Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Instagram] Kiante Ingram (@trenchbaby)

rodeo

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 6/12 odbyla sie transmisja na zywo na oficjalnym IG artysty, podczas niej zostalo poruszone wiele tematow. Poruszono miedzy innymi nowosci u Trench Baby, u Oscar Whitmore, czy u Jay Cozart. W tle byla tancerka, ktora dawala pokaz taneczny na stole w wyzywajacym stroju. Nie zabraklo na niej pprzyjemniaczkow dla tak zwanych fanow kobiet, wielokrotnie tancerka zostala zdzielona w tyleczek. Pojawily sie tez pytania o Roxie McKay, na ktore nikt nie odpowiedzial. W przypadku Baby Sha oraz Junior odpowiedzi udzielil Jay Cozart, ktory mowil ze Sha bedzie jego bratem. Artysta dodal od siebie, ze Junior chujowo sie zachowal w takiej sytuacji. Informacje, ktore padly to snippet utworu Enter My Fairy Tale od Trench Baby, Wendigo od Oscar Whitmore oraz zapowiedz jego nuty, ktora wychodzi 9/12. Rowniez padla informacja o koncercie w dniu 7/12.**

yrt3y09.pngKiante Ingram mówi: Hahaha.. yoooo.. spojrzcie na te persony, ktore sa ze mna.
* Oscar Whitmore spojrzal na chat na streamie
Oscar Whitmore mówi: Siemasz chat.
* Kiante Ingram kieruje kamere na kazdego osobna. Stara sie nie pokazywac bezposrednio Charlie Minaj, bo pojda zgloszenia na konto ze wzgledu, ze tanczy tancerka na stoliku.
* Kiante Ingram zrobil blizenie na tanczaca panienke. Glownie kameruje jej tyleczek.

Kiante Ingram mówi: Oscarze.. klepnij ta dziewczyne w tylek. Pokaz jak tutaj sie gra.. jak sie bawimy.
* Nieznajomy ISIX słysząc ten wers, specjalnie obróciła się tyłem do nich, skupiając swój układ taneczny głównie na twerku.
* Oscar Whitmore wstal jak nonchalant z czerwonym marlboro w mordzie i podbil do laseczki, klepnal ja kilka razy w dupeczke.

Kiante Ingram mówi: Co tutaj robimy.. pracujemy, maly Jay obecnie pracuje ze mna.. ej, Jay. Pytaja kiedy cos dropniesz..
Jay Cozart mówi: Kiedy cos dropne? Kurwa... sporo w drodze, bardzo duzo... Mozecie mi mowic drugi sosa, serio - to co wrzuce przebije wszystko co wydalem do teraz.
Kiante Ingram mówi: Zdradz cos wiecej, czarnuchu. Oni licza na to gowno.
Jay Cozart mówi: Cholera... Moge powiedziec ze stu procentowo bedzie tam Baby Sha.
* Kiante Ingram celowo pomija pytania o Roxie, ktore leca w strone Jay Cozart.
Kiante Ingram mówi: Baby Sha.. wlasnie. Dopytuja o te gowno, ktore wrzucil Junior w wywiadzie na niego.. a konkretniej.. (spojrzal na czat i przeczytal jedno pytanie).
Kiante Ingram mówi: Co z Sha.. co z CRG?
Kiante Ingram mówi: Chuj wie, ludzie.. moze ten czarnuch (dal kamere na Jay Cozart) bedzie chcial poruszyc ten temat. Nie bylem aktywny w tym gownie, wiec w to nie wchodze..
Kiante Ingram mówi: Od siebie moge dodac, ze ten czarnuch poplynal za daleko wrzucajac jakies gowno na Fehu.. a najgorsze na Sha. Dzialali razem, a teraz takie gowno..?
Jay Cozart mówi: Jak ktos stoi z Sha to widzial jego post, mysle ze tyle wystarczy z mojej strony - nadal, wielka milosc dla Sha.
* Kiante Ingram podal swoj telefon do Oscar Whitmore.
Kiante Ingram mówi: Czarnuchu.. cos do Ciebie. Pytaja o Twoja tworczosc.. odpowiedz na to, a ja sie zajme panienka.
Oscar Whitmore mówi: Ayyy, sluchajcie chat... narazie po wydaniu Wendigo nie jestem aktywny, ale moi bracia z Abyssal Ghouls beda za niedlugo wydawac nowy shit, gdzies na poczatku tygodnia bedziecie go mogli zobaczyc na streamingach z klipem.
* Kiante Ingram polozyl jej kilka stow na stoliku. Zrobil to celowo, zeby sie schylila.
* Nieznajomy ISIX uśmiechnęła się pod bandaną, celowo schyliła się po banknoty stojąc na stoliku tyłem do niego, pomerdała przy tym tyłeczkiem tuż przed jego pyskiem.
* Kiante Ingram zdzielil ja solidnie w dupsko, gdy sie schylila.
* Kiante Ingram wzial fona od Oscar Whitmore. Nakrecil Jay Cozart. Stara sie zachowywac w miare normalnie, zeby nie utracic konta na socialach.

Oscar Whitmore mówi: Mam kurwa dla was wielka informacje, yeah... w poniedzialek bedziemy wystepowac przed main eventem, na scenie w Art Night - to gowno bedzie pojebane, nasz pierwszy koncert... musicie tam byc.
Kiante Ingram mówi: Czy jest ktos z kim chcialbym nagrac.. ciekawe.
Kiante Ingram mówi: Bajeczny swiat nadejdzie juz dziewiatego grudnia.. trzy czwarte okladki do tego utworu wrzucilem na Lifeinvader, mozecie sprawdzic to gowno.. Z kim chce nagrac.. Moze ktos z Libiduo.. moze baby kutthroat.. czarnuchu jesli to ogladasz to bedziemy w kontakcie. Oprocz tego myslalem o Sha.
* Jay Cozart wlaczyl chwile temu nagrany utwor Trenchbaby.
** pojawilo sie wiele promocji, w tym utworow Lil Jay, czy Oscarville (Wendigo) **

Oscar Whitmore mówi: Sluchajcie, kilka slow ode mnie - robcie to co wam sprawia radosc, nie sluchajcie hejterow, oni zazdroszcza tego co osiagneliscie.
Kiante Ingram mówi: To co mowi Oscar, to wazne.. wierzcie w siebie od poczatku do konca, nie przestawajcie. Wiara w siebie jest najwazniejsza. Nie sluchajcie pierdolenia innych, robcie swoje.
* Nieznajomy ISIX podczas oszałamijącego tańca erotycznego skierowanego do chłopaków studia nie ogranicza się, ssuwając z siebie kabaretki, po chwili znów je podciągając, chcąc zwrócić uwage na swoje wdzięki.
Jay Cozart mówi: W tej dziwce z Sha wiesz ze palimy zaza (nawiazal do Sha, wymienionego w utworze ktory leci)

Edytowane przez rodeo

**JR. nie zgadza sie z narracja narzucona na live na temat jego rosnacego konfliktu z Sha, uwaza ze to Shawnee nadinterpretuje jego slowa, a slowa w wywiadzie to nie byl atak w jego strone - a proba dotarcia do niego po kilku nieudanych prywatnych probach, byl na calym livestream niekiedy udzielajac sie na chacie odpowiadajac na pytania pominiete/niezauwazone przez chlopakow**

Edytowane przez 302
rodeo lubi to

• 2 tygodnie później...

AZo0lDS.png**Po wielokrotnych wspominkach czy rozmowach z Baby Kutthroat, Trench Baby wrzucil na swoje story zdjecie ze studia, w ktorym oznaczyl @babykuttrhoat. Muzyka wydaje sie byc dosc agresywna. Na tym bardzo krotkim nagraniu widac Trench Baby przy mikrofonie, a z mikrofonow wychodzi kawalek jego tekstu, mianowicie "Jeden fan, drugi ziomek.. relacje sa sliskie, jestem ciekaw kto jutro". Na samym story ogolnie jest duzo smiechu i pozytywnej wibracji u chlopakow.**

Edytowane przez rodeo