Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

107snatcher

mrywa4hunnid

Rekomendowane odpowiedzi

vxG8wix.jpeg

107th on this shit

---

z2n402z.jpegULICZNY WYCHOWANEK

Jaquann Weaver, szerzej znany jako 107snatcher to młody wychowanek setu 🏆 WESSIDE SELØ H107VAS 🍊 który dopiero stawia swoje pierwsze kroki na scenie muzycznej. Siedemnastoletni chłopak od małego wychowywał sie na sto siódmej ulicy i aktywnie uczestniczył w krwawym, ulicznym życiu tej części Davis - biorąc udział w wielu strzelaninach i idąc śladami swoich starszych znajomych, którzy wciągneli go w ten styl życia. Mając za hobby muzykę, chłopak nawija do mikrofonu storytelling - opowiadając widowni o życiu na ulicy, opowiadając o swoich zasługach dla setu jak i o strzelaninach których doświadczył, a także chwaląc się swoimi ,,sposobami" na życie. Nie omija także tematów prywatnych, czyli rodzinnych - jego ojciec się powiesił a matka go porzuciła, przez co młody chłopak został zdany sam na siebie. Będąc w życiu ulicznym od małego jest ślepo zapatrzony w politykę gangową, co widać także w jego utworach - oprócz przechwalania się pieniędzmi i swoim statusem społecznym chłopak otwarcie mówi o swojej przynależności do setu, a także dissuje tych, którzy są we wrogich klikach. Mimo to chłopak stara się osiągnąć sukces i pewnie osiąga kolejne kamienie milowe w swojej karierze, grindując z dnia na dzień. Większość nielegalnie pozyskanych pieniędzy przeznacza na zakup sesji w profesjonalnym studiu z dobrym wyposażeniem, by móc nagrywać kolejne tracki na bardzo wysokim poziomie. Z dnia na dzień chłopak ma coraz to większą nadzieję, że zostanie zauważony przez szerszą publiczność i ciągle stara wbić się na eventy typu Open Mic czy koncerty, by móc pokazać ludziom swoja zajawkę i swój talent. Chłopak łączy swój niski głos z trapowymi brzmieniami, co tworzy unikatowy styl w sferze branży. Młody mężczyzna nie boi się wskoczyć na głęboką wodę, by wyjść z ghetta i osiągnąć od dawna pożądany sukces.

Media społecznościowe:

-----

Utwory/kolaboracje/występy publiczne:

• COMING SOON...

Spoiler

siema, widzac, ze duzo osob grajacych w organizacjach przestepczych i osob probujacych dostac sie do branzy jako raperzy nie graja nic dobrego i wyrozniajacego sie na vibe postanowilem wstawic moja apke mlodego, 17 letniego chlopaka slepo zapatrzonego w polityke gangowa, ktory stara sie osiagnac sukces na scenie i opuscic ghetto. nie mam zamiaru grac tego co wszyscy, czyli wstawianie nut i czekanie na wycene - mam zamiar grac dobry roleplay jako gangster-raper, uczestniczac w zyciu publicznym na serwerze. mam zamiar zalozyc w przyszlosci label by pomagac postaciom ktore tez dopiero raczkuja, stworzyc cos pokroju klubu gdzie moglyby byc rozgrywane eventy typu Open Mic, Jam Session (kolaboracje muzykow na tak zwanym freestyle) czy Freestyle Battle. Chcialbym takze kreowac duzo szumu wokol mojej postaci, i tutaj chcialbym wykorzystac przynaleznosc mojej postaci do setu - pobicia innych raperow (zwiazanych z wrogimi klikami), strzelaniny czy zatrzymania przez PD czy SWAT w zwiazku z fraudulent activities, RICO czy poprostu handlem narkotykowym czy posiadaniem nielegalnej broni palnej. Mam nadzieje, ze spojrzycie pozytywnie na moja apke, ciagle jestem w trakcie planowania rozgrywki i okreslania kolejnych to pomyslow na jak najbardziej realistyczny rozwoj mojej postaci. Siema!

Imię i nazwisko postaci: Jaquann Weaver
Numer konta postaci: 1923901385
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):
Edytowane przez xMr3wa

**snatcher kupil przez popularna platforme beat (exclusive licence) placac dwiescie bucks**

g5YDBxY.png

-------

w0pu2nq.png

tAkFULK.png

DHYId1T.png

ovsK4ve.png

QjbagkM.png

7JwtrcQ.png

YdYDgdR.png

ncE7VmZ.png

qnXTTfQ.png

-------

**Wieczór po nagrywkach spedzil w klubie ze striptizem**

„Choć otoczony pokusami, jego myśli wciąż krążyły wokół tego, co czeka go jutro. Wiedział, że kolejny dzień może zaważyć nad wszystkim.”

„Patrząc na scenę przed sobą, wspominał czasy, gdy jego życie było znacznie prostsze. Teraz jednak wszystko się skomplikowało.”

„Każdy dzień w undergroundzie go męczył. Jak długo jeszcze będzie mógł prowadzić takie życie? Zastanawiał się, czy nie czas poszukać nowej drogi.”

---

**Spojrzał w swoje odbicie w lustrze na końcu sali. Blizny na jego twarzy mówiły o przeszłości, ale oczy zdradzały strach przed przyszłością. Wstał powoli z kanapy i ruszył w stronę wyjścia. Ten wieczór w klubie był dla niego tylko kolejnym przypomnieniem, że czas ucieka. Jeśli nie zmieni swojego życia teraz, nigdy już nie będzie miał szansy.**

---

nAwIKRU.png

club, Sava, kudlatysosa i 1 inny lubią to

• 2 tygodnie później...

ry9rkzH.png-POCZĄTKI NA SCENIE ROZRYWKOWEJ LOS SANTOS-

Jaquann '107snatcher' Weaver przez ten miesiąc, który przeminął dla niego bardzo szybko, zdążył zrobić dużo jak na początkującego artyste. Swoją karierę zaczął od wypuszczenia singla BIGGER THAN DEATH FREESTYLE realizowanego przez Calvin Heavinway, który osiągnął satysfakcjonujące wyniki dla rapera, chociaż chłopak wie, że stać go na więcej. Mężczyzna, który niedawno skończył wiek pełnoletności, i który powoli wchodzi w życie dorosłe zdążył złapać się z Peregrin 'Dollars Love' Malachai w studiu i nagrał z nim singiel - aktualnie pełną parą trwają nagrywki do teledysku, aranżacja utworu a także przygotowania do masowej promocji, by rozpowszechnić i rozpromować ten nagrany pod okiem Fehu 'Pandora' Skarsgard i Rene 'Hunter' Hunt numer. Raper podczas tego miesiąca zatracał się w używkach, które spowodowały wiele egzystencjonalnych myśli u faceta. Chłopak stwierdził jedno - chce wejść na szczyt i zrobi wszystko, by dosięgnąć swoich marzeń. Dużo czasu spędza w swoim domowym, amatorskim studiu, w którym trenuje swoje flow i ton głosu, a także pisze dużo tekstów, które mogłyby poruszyć widownie. Facet wie, że jeszcze dużo przed nim, ale jest dumny z tego, w którym kierunku zmierza.

nAwIKRU.png

Sava lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin