali, w których można legalnie zakupić i skonsumować marihuanę, haszysz. Podobnie jak puby i kawiarnie, są popularnym miejscem spotkań towarzyskich, głównie wśród osób zażywających dostępne w nich używki. Sklep z legalnymi artykułami pochodnymi marihuany.
Znajduje się przy Cascabel Ave, Paleto Bay. Właścicielem sklepu jest niejaki Stephen Oakley, oficjalne otwarcie sklepu miało miejsce początkiem sierpnia 2020 roku. 

kJrWqC9.png

Coffee shop jest świeżo utworzoną działalnością, nie zyskał jeszcze dużej popularności w Paleto Bay. 
W swojej ofercie posiada kilka rodzajów smakowej marihuany tj. purple kush, jack herer, lemon skunk. 
Miejsce idealnie nadaje się do spotkań towarzyskich, można w nim skonsumować trawkę przy czym napić się czegoś z oferty lokalu. 

Spoiler

cześć, wychodzę z inicjatywą stworzenia biznesu oraz miejsca o fajnym klimacie dla graczy serwera. Nie mam pojęcia co do cen narkotyków na serwerze więc nie stworzyłem jeszcze prawdziwego cennika. Myślę że stworzenie skryptowo takich odmian nie byłoby problemem, co do działania nie mam o tym pojęcia jak to działa na tym serwerze. Pozdrawiam i liczę na pozytywny odbiór. 

Edytowane przez wonti
DeVo i twice lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin