Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

118. Estetica Hairdressing & Barber - Twoje nowe ja.

kierownikmojito

Rekomendowane odpowiedzi

WIB.webp.829e748eb553a99f7c5f122478ea4437.webp

Written by Svat’ - DAILY GLOBE 23/10/2024

Estetica Hairdressing & Barber - Twoje nowe ja

Stare ale jakże i słuszne powiedzenie mówi o tym, by niegxHW37i.png oceniać książki po okładce. Nie sposób się z tym stwierdzeniem nie zgodzić, gdyż swoją wyższą wartość zarówno w kontekście ludzi, zwierząt - ale też nawet w przypadku rzeczy materialnych, prezentują cechy zupełnie inne, niż właśnie wygląd. Niemniej jednak, każdy z nas, bez dwóch zdań chciałby prezentować swój wygląd fizyczny jak najlepiej. W jaki sposób możemy to zrobić? Cóż - sposobów jak każdy wie jest wiele, począwszy od najprostszych spraw takich jak odpowiedni ubiór, przyjęcie odpowiedniej postawy oraz mowy ciała… A kończąc na bardziej wymagającym oraz zaawansowanym podejściu do sprawy, jak na przykład - operacje plastyczne. Chociaż powiedzmy sobie szczerze, podjęcie decyzji w tym zakresie niesie za sobą wiele miesięcy, czy nawet lat przemyśleń… A sama finalizacja tych planów może okazać się niezwykle kosztowna jak i ryzykowna. Wobec tego, skupmy się w dniu dzisiejszym na znacznie mniej inwazyjnej, a jednocześnie niezwykle prostej sprawie - jaką jest wizyta u fryzjera, która w końcu może odmienić nasz wygląd o 180 stopni. Pomówmy więc o Estetica Hairdressing & Barber.

Na wstępie omówmy sobie lokalizację tego miejsca, w końcu dobrze byłoby wiedzieć.. Jak możemy trafić do miejsca, które bierzemy dziś pod lupę. Vespucci Canals, Palomino Avenue. To właśnie w tym, raczej niezwykle rozpoznawalnym miejscu mieści się salon fryzjerski Estetica, Czy jest to dobra lokalizacja? Absolutnie tak! Vespucci jako dzielnica ma zarówno swoich sympatyków, jak i zagorzałych wrog2x6TZPk.pngów -  ale co łączy ze sobą ich wszystkich? Praktycznie każdy tam był, praktycznie każdy wie gdzie to jest… A co za tym idzie - trafienie do Estetica Hairdressing & Barber okazuje się niezwykle proste. Nie sposób również nie wspomnieć o parkingu znajdującym się nieopodal, czy też postoju taksówek mieszczącym się zaledwie dziesięć metrów od drzwi lokalu. A skoro przy drzwiach jesteśmy, co znajdziemy po ich drugiej stronie? Ładny, przejrzysty, wykończony w przyjemnych kolorach lokal - w części frontalnej jest to poczekalnia, w której możemy nie tylko czekać - ale również umówić się na wizytę, tudzież przeczytać branżową prasę. Idąc parę kroków dalej, trafimy do sedna sprawy - a więc stanowisk fryzjerskich. Wszystko schludne, sterylne, profesjonalne.

Jak natomiast Estetica Hairdressing & Barber prezentuje się względem jakości usług? Osobiście myślę że dobrze - miałem okazję odwiedzić ten lokal niejednokrotnie, a każda z tych wizyt była obarczona miłą atmosferą, luźną pogawędką, oraz profesjonalnymi radami w momencie gdy stałem pod ścianą w wyborze mojej przyszłej stylizacji. Efekt końcowy każdej z moich wizyt uważam za zadowalający, a czas spędzony na fotelu w tematycznym dziś miejscu uważam za spędzony w bardzo dobrej atmosferze. Tak więc, jeżeli szukacie możliwości jakiejś zmiany w swoim wyglądzie, załoga Estetica Hairdressing & Barber z pewnością pomoże Wam w nabraniu inspiracji, jak i późniejszej realizacji Waszego pomysłu. Uważam że jest to miejsce godne polecenia, do którego nawet eksperymentalnie - możecie śmiało się wybrać.

71RI1vy.png

Edytowane przez kierownikmojito