Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #87

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

znacie zart o kurze? kura znosi zlote jaja a polswiatek od roku czeka na zmiane w systemie wlamow 

Hajsu, beket i rodeo lubią to

"Nie popełnia przestępstwa, kto dopuszcza się czynu, o którym mowa w § 2, w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej."
"Gry komputerowe i obrazy mogą być traktowane jako forma działalności artystycznej, zwłaszcza jeśli użycie symboli nazistowskich służy przedstawieniu historycznych wydarzeń, tła fabularnego lub kontekstu narracyjnego. W takim przypadku ich użycie może być uznane za dozwolone, pod warunkiem że nie ma na celu propagowania ideologii faszystowskiej."

13 godzin temu, damianrealtrap napisał:

Ja czegoś nie rozumiem. Fikcyjne Los Santos jest odpowiednikiem Los Angeles. Dlaczego ktoś wpadł na pomysł, żeby proponować dodanie śniegu do Kalifornii? Przecież to zaburza lore. 

image.png.44b4faaf540d385aaf29b394602073b4.png

I co, kurteczki i szaliczki będziecie odgrywać? I choroby i przeziębienia? XD  To może jeszcze zróbcie bloki z płyt jak w bloku wschodnim. Ten śnieg powinien być opcjonalny do włączenia w opcjach.

Tak samo jak ogrom innych rzeczy na serwerze takich jak pojazdy/gospodarka/zasady/biznesy i wiele innych zaburza lore i działanie faktycznego stanu Kalifornia i czy do tego ma ktoś problem? - Nie. Nie zapominajmy, że to tylko gra, wchodząc na serwis nie wchodzę udawać i przenosić się do USA, udawać amerykańca z krwi i kości tylko pograć, zrelaksować się i tekstura śniegu na ziemi nie zaburza mi tej rozgrywki. Wiele anomalii miało miejsce na każdym możliwym serwerze, tłumaczonych na różne sposoby i akurat pogoda to moim zdaniem najmniejszy kaliber do zmiany, szczególnie na taki krótki okres czasu jaki został zaproponowany na oficjalnym discordzie. 

ElderGoose lubi to

32 minuty temu, .Shadowex napisał:

Tak samo jak ogrom innych rzeczy na serwerze takich jak pojazdy/gospodarka/zasady/biznesy i wiele innych zaburza lore i działanie faktycznego stanu Kalifornia i czy do tego ma ktoś problem? - Nie. Nie zapominajmy, że to tylko gra, wchodząc na serwis nie wchodzę udawać i przenosić się do USA, udawać amerykańca z krwi i kości tylko pograć, zrelaksować się i tekstura śniegu na ziemi nie zaburza mi tej rozgrywki. Wiele anomalii miało miejsce na każdym możliwym serwerze, tłumaczonych na różne sposoby i akurat pogoda to moim zdaniem najmniejszy kaliber do zmiany, szczególnie na taki krótki okres czasu jaki został zaproponowany na oficjalnym discordzie. 

Wiesz, nie chodzi o to, żeby być ortodoksem i uczyć się kalifornijskiego dialektu haha. Nie twierdzę, że trzeba się spinać, to przecież tylko gierka. Jednak przy odrobinie wysiłku można trochę improwizować, żebyśmy rzeczywiście czuli, że gramy w USA, a nie na Podlasiu. Wiesz, tworcy R* tez mogli zrobic fikcyjne miasto bezplciowe chuj wie gdzie, a jednak zdecydowali sie na przedstawienie wielu miast Stanów Zjednoczonych w takim krzywym zwierciadle i warto tego się trzymać. Luzno, ale jednak sie trzymac i stwarzac jakies pozory. 

vw0 crashuje

Edytowane przez damianrealtrap

8 godzin temu, damianrealtrap napisał:

Wiesz, nie chodzi o to, żeby być ortodoksem i uczyć się kalifornijskiego dialektu haha. Nie twierdzę, że trzeba się spinać, to przecież tylko gierka. Jednak przy odrobinie wysiłku można trochę improwizować, żebyśmy rzeczywiście czuli, że gramy w USA, a nie na Podlasiu. Wiesz, tworcy R* tez mogli zrobic fikcyjne miasto bezplciowe chuj wie gdzie, a jednak zdecydowali sie na przedstawienie wielu miast Stanów Zjednoczonych w takim krzywym zwierciadle i warto tego się trzymać. Luzno, ale jednak sie trzymac i stwarzac jakies pozory. 

vw0 crashuje

sam glosowalem na snieg w los santos mimo ze tez lubie typowy klimat socal, sniegu ani niczego takiego nie ma i tak caly rok (+ bedzie pewnie wlaczony na tydzien), a warunki pogodowe to tez jakies urozmaicenie - jakiekolwiek - do rozgrywki na serwie. Spolecznosci na dobra sprawe to nie zbawi ze wzgledu na jedynie kilkudniowa obecnosc sniegu, a ci ktorzy chca sie oderwac od nudnej pogody beda mieli szanse pograc cos innego. Snieg przeminie, wszyscy sie rozejda i huj 

73diari.png

13 godzin temu, I Feel Dead Inside napisał:

polswiatek bedac toksycznym sektorem rozgrywki sam sie o to prosi : )

Nie sądzisz, że mając blackliste na cały sektor rozgrywki nie jesteś odpowiednią osobą do wypowiadania się o toksyczności czynów jakiejkolwiek osoby?

ps. nie chodź za mną teraz do każdej dyskusji/szukamzagram/czegokolwiek nie polecając mnie. Buźka, pa.

operation seil lubi to

"Nie popełnia przestępstwa, kto dopuszcza się czynu, o którym mowa w § 2, w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej."
"Gry komputerowe i obrazy mogą być traktowane jako forma działalności artystycznej, zwłaszcza jeśli użycie symboli nazistowskich służy przedstawieniu historycznych wydarzeń, tła fabularnego lub kontekstu narracyjnego. W takim przypadku ich użycie może być uznane za dozwolone, pod warunkiem że nie ma na celu propagowania ideologii faszystowskiej."

15 godzin temu, I Feel Dead Inside napisał:

polswiatek bedac toksycznym sektorem rozgrywki sam sie o to prosi : )

I co w tym dziwnego że każdy tam pluje jadem? Może zamiast radykalizować nas w postaci karania nas za wszystko i utrudniania nam gry fajnie by było wyciągnąć rękę do półświatka i zrobić coś w końcu w naszej kwestii żeby z ludzi zeszło trochę ciśnienia i żeby gracze tacy nie byli, ale po co? Lepiej powiedzieć że jesteśmy toksyczni bo każdy z półświatka to 13letni gracz 3-tygodniowego gangu na davis ktory ma aplikacje z chatu sibidżibi. Nie wnikam nawet, a ty swoją drogą jesteś akurat idealnym przykładem tego co jest nie tak z tym serwerem, całą swoją egzystencje w ekipie byłeś popychadłem antiego do momentu jak przestaliście grać w domek dwie lesby i kopnął cię w zad przez co straciłeś plecy w ekipie (mimo że każdy cię wyzywał bo zachowywałeś się jak nadęty bufon, z resztą sam mam loga od ciebie który jest tak chamskim kłamstwem że najchętniej to bym zwyzywał cię na dwie linijki) a później próbowałeś zgrywać jakiegoś moralnego obrońcę zabraniając nam gry rasistów w White Order MC, która wg mnie wpływa odwrotnie w kwestii szerzenia rasizmu.

i niech żaden inteligent mi nie pisze że "przecież są dyskusje na dc crime'u" bo każdy wie że to miejsce to taka klatka dla małp żeby się wykrzyczały, powąchały własne bąki jakie to one nie są mądre i miały tylko wrażenie że coś zmieniają, sam mam tam bana blokującego mi jakąkolwiek możliwość wypowiadania się bo obraziłem admina tego serwisu i nawet moje szczere prośby nic nie pomogły w kwestii odbanowania mnie tam

Edytowane przez Hajsu

54 minuty temu, Hajsu napisał:

i niech żaden inteligent mi nie pisze że "przecież są dyskusje na dc crime'u" bo każdy wie że to miejsce to taka klatka dla małp żeby się wykrzyczały, powąchały własne bąki jakie to one nie są mądre i miały tylko wrażenie że coś zmieniają, sam mam tam bana blokującego mi jakąkolwiek możliwość wypowiadania się bo obraziłem admina tego serwisu i nawet moje szczere prośby nic nie pomogły w kwestii odbanowania mnie tam

mnie niechęć ze strony administracji/ekipy czasem nie dziwi, wręcz to rozumiem widząc co niektórzy wypisują albo robią na serwisie. Niektórzy są sami sobie winni i temu jakie mają podejście do gry lub innych osób. Sam bym nie chciał tracić czasu na kogoś kto kompletnie nie szanuje mojego czasu lub pracy. Mimo wszystko dogadać się można z każdym i przepchnąć' wspólnie dany pomysł, tylko trzeba mieć odpowiednie podejście

zresztą, czasem nie warto tracić czasu na zmienianie/przepychanie czegokolwiek, powaga

Edytowane przez rajan
vinsu lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin