Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #75 Tatuaże i fryzury

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Carmelcia napisał:

Ale mając konto premium to i tak możesz maksymalnie dać spawn tylko 3 auta, w rodzince można było wszystkie na raz właśnie 😉

A potem płacz że administracja w bambuko z optymalizacja serwera leci. Jak narespione jest śmieci obciążających systemy. Hurr durr tekstur nie mam ma moim RTX jak takie serwerowe bananowe kaszaloty narespia po dziesięć aut bo zarobione na zmywaku.

35 minut temu, Boim napisał:

A potem płacz że administracja w bambuko z optymalizacja serwera leci. Jak narespione jest śmieci obciążających systemy. Hurr durr tekstur nie mam ma moim RTX jak takie serwerowe bananowe kaszaloty narespia po dziesięć aut bo zarobione na zmywaku.

Dziwne ze na RTX nie masz tekstur bo ja majac wgrane NVE i posiadajac Ryzen 5 5600, RTX 4060 mam 70 fps i ani jednego zaniku tekstur majac wszystko na full.

cash-dani-leigh.gif

7 godzin temu, Centrolewus napisał:

Nie wiem o chuy Ci chodzi, ale jaki jest sens w spawnowaniu sobie aut aby se stały? 

Chodzi o kwestię wizualną. Ja mam np kolekcję wyjątkowych wozów które stoją na wystawie w budynku. Ale oczywiście bez premium ich teraz nie zrespie xD

Edytowane przez Mefiś

Samochody, to takie same przedmioty jak strój, biżuteria czy nieruchomości. Są uzupełnieniem kreowanego przez nas świata i postaci. To, że użytkownik X gra postać, totalnie nie zahaczającą o potrzebę kilku pojazdów na raz, wcale nie znaczy, że na serwerze nie ma osób, które używają wiele pojazdów jednocześnie do różnych celów. Najprostszym przykładem obalającym "chwalenie się e-dolarami", jest stworzenie miejsca rozgrywki, opartego o złomowisko. Jeśli ktoś gra ubrudzonego smarem starszego faceta, który zaśmiecił swój cały plac zardzewiałym gruzem, to jak najbardziej powinno się takie inicjatywy wspierać, umożliwiając, spawnowanie tych pojazdów. 

Te same osoby, które piszą 100 znakowy opis na temat ich ICE CHAIN I DIAMOND WATCH, hejtują ludzi za to, że zrespią sobie kilka samochodów na swoim terenie. Na co wam te diamentowe itemy i opisy?
Nie wspomnę o tym, że takie osoby kupują 1500 obiektowe posiadłości, które również obciążają serwer, a mają ból o kilka postawionych samochodów, bo psują optymalizacje. Gram przy komisie, w którym stoi wielki intek i dziesiątki, jak nie setki pojazdów. Nie mam tam żadnych spadków z ustawieniami Ultra i shaderami, to w waszym sprzęcie tkwi problem, a nie w grupach rodziny.

Edytowane przez Lenareq
Szymx97, Matemir, DiN3r i 1 inny lubią to

J3xDF8B.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin