Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes] Top Floor

VITKAC

Rekomendowane odpowiedzi

logo.thumb.png.a4a09136ca24d9ea821464ea5d80a777.png

Galaktische Musik - Zapomnij o rzeczywistości. Odkryj nowy wymiar clubbingu.

Miejsce dla ludzi wymagających, którzy cenią sobie komfort i dobrą zabawę. To unikalna przestrzeń w wyjątkowej oprawie - która łączy w sobie kulturę, muzykę, jakość i biznes. Położony w południowo wschodniej części Vinewood klub, którego głównym założeniem jest zapewnienie społeczności dobrej rozrywki, na najwyższym poziomie. Idealne miejsce dla miłośników muzyki elektronicznej - a przede wszystkim fanów dobrej zabawy! Główną ideą klubu jest wprowadzenie na mapę Los Santos miejsca, które zaskoczy społeczność - i spełni wszystkie ich najskrytsze pragnienia. Szeroka gama unikalnych drinków, obsługa na najwyższym poziomie, organizacja imprez tematycznych, koncertów oraz moc wrażeń i emocji - to główne atuty tego miejsca. Pasja, miłość do muzyki i stały rozwój - czyli cechy, których nie można pominąć mówiąc o tym miejscu. Tutaj spotykają i jednoczą się wszystkie światy - w imię dobrej i eleganckiej zabawy na najwyższym poziomie!

impreza2.thumb.jpg.92e11e3e8616830aafcdf5fa258045a2.jpg

Klub może się pochwalić ciekawą tematyką organizowanych wydarzeń, świeżym i pracowitym zespołem - oraz otwartością na nowe pomysły, które realizowane są z najwyższą dokładnością i dbaniem o szczegóły. Obok tego miejsca nie można przejść obojętnie! 

Główne przedmioty działalności klubu:

• Organizacji eventów oraz imprez tematycznych
  • Organizacja koncertów oraz wystąpień 
  • Organizacja meetingów dla społeczności
  • Imprezy z DJ’ami z całego świata
  • Szereg atrakcji dodatkowych takich jak organizacja konkursów, specjalne wystroje lokalu pod konkretne wydarzenia, ciekawe i oryginalne stroje dla obsługi, szeroka gama alkoholi możliwych do zakupu.

dupa2.thumb.png.f8f0abe1febbb83135f5810713300456.png

PRZYKŁADOWE PLAKATY IMPREZOWE:

Spoiler

impreza1.thumb.jpg.d5a50cde31dd030bd5f3f28a6f5d1796.jpg

impreza3.thumb.jpg.a9b45e3d6db26445f484da127fd432d2.jpg

impreza5.thumb.jpg.8648c23e11f7d00e8986ac4e8cc8a2f2.jpg

OOC:

Cześć! Wychodzimy z nowym projektem - klubu muzycznego, nastawionego na ciekawą i kreatywną rozgrywkę. Głównym założeniem kreacji tego miejsca jest zbudowanie miejsca pod grę dla członków organizacji oraz całej społeczności serwera. Chcemy, aby to miejsce nie służyło do rozgrywania tylko i wyłącznie wątków związanych z naszą grupą - ale było miejscem, do którego każdy gracz wróci z uśmiechem na twarzy. Zadbamy o to, aby nasza wizja tego lokalu - udowodniła wszystkim, że prowadzenie klubu to nie tylko muzyka, barmanek i wpis na LI - ale także organizacja ciekawych wydarzeń fabularnych, do których gracze serwisu będą mogli się przyłączyć. Mamy spore doświadczenie jeżeli chodzi o prowadzenie takiego biznesu w strefie OOC dlatego chcemy też nasze prawdziwe pomysły wprowadzić na serwer - oczywiście zachowując przy tym wysoki poziom i ciekawy smaczek całej rozgrywki. Gwarantujemy, że całość projektu będziemy prowadzić w sposób sumienny - oraz wykażemy się zaangażowaniem związanym z tym projektem. Wszystkie użytej wyżej grafiki (poza logo) są mojego autorstwa, dla mojego klubu OOC - także bardzo liczę na to, że uda mi się wprowadzić nowy, ciekawy imprezowy klimat - bazując na moim kilkuletnim doświadczeniu w tej branży 😎

Stawiamy głównie na ciekawą rozgrywkę IC i tworzenie ciekawych wątków fabularnych - i mamy nadzieję, że dzięki temu wprowadzimy na serwis trochę pikanterii, a społeczność chętnie będzie wchodzić z nami w interakcje. Oczywiście całość rozgrywki, a przynajmniej te najciekawsze wątki - z chęcią będziemy publikować w temacie 🙂

wlk, MoBo, filip761 i 6 innych lubią to

W przypadku wymogu innego miejsca / nazwy / poprawienia czegoś - jestem skłonny do wszelakich negocjacji. Zależy mi na wykreowaniu ciekawego miejsca, które pobudzi lekko imprezowe klimaty serwera - i wprowadzi trochę nowych atrakcji 😎 Jako, że prowadzę klub OOC - mam dość spore zaplecze pomysłów, grafik oraz zaangażowania w kreację takiego miejsca. W razie czego - jestem do pełnej dyspozycji. Nauczyłem się kilku rzeczy po moim ostatnim biznesie z ochroną, także tym razem tych błędów nie popełnię 😋

Pozdrówki! 

logo_templatka.thumb.jpg.5031f2916c99735754943c0b07f2b7a9.jpg

**Przejeżdżając w okolicy klubu, praktycznie codziennie można natknąć się na pracujące tam ekipy. Co chwilę słychać wiercenie, ze środka wydobywa się masa kurzu. Co jakiś czas można też zaobserwować podjeżdżające samochody dostawcze, które dowożą na miejsce różnego rodzaju materiały budowlane oraz wyposażenie. **

klub4.thumb.jpg.3b0e048af7936cbc6095eef8c04ff57b.jpg

**Na pierwszy rzut oka widać, że prace nad wnętrzem lokalu są toku i idą jak burza. Już niedługo, na mapie miasta pojawi się nowe miejsce, które zachwyci całą społeczność.**

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

**Właścicielka lokalu z pomocą swoją prawniczki cały czas nadzoruje wszystkie prace - pozyskuje nowych kontrahentów, dba o pozytywny przebieg wszystkich prac oraz stara się dopinać wszystkie kwestie, które są niezbędne do otworzenia działalności.

klub2.thumb.png.e3e80da42afa586bc30a235ecb24eb7a.png

klub3.thumb.png.121703fcda68a62555830be61936edba.png

(Jesteśmy na etapie budowania interioru, odgrywamy całość prac / nadzoru w formie IC, będę tutaj wrzucał na bieżąco przebieg wszystkich prac, jeszcze zanim oficjalnie wystartujemy 😛 )

Banners, Citrus, NieQumaty i 1 inny lubią to

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin