Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

I SAS Masters of The Cage I Reportaż po pierwszej wygranej Jamesa Thomsona!

Vesa

Rekomendowane odpowiedzi

**Na stronie internetowej przeznaczonej sportowi, można znaleźć amatorski artykuł poświęcony reportażowi odnośnie Jamesa Thomsona i jego pierwszej wygranej w karierze.**

cooltext404412150730419.png

Wczorajszego dnia odbyła się dziewiąta odsłona gali Violent Fighting Federation, która mogła wszystkich mocno zaskoczyć. Sam James Thomson, który był znany wam przedtem z wielu porażek przebił właśnie wczoraj złą passe, tym samym zmuszając przeciwnika do poddania się poprzez założenie mu profesjonalnego duszenia od tyłu. Przebieg walki był dość ciekawy, sam Thomson wszedł do ringu bardzo pewny siebie i w pierwszej rundzie jedyne czego mu brakowało to momentu zaczepki, gdyż jego rywal dobrze blokował mu każdy możliwy grappling. Wszystko zmieniło się w drugiej rundzie, gdzie po rozmowie z doradcą w trakcie przerwy musiał dostać bardzo dobre wskazówki, udało mu się w drugiej rundzie zajść od tyłu rywala oraz zablokować mu widocznie prawą rękę, drugą ręką zakładając blokadę i dociskając, co spowodowało podduszenie rywala, dzięki wyprostowaniu sylwetki Thomsona oraz upewnieniu się iż rywal nie ma szans wyjścia był on na wygranej pozycji, a sam Martin Lease musiał odklepać w siatkę dla swojego bezpieczeństwa. My prezentujemy wam poniżej krótki reportaż jaki udało nam się odbyć po gali z samym Jamesem Thomsonem!

**Poniżej znajduje się materiał audio z reportażem przeprowadzonym wraz z Jamesem Thomsonem, można rozpoznać jego głos.**

Thomas Nosefield: Witaj James, jestem Thomas Nosefield, lokalny reporter z studia CNT plus. Powiedz nam, jak się czujesz po pierwszej wygranej walce?
James Thomson: Cześć, witam wszystkich czytelników, czuje się wspaniale, ciężko pracowałem na tą wygraną, wiele potu wylałem na macie w Domino Fighting Fitness, bardzo poważnie podchodziłem do tej walki i sumiennie trenowałem pod okiem Nate'a Torresa - trenera brazylijskiego jiu jitsu, to dzięki jego poradom wygrałem, sporo się nauczyłem od niego.
Thomas Nosefield: Znam dobrze Nate Torresa, w końcu to czarny pas w Brazylijskim Jiu-Jitsu. Powiedz nam może James, czy treningi pod jego okiem były bardzo ciężkie, i musiałeś bardzo się namęczyć by tym razem to twój rywal odklepywał w mate?
James Thomson: Treningi były ciężkie ale skuteczne, jak widać po moim duszeniu zza pleców rywal nie miał szans - dużo podobnych chwytów nauczyłem się na zajęciach, posiadam już sam niebieski pas i rozwijam się - przy okazji chciałbym podziękować swojemu przeciwnikowi za walkę, wracaj do zdrowia.
Thomas Nosefield: Widzieliśmy, ów duszenie było mega efektowne. Myślisz że twój zawodnik był przygotowany na takiego rywala jak ty? Mocno się zmieniłeś od czasu ostatniej walki. Te przemieszczenia się po oktagonie, robiłeś to z wielką łatwością.
James Thomson: Nie wiem czy był przygotowany czy nie... Ja miałem ciężko z tego powodu, że nie wiedziałem czego mogę się po nim spodziewać, na internecie nie widziałem żadnych jego walk, wiadomo nie można lekceważyć przeciwnika - starałem się dopracować wszystkie szczegóły. Moim sparing partnerem był Olivier Morales chciałbym mu z tego miejsca pogratulować bo również wygrał walkę oraz mistrzowi Michaelowi Domino!
Thomas Nosefield: Rozumiemy. Również gratulujemy obu, a przechodząc dalej. Moim zdaniem, trenerzy samego Martina Lease dość źle go pokierowali w tej walce. Czy możesz nam zdradzić jakieś szczegóły, jak tobie trener przy klatce doradzał przed walką i w jej trakcie? Czy były jakieś niedociągnięcia, albo obawy?
James Thomson: Full skupienie, dobra praca na nogach i kontrola nad przeciwnikiem a czy były niedociągnięcia - nie wiem, na ta chwile nie odpowiem bo jestem świeżo po walce, nie analizowaliśmy tego z trenerem lecz myślę, że wszystko było pod kontrolą.
Thomas Nosefield: A jak emocje po pierwszej wygranej w oktagonie? Stwierdzam że cały klub w którym trenujesz był pod wrażeniem. Słyszałem nawet zaskoczenie na trybunach.
James Thomson: Mogę w końcu trochę odetchnąć, wiadomo jest to straszny stres jak się wchodzi do klatki, również z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim którzy wierzyli we mnie, dodawało mi to podwójną energie - przyłożyliście cegiełkę do tego że wygrałem.
Thomas Nosefield: W takim razie James, przed końcem. Czy masz jakiegoś zawodnika z którym chciałbyś w kolejnej gali przetestować swoje nowe umiejętności w oktagonie?
James Thomson: Nie myślałem o tym jeszcze, na razie chciałbym nacieszyć się swoją wygraną. Walczę czysto sportowo, jeżeli ktoś będzie chętny no to czemu nie.
Thomas Nosefield: Dziękujemy za twoje słowa James, oraz życzymy ci powodzenia w dalszej karierze zawodowej i jeszcze więcej pięknych walk. Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
James Thomson: Pamiętajcie ludzie, nie poddawajcie się nigdy - walczcie do końca, wierzcie w swoje marzenia. Dziękuje za reportaż oraz za miłe słowa, chciałbym pozdrowić swoich przyjaciół, fanów, cały klub Domino Fighting Fitness i wszystkich dobrych ludzi - miłej nocy, dobranoc!
Thomas Nosefield: My również życzymy dobrej nocy. Naszym gościem był wracający do formy James Thomson, a mówił dla was Thomas Nosefield z CNT plus.

Edytowane przez Vesior
Mitsu i le dechet lubią to

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.