Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[09.07.2024] Michael Dempsey - Broken Heart

KruszynkaNecikowa

Rekomendowane odpowiedzi

**Dziewiątego  dnia lipca do sieci wleciał następny promowany przez młodego artystę kawałek pod tytułem - Broken Heart. Kawałek opowiada o złamanym sercu, chłopaka który chce spełniać się muzyce. Piosenka jest wykonana w  tanim studiu Paleto Bay, dlatego jakość nie zadowala.

tekst:

Spoiler

Pozwól mi być takim jakiego ty nie chcesz,
odejdźmy by spokojnie żyć,
Naszych uczuć nadszedł kres,
Marnujesz swój czas,
Ta miłość od dawna umiera,
A z mojego serca została wielka rudera,
Czekałem długo aż coś się zmieni,
Bez skutku zapijałem swe myśli,
Chodziłem i tańczyłem i bawiłem się,

Usiądź naprzeciwko mnie przy stole
I powiedz mi co w twojej duszy gra
Powiedz, że wszystko, czego pragniesz, to ja

Widzę twoje spojrzenie skierowane na mnie
Wiesz, że nie potrzebne mi prezenty
Tylko pocałunek pod jemiołą, gdy pierwszej gwiazdy pojawia się blask
Więc powiedz, że wszystko, czego pragniesz, to ja
Nie czuje tego bólu no i właśnie tamtych ran,
Przypomnij sobie mała ile razy byłem sam przypomnij sobie dni kiedy nie było tutaj nas,
Bez ciebie skarbie byłem jak w klatce zamknięty ptak,
Pamiętam pierwsze róże i do dzisiaj twój zapach i wciąż uśmiech szczerzy kiedy widzę,
Twą twarz i powiedz czemu nie ma i tu nas czy uczucie zgasło czy to tylko żart,
Smutno mi mała z myslą że nie wierzysz tutaj w nas dziękuje ci za każdą chwilę spędzoną,
Miłości smak dziękuje tobie za urok i za setek barw,

Promocja:

Spoiler

1. Postowanie ciągle o piosence.
2. Promowanie się po pubach za miastem Los Santos.
3. Promowanie przez zawodnika Tristan Lyonne do każdego kogo zna.

Odgrywka:

Spoiler

12333344556677.png.b78860fa9e6878c34dc917de45d5fdcf.png

Wydatki:

Spoiler

222222222.png.0cbcebef09a6a08b4183330732a3a02a.png Studio

Dane Postaci:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Michael Dempsey
Numer konta postaci: 3588658895

**Tristan Lyonne wbił na v-tube by przesłuchać nute od młodego Michaela. Słuchajac o jego ostatnich momentach w zyciu prywatnym, usmiechnał sie, po czym skopiował link jak na starego przystało, wkleił go w wiadomości i podrzucił do bliskich, znajomych, przyjaciół i dobrych towarzyszy z dopiskiem "Odsłuchaj ;)" do kazdego z osobna.**

@Limey @Gromor @Karola1203 @virusik @verveen @Xyz.kuli @Koltsow @resorkov @Viadomix @blackmouse @Klasycznie_Beta @Raven_ @Nixios @Stemp3l @Nizzer @RudyAkaSuarez @Sava @Corollavirus @Crunchiper @redhonda @NakurwiatorSalt @MindFuck @DeadlyNeon @Egx @Martynza @Verisa @Pol4n @DeadHTTP @PoZyTyWnY@MI4U3K @Zachaczixd123 @Tokarsky 

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.

**Leyla mając połączony carplay z telefonem, odtwarza piosenkę Michael'a w aucie przejeżdżając ulicami Santos. Początkowo słucha ją z uśmiechem, przypominając sobie piękne chwile z nim. Podczas refrenu jednak szuka w zasięgu wzroku miejsca do bezpiecznego zatrzymania się - Robi to. Po chwili wyłącza muzykę, kładzie dłonie na twarzy zasłaniając swe oczy, przeciera je w kącikach paluszkami wskazującymi. Po chwili rusza w stronę domu.**