Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[05.12.2022] Mae Nidrooke | [LIVE]

Antiv

Rekomendowane odpowiedzi

temat-instagram.png**Dnia piątego grudnia pojawił się ze strony Mae Nidrooke w godzinach wieczornych  niezapowiedziany stream na którym dziewczyna opowiedziała, co u niej i uchyliła rąbek tajemnicy na temat projektów, których w najbliższym czasie można  spodziewać ze strony modelki.**

**Mae Nidrooke poprawiła telefon, ustawiając go w bardziej odpowiedniejsze miejsce, podparła go żeby utrzymał się podczas całego live i gdy wszystko uznała za dobrze ustawione, usiadła z powrotem kanapie ,**

Mae Nidrooke: Hejcia wszystkim! Woah.. nie spodziewałam, że aż tylu z was pojawi się u mnie! Co tam u was?

**Mae Nidrooke korzystając z okazji czekania na odpowiedzi, odwróciła się bokiem i złapała za butelkę wina czerwonego, gdzie jego zawartość wlała do lampki od czasu do czasu je popijając z naczynia przy okazji wyłapując komentarze wzrokiem.**

Mae Nidrooke:  Ciężko każdego z was wyłapać, ale widzę że w większość z was jest w dobrym moodzie, cieszy mnie to! U mnie.. też jest cool, właściwie to odpoczywam.. Ale! od jakiegoś czasu pracuję nad jednym projektem.. W sumie to nad nie jednym, ale dwoma po prawdzie! Ich plan na wystartowanie jest zaplanowany... **zatrzymała się przed powiedzeniem potencjalnej daty projektów, zaśmiała się pod noskiem; upijając mniejszą część wina z naczynia.**  W tym tygodniu!  Już jestem po kilku spotkaniach z potrzebnymi osobami i coś czuje, że będziecie fajnie zaskoczeni wszystkim, co będę miała dla was przygotowane! Pierwszy etap za nami, możemy przejść do pytań! Spróbuje wyłapać wszystkich, ale nie obiecuje!

**Mae Nidrooke zaśmiała się głośniej po ostatnim zdaniu i upiła całą zawartość lampki, stawiając szkło na stole; nachyliła się bliżej do telefonu - czekając na pytania ze strony jej fanów.**

Mae Nidrooke: Aight, mamy pierwsze pytanie! **wypowiedziała nick name jednego z fanów, stukając palcami o blat stoliczka.**  Jakie mam relacje z Velą? Tak jak gadałam na odcinku miscreated u Aishy, gdzie zachęcam was do obejrzenia, jak ktoś z was jeszcze nie oglądał, bo uważam że spoko wyszedł.. Nasze relację są dobre? Tak zresztą myślę, od czasu do czasu sobie na DM piszemy między sobą, dziewczyna teraz ma sporo rzeczy na głowie związanych z rodziną. Wspieram ją w tych chwilach i tak samo jak ja mogę liczyć na jej pomoc, tak samo ona ode mnie też może na nią liczyć, to tyle! Next question! **uśmiechnęła się promiennie do telefonu, czytając dalsze pytania, zadawane przez odbiorców.**

Mae Nidrooke: Co sądzę o sytuacji Monroe i Ilario? **podczas czytania treść pytania, zasmuciła się i westchnęła ciszej, zaraz dolała przed odpowiedzią na pytanie do lampki kolejną zawartość czerwonego wina**  Zacznę od Monroe, bo znałam więcej chłopaka, uważam za rzecz strasznie przykrą, jaka się wydarzyła mu. Miał on dość specyficzny podgląd na świat i często jego prace fotograficzne były nastawione na większe grono krytyki. Myślę, że miał potencjał w tym, co robił jednak poszedł w kierunek, który był ciężki do zrozumienia dla miasto. Ilario nie miałam większych relacji czy kontaktu. Jednak przesyłam szczere kondolencję dla obu rodzin i dla żony Ilario, Aiko. Niech dla obydwu ziemia będzie lekka.

ezgif.com-gif-maker.gif

**Mae Nidrooke upiła wina z nalanego naczynia przed pytaniem, dalej czytając wypisywane pytania od oglądających.**

Mae Nidrooke: Jeszcze dwa pytania i będziemy mogli przechodzić do jednej rzeczy, którą przygotowałam dla was na dzisiejszy wieczór! Tutaj widzę, że chyba trafił mi się w napalony fan.. **zaśmiała się czytając treść tekstu, wypowiadając przed tym nick name użytkownika.** Pyta czy pokażesz tyłek, suko..?  Damn, nie na tym kanale.. A tak szczerze, jeżeli Ci chodzi czy będę miała onlyfans, bo wstydzisz się i nie potrafisz dobrać tego ze stresu w ładniejszych słowach, to nah. Nie widzę siebie w takich rzeczy, ale nie przejmuj się! Pewnie znajdziesz inne tyłki lasek tam, które przypadną Ci w oko.  **puściła oczko do telefonu, uśmiechając ciepło i zaraz nachyliła bardziej do telefonu.**

Mae Nidrooke: Mamy ostatnie pytanie na dzisiejszy wieczór! Od.. **przeczytała nick name zadającej pytanie, popijając część wina z naczynia.** Czym zajmowałam się wcześniej przed modelingiem? Już Ci odpowiadam! Wcześniej byłam skromną fryzjerką w zakładzie niedaleko Vespucci, który jak chciałam sprawdzić z ciekawości niedawno już niestety został zamknięty, a szkoda bo była w nim spoko atmosfera. **uśmiechnęła się ciepło, jak wróciły jej wspomnienia na temat zakładu fryzjerskiego, gdzie miała przyjemność pracowania tam.** To była pierwsza rzecz, którą się zajmowałam na samym początku w mieście, a później przez poznanie wiele w porządku osób, dostałam drogę do spełnienia się jako modelka, to postanowiłam w pełni ją wypróbować i uważam, że wyszło mi na dobre i jestem teraz, gdzie jestem. Nie ma tutaj plot-twistów czy też akcji wyciągniętych z filmu akcji, Prosta historia, prostej dziewczyny!

**Mae Nidrooke po odpowiedzeniu na ostatnie pytanie, upiła pośpiesznie łyka z lampki i złapała za gitarę akustyczna, zaraz ją ustawiając sobie na udach.**

Mae Nidrooke: Nie będę kłamała, widziałam pytania u was po co mi tutaj gitara i czy będziecie się mogli czegoś ode mnie spodziewać?  Powiem tak.. jeżeli chodzi coś o większą skale, jak to zrobiłyśmy z Valerie, może..? A jeżeli chodzi o takie gierki na live, to chętnie będę mogła zagrać raz na kiedy! Specjalnie z odpowiedziami na wasze pytania dotyczące gitary, czekałam na ten moment! **wyszczerzyła się cwaniacko i zaraz ustawiła sobie gitarę delikatnie pochyloną pozycje, łapiąc mocniej za gryf i zaczęła dostrajać gitarę; przerzucając wzrok od czasu do czasu na komentarze od widowni.**

Mae Nidrooke: Wszystko gotowe możemy zaczynać! To tak na dzisiejszy koniec live, będę starała się go robić; co tydzień albo dwa! Zobaczymy jak tylko z czasem wyjdzie, less go!

**Na koniec live, gdy tylko dostrojenie gitary poszło po jej myśli. Przystawiła dwa palce na strunach wiolinowy, a jeden na ostatnią basową i zagrała na zakończenie przez półtora minuty bardziej spokojniejszą, luźną melodie dla których mogła zabrzmieć dwuznacznie powód jej zagrania. Dla jednych mogło zostać odebrana jako melodia w części upamiętniające wymienione zmarłe osoby, a dla drugich po prostu melodia dla umilenia czasu oglądających. Po zagraniu, dziewczyna odłożyła gitarę i wzięła telefon do ręki, podnosząc się z kanapy. Podziękowała ona wszystkim,którzy dotrwali do końca jej live i życzyła jak najlepiej dla oglądających  Na sam koniec jeszcze wysłała na czacie linki, gdzie jeden kierował do Art Booka w którym miała możliwość wystąpienia, a drugi kierował do odcinka miscreated z modelką w roli głównej u Aishy**

Edytowane przez Antiv