Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Zadaj pytanie v3rso | Tea Talks Podcast

Herbata

Rekomendowane odpowiedzi

eTMmTqu.png

Witajcie ponownie w "TeaTalks" w jednym z kolejnych odcinków wystąpi @v3rso, będący opiekunem frakcji na na VibeRP!

cNfhBVu.png

Teraz masz okazje zadać @v3rsopytanie! Zrób to w komentarzu pod tym tematem. 

Tak jak ostatnio, nie daje wam żadnych ograniczeń, jeżeli chodzi o pytania, moją ogromną sugestią i prośbą jest to, aby były merytoryczne.

Pula pytań zostanie przeze mnie wybrania przed podcastem! Jeżeli zdecydujecie się zadać pytanie, obserwujcie swoje PW Forum, ponieważ w razie wątpliwości będę się tam z wami kontaktował. 

Wasze pytania możecie zadawać do piatku (17.2), godziny 23:59.

Edytowane przez Herbata
Orzeł, railroaded, .kuba i 1 inny lubią to

Z gory zaznaczam @v3rso ze to nie jest zadna szpilka w kierunku spectry czy axonisa (czy nawet votu) jesli chodzi o prowadzenie frakcji, ale kiedy zaczniecie w koncu egzekwowac te masowe granie eseksow postaci nalezacych do LEA? 

//sprecyzuje, nie chodzi o to ze jedna/dwie osoby sobie pograja w interiorze, ale mozna wziac na celownik ostatnia afere, czy chociazby o ostatnie Island Paradise (nie bede rzucal nickami, wiadomo)

Edytowane przez venice

Teraz, Chudy1231 napisał:

nie no akurat paradise island to pierdolili ze beda eseksy to tamto sramto a potem spocone macki2008pl obsralo jak zaczeli cos grac wiec finalnie niczego nie bylo xd

ludzie swoje widza, logi widza tak samo - wiekszosc wie jak bylo i tyle, dlatego ja nie nawiazuje tylko do tej sytuacji. Wedlug mnie osoby, ktore graja w LEA powinny sie skupic na tym, zeby poprawnie kreowac postacie, a nie zeby wygladaly jak najpiekniej, grac wrazliwa babke a po godzinach walic intymny roleplay w kilka osob.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin