Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Bar] Outlaw Tavern

Azzu

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.5b6b9105168583adf756fedf5f5e56d1.png

Outlaw Tavern – lokal zlokalizowany na Chamberlain Hills będący ostoją dobrej muzyki, mocnego alkoholu i nikotyny. Powstały w budynku starego magazynu przemysłowego garściami czerpie z surowego klimatu Davis będąc jednocześnie alternatywą dla wszystkich, którzy mają dość przepychu jedwabiu i złota. Miejsce po Juan’ie Espinozie przejął po bardzo niskich kosztach Ramon Quiroz, który wraz z przyjacielem z młodzieńczych lat – Kevinem Maderą i swoją żoną Laylą zmienia owy magazyn w pub z prawdziwego zdarzenia. Ze względu na swoją lokalizację łączy on kultury wszystkich mniejszości kulturowych Davis w jedną całość oferując spot do spotkań dla każdego mieszkańca tego obszaru. 

**Czuć zapach palonych papierosów, marihuany i alkoholu wątpliwej jakości, słychać głośne dudnienie z głośników i gwar ludzi.**

Outlaw Tavern jest miejscem, gdzie niezależnie od przynależności możesz przyjść, napić się dobrego alkoholu i posłuchać jak brzmi Davis. Jeśli akurat nie przypadniesz komuś do gustu – trudno, załatwicie to na zewnątrz, tylko nie mieszajcie do tego pracowników! Miejsce za barem jest jak Szwajcaria, nie ocenia, nie miesza się, a obserwuje.  Jeśli szukasz terenu, gdzie nawiążesz kontakty z motocyklistami, czarnymi, białymi, brązowymi, a może nawet federalnymi to dobrze trafiłeś. Pamiętaj jednak, że to co w barze, zostaje w barze. Miejscówka znajduje się na terenie Bulldogs, więc wychodząc dostosuj się do zasad, albo potrenuj na bieżni, bo mogą poszczuć Cię psami jak sprawisz problem. Jeszcze jedna sprawa - jeśli jesteś prosperującym muzykiem, miejscową gwiazdą wolnego stylu, albo chcesz najzwyczajniej w świecie pokazać, że masz to coś – scena Outlaw Tavern chętnie przyjmie takiego wyrzutka jak Ty, którego przemysł muzyczny do tej pory nie pochłonął. Może nawet jesteś lepszy niż sam właściciel?  Pamiętaj tylko, że w tym miejscu aż roi się od różnego rodzaju szumowin, bandytów, gangsterów i innych wyrzutków Davis, którzy po odpowiedniej ilości alkoholu lub narkotyków bywają emm.. burzliwi.  No, chyba, że jesteś po tej drugiej stronie – wtedy popytaj odpowiednich ludzi i na pewno znajdziesz jakieś menu premium dla specjalnych klientów. Twój wybór!

1770455434_Zrzutekranu2022-03-04190508.thumb.png.f4502a1e435c4930398a4cb2a66ed879.png

Siemanko. Wraz z Maaxy’m i przy ogromnej pomocy Wredotki startujemy z naszym projektem baru – Outlaw Tavern, który zgodnie z wizją ma być miejscem, gdzie całe zło Davis schodzi się, by dokonać resetu mózgu. Planując ten lokal, stwierdziłem, że chcę iść w stronę tego, czym już na scenie Role Play niejednokrotnie zasłynąłem – freestyle battle (czy to prowadząc projekty z tym związane, wygrywając bitwy lub organizując je), dobra prowadzenie narracji i klimat wewnątrz. Chcę, by było to coś więcej, niż tylko biznes. Osobiście traktuję to jako projekt, który zapewni miejsce do gry, łapania kontaktów, możliwości wykazania się, albo po prostu zabicia nudy. Lokal rusza na terenie, gdzie gra aktualnie 624 Murdaville Bulldawgz, jednak nie powoduje to zamknięcia się tylko na osoby z tej organizacji, a wręcz przeciwnie – zachęcam wszystkich do wspólnej gry i budowania nowej marki, która mam nadzieję, będzie służyła „polepszeniu erpe”. 

Maaxy i principeska lubią to

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin