Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #87

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

Ja czegoś nie rozumiem. Fikcyjne Los Santos jest odpowiednikiem Los Angeles. Dlaczego ktoś wpadł na pomysł, żeby proponować dodanie śniegu do Kalifornii? Przecież to zaburza lore. 

image.png.44b4faaf540d385aaf29b394602073b4.png

I co, kurteczki i szaliczki będziecie odgrywać? I choroby i przeziębienia? XD  To może jeszcze zróbcie bloki z płyt jak w bloku wschodnim. Ten śnieg powinien być opcjonalny do włączenia w opcjach.

Edytowane przez damianrealtrap

48 minut temu, damianrealtrap napisał:

Ja czegoś nie rozumiem. Fikcyjne Los Santos jest odpowiednikiem Los Angeles. Dlaczego ktoś wpadł na pomysł, żeby proponować dodanie śniegu do Kalifornii? Przecież to zaburza lore. 

I co, kurteczki i szaliczki będziecie odgrywać? I choroby i przeziębienia? XD  To może jeszcze zróbcie bloki z płyt jak w bloku wschodnim. Ten śnieg powinien być opcjonalny do włączenia w opcjach.

Spoko, też jestem świrem immersyjnym ale w samym CA pomijając te najbardziej wysunięte miasta na północ (m.in LA) jak najbardziej sypie śniegiem. To tylko gra, czasem trzeba odejść od immersji, aby fajnie sobie pograć

Edytowane przez PiekarniKk

8 godzin temu, damianrealtrap napisał:

Zaburzy co? przecież tutaj kolesie piszą, ze przyjechali na Compton i Hollywood, Paleto Bay jest bliżej Oregonu niż LS, a jeździ tam Departament Szeryfa z miasta. Jaki lore, ziomuś...

.Shadowex lubi to

1 godzinę temu, DreamsWorthMoreThanMoney napisał:

Zaburzy co? przecież tutaj kolesie piszą, ze przyjechali na Compton i Hollywood, Paleto Bay jest bliżej Oregonu niż LS, a jeździ tam Departament Szeryfa z miasta. Jaki lore, ziomuś...

W Paleto może być śnieg ziomuś. Chodzi o LS. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin