Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

030. Uroczystość otwarcia zapory

truskawa

Rekomendowane odpowiedzi

bannerselfradio.png

BY AUSTYN VANDERVORT | 07.07.2022

Vibe_Roleplay_Screenshot_4.thumb.png.753a52ba68eefddd428a2b996250b478.png 5 lipca 2022 o godzinie 9:00 PM rozpoczęła się uroczystość ponownego otwarcia zapory w północno-wschodniej części Los Santos.

Uroczystość przebiegała spokojnie, głos podczas niej zabrali m.in. Wykonawca projektu; Jie Mao, CEO GOP; James Morningwood oraz Vice-CEO GOV; Cynthia Morgan. Z wypowiedzi Pana Mao dowiedzieliśmy się, iż poprzednie części mechanizmu zapory zamieniono na nowe, do modernizacji zapory przyczynili się również programiści, którym po długim czasie udało się zaprojektować nowy system zapory. Wykonawca projektu opowiedział się także, iż zapora będzie służyć ludności Los Santos więcej niż dekadę. Pan Mao dodał również, że cała modernizacja trwała zaledwie sześć dni oraz dwanaście godzin, ponadto nie doszło do żadnego wypadku podczas prac, co można uznać za sukces.Vibe_Roleplay_Screenshot_4.thumb.png.753a52ba68eefddd428a2b996250b478.png Pani Vice-CEO GOV Cynthia Morgan opowiedziała się na temat ekologii, która przyniesie pozytywne skutki dla środowiska w okolicy tamy. Pani Morgan podzieliła się również swoim zdaniem na temat ekologii zapory, chwaląc ją pod kątem produkowanej energii.

unknown.thumb.png.56dcdf49ed6f6743632b20e902a67782.png

Podczas wypowiedzi CEO GOP; Jamesa Morningwooda mogliśmy usłyszeć, iż GOP popiera tego typu inwestycje. Ekologia, jak i również nowe źródło energii dla miasta to niezbędna inwestycja. Podczas wypowiedzi Pana Jamesa, wtrąciła się Pani polityk Belladone, oskarżając GOP o specjalną propagandę ekologiczną przed wyborami. Pani Belladone zarzuciła partii także działanie nie w sprawie ekologii, lecz zdobycia pieniędzy gdzie tylko się da, ponadto zagroziła Panu Jamesowi, iż poda sprawę do specjalnych organów, ponieważ jak sama to powiedziała; "Jesteście hipokrytami szukającym pieniądza, gdzie tylko się da". Krótko po tych słowach pani polityk Belladone opuściła uroczystość., która już do samego końca przebiegła bardzo spokojnie.

buttonselfradio.png

Edytowane przez truskawa
Nexisten, Djabeu, TaOwca i 1 inny lubią to

15 minut temu, kosma napisał:

** Shaniqua zastanawia sie kogo zatrudniaja w tym SelfRadio. Zasmiala sie jak wiedzma w swoim domostwie i powiedziala do swojej przyjaciolki Jemena Ghauri, iz:**

Ha-ha-ha. Ja jestem gwiazda. Pisza o mnie nawet w jakims radiu. Ale przeksztalcili co powiedzialam. Ja mam to nagrane i ja im zrobie kolo piora. Bezczelne. I ja informuje, zeby mnie nie powtarzac w przyszlosci.

**Jemena przyjechala dopiero z Sudanu i nie ogarnia o co chodzi, ale uwaza ze kazdy republikanski zakuty leb powinien zostac zrzucony z tej tamy prosto do kanalu**

**Jemena zasiadla przy swoim rozpadajacym sie na czesci pierwsze laptopie ktorego ukradla wspollokatorce z Sudanu i przeczytala artykul - rzekla:**

w ogole smieszne ze jakis pajac republikanski jest tak nieinteresujacy ze musi sam ze spoconym rowem pisac jakies artykuly na temat wlasnego przedsiewziecia.

Edytowane przez maksiu
styfix i Nexisten lubią to

**Astrid Yermanov przeczytała w wolnej chwili cały artykuł. Zastanawia jej fakt, dlaczego został zamilczany temat zamieszania podczas otwarcia, wpisów Partii Demokratycznej na lifeinvader, a także manipulacje słów przewodniczącej Beladone z Partii Libertariańskiej. Uważa, że artykuł został napisany jednostronnie, jawnie faworyzując Partię Republikańską oraz spółki powiązane z "aferą tamową".**

Nexisten i Trefix lubią to

* Inspektorzy z DCBA, którzy zajmują się sprawą afery tamowej analizując wszystkie możliwości zdziwiło obecność samej zastępcy CEO przy otwarciu zapory, która uwikłana jest w szwindel. Widząc, że artykuł został napisany przez polityka GOP - wzięli tą informacje z przymrużeniem oka, patrząc ile informacji jest błędne.

Trefix, Nexisten i BartusP lubią to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin