Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Scarfo Garden Store

zestyx

Rekomendowane odpowiedzi

blob:https://imgur.com/7706d92b-0d9d-44b9-8b1a-d042254cf00fScarfo Garden Store – lokalny sklep ogrodniczy z tradycją sięgającą kilku pokoleń. Został założony w 1953 roku przez Anthony’ego Scarfo, który w 2002 roku przekazał rodzinny interes swojemu synowi, Gordonowi Scarfo. Gordon, pasjonat ogrodnictwa, własnymi siłami próbuje połączyć swoją pasję z działalnością zarobkową, inwestując większość swojego czasu i energii w rozwój sklepu. Aby sfinansować rozwój, sięgnął po pożyczkę od wpływowej osoby powiązanej z Mancuso Crime Family.

Sklep oferuje szeroki asortyment związany z ogrodnictwem – od żywych roślin, przez ozdobne rośliny sztuczne, aż po różnorodne nasiona. Klienci znajdą tu również bogaty wybór akcesoriów ogrodniczych, takich jak kosiarki różnych typów, nożyce do żywopłotów, dmuchawy do liści, myjki ciśnieniowe, a także wiele innych narzędzi. Gordon zawsze służy pomocą, chcąc zapewnić klientom nie tylko produkty, ale także profesjonalne doradztwo.

W przyszłości Gordon planuje przywrócić usługi, które wcześniej oferował jego ojciec – między innymi planowanie ogrodów i ich pielęgnację. Z czasem zamierza rozszerzyć działalność, nie ograniczając się jedynie do indywidualnych klientów. Chce współpracować z większymi firmami, oferując kompleksową opiekę nad dużymi terenami zielonymi. Jego celem jest przekształcenie małego, rodzinnego biznesu w rozpoznawalną markę o zasięgu miejskim.

Scarfo Garden Store to dla Gordona nie tylko źródło utrzymania, ale również symbol rodzinnej tradycji oraz więzi z lokalną społecznością. Każdy zadowolony klient jest dla niego krokiem w stronę odbudowy relacji mieszkańców z otaczającą ich naturą. Historia tego sklepu to opowieść o pasji, determinacji i odwadze w dążeniu do celu. 

6D7fMtm.pnghW0qbRi.png

image.png.262e796d4457ca296ba4444c61031a73.pngimage.png?ex=675f6f8c&is=675e1e0c&hm=73cbe1664154fa35639e1989b93a919970a65a867cd224cdb2958e7996a10ab2&

Spoiler

OOC:

Cześć , jeszcze przed  wszystkim chciałbym zaznaczyć iż jako zarząd możecie mieć do mnie zastrzeżenia w postaci moich starych logów, były one głupie i tak naprawdę  zaczynałem wtedy swoją przygodę z Vibe, swoją przygodę zaczynałem z złymi ludźmi którzy sprowadzali mnie na złą drogę, ale chce prosić o wyrozumiałość ponieważ od tamtego  czasu zmieniło się moje podejście i stawiam na dobrą imersje oraz sam poziom gry, chcę tym projektem pokazać na co mnie stać oraz moją zmiane na lepsze, Wiem że popsułęm sobie pierwsze wrażenie ale nie chce przez to być kategoryzowany. Wychodzę z założenia, że priorytetem jest gra In Character oraz zapewnienie fabuły dla graczy. Chciałbym otworzyć sklep ogrodniczy jako projekt IC który nie będzie tylko wzbogacał codzienną rozgrywkę, ale również tworzył ciekawe historie IC. Planuję połączyć jego działalność z org. The Mancuso Crew oraz motywem rodzinnego interesu z tradycjami.

W miarę rozwoju sklepu chciałbym nawiązać współpracę z frakcjami, firmami logistycznymi oraz realizować hurtowe zamówienia, co umożliwi tworzenie ciekawych scenek IC i materiałów na forum. Moja postać, będąca po rozwodzie, dodatkowo wpłata swoje obowiązki i problemy alimentacyjne.

Chciałbym także rozwijać usługi takie jak modelowanie żywopłotów przed eventami serwerowymi czy współpraca z restauracjami i lokalami, oferując dekoracje przestrzeni zewnętrznych. W sklepie natomiast sprzedawany będzie asortyment związany z ogrodami i trawnikami, co stworzy nowe możliwości fabularne i interakcje z innymi graczami.

Nazwa biznesu/Projektu IC: Scarfo Garden Store

Postać lidera: Gordon Scarfo

UID postaci lidera z panelu gracza: 57331

Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 

Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Projekt IC | Sklep Ogrodowy

Wybrany interior (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

Link do tematu organizacji (jeśli nie dotyczy, to n/a): The Mancuso Crime Family

Edytowane przez Oladfuś

Popraw tylko te nieszczęsne grafiki. Akceptuje

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA 

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa)

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

Raised on pop punk and bubblegum

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin