Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[21/02/25][EA] Maxine Koci - OK (prod. Kayes) [Official Music Video by Malia Yo Parris]

sleepwalker

Rekomendowane odpowiedzi

klb0frh.jpeg

**21 lutego, o godzinie 20:00, na oficjalnym kanale v-tube odbyła się premiera zapowiedzianego klipu do numeru "OK". Piosenkarka w ostatnim singlu promocyjnym zdecydowanie celebruje swoją nową erę, która jest już wszechobecna od pewnego czasu dla zaznajomionych z twórczością Koci. "OK" to typowy pop banger, przepełniony zmysłowym tekstem jak i wokalem Maxine, w którym wokalistka okazuje swoją niezwykłą pewność siebie oraz swój seksapil. Fani ochoczo rozwodzą się w komentarzach pod materiałem odnośnie drugiej zwrotki singla, która brzmi; "Ty nazywasz mnie nijaką? Wiedz, że chyba Cię pojebało. Co Cię to obchodzi czy go ujeżdżam? To nowy track, oszczędzam na błędach." - spekulując, że jest to jednoznaczna odpowiedź dla wszystkich osób, które notorycznie oceniają wokalistkę pod każdym możliwym względem. "OK" jest jedynym kawałkiem, który doczekał się teledysku spośród singli promocyjnych, które znajdą się na zapowiedzianym już przez Maxine albumie pt. "my life need savin'". Produkcji numeru podjęła się Kayes @Barru, co nie powinno być zaskoczeniem dla większości, ponieważ Maxine od bardzo dawna pracuje z przyjaciółką z branży muzycznej. Niejakim zaskoczeniem okazał się fakt, że reżyserią oraz planem filmowym zajęła się Malia Yo Parris @ka6i, która jeszcze niedawno współpracowała z Maxine przy podcaście Starcast, czy premierowym trailerze do nadchodzącego krążka - jak się okazuje, współpraca między Koci a Yo Parris przynosi świetne efekty, dlatego nowa twarz zagościła na dobre przy działaniach promocyjnych gwiazdki pop.**

wR5B3ae.png

Spoiler

Nazwa utworu: OK
Tekst: Maxine Koci
Produkcja: Kayes
Data wydania: 21/02/25

[Intro]

Mm
Yeah, uh

[Verse 1]

Wydajesz się taka miła (mm)
Suko, jesteś jak podstępna żmija (mmh, yeah)
Chcesz wyglądać jak ja (mm)
Moja lepsza edycja?
Wiem że powalił Cię aparycją
Przeliczyłaś się, nie jestem reedycją
Nie wiem jak będzie to brzmieć
Teraz chcesz go mieć

[Pre-Chorus]

Teraz widzę jak się nim zachwycasz
W myślach wciąż go obracasz
Wcale nie wyglądam jakbym była zła
Oh skarbie, to prawdziwa ja (hey)
Jestem na zajebistej pozycji (hey)
Uh, skarbie, do jego dyspozycji (hey)
Tak, laska zniszczę Twój nastrój
Mam go, jest mój

[Chorus]

Jest okay, będzie okay, gram rolę w jego show
Jest okay, będzie okay (będzie okay, yeah, yeah)
Jest okay, będzie okay, przecież już powiedziałam
Jest okay (okay)

[Post-Chorus]

Wiem że bardzo go chcesz (esz)
Chcesz (esz)
Chcesz (oh, oh, oh, oh)

[Verse 2]

Ty nazywasz mnie nijaką? (nijaką)
Wiedz, że chyba Cię pojebało
Co Cię to obchodzi czy go ujeżdżam?
To nowy track, oszczędzam na błędach

[Pre-Chorus]

Teraz widzę jak się nim zachwycasz
W myślach wciąż go obracasz
Wcale nie wyglądam jakbym była zła
Oh skarbie, to prawdziwa ja (hey)
Jestem na zajebistej pozycji (hey)
Uh, skarbie, do jego dyspozycji (hey)
Tak, laska zniszczę Twój nastrój
Mam go, jest mój

[Chorus]

Jest okay, będzie okay (będzie okay, yeah, yeah)
Jest okay (okay)

[Post-Chorus]

Chcesz (esz)
Chcesz (oh, oh, oh, oh)

[Chorus]

Jest okay, będzie okay (będzie okay, będzie okay)
Jest okay (okay)

[Post-Chorus]

Wiem że bardzo go chcesz (chcesz)
Chcesz (chcesz)
Wiem że bardzo go chcesz (chcesz)
Chcesz (oh, oh, oh, oh)

[Outro]

Widzę jak bardzo go chcesz, laska, jest mój
Widzę jak bardzo go chcesz, laska, jest mój
Widzę jak bardzo go chcesz, laska, jest mój (laska, jest tylko mój)
Widzę jak bardzo go (yeah, widzę), widzę jak bardzo go (yeah, widzę)
Widzę jak bardzo go (chcesz) chcesz, laska, jest mój (chcesz)
Widzę jak bardzo go (chcesz) chcesz, laska, jest mój
Widzę jak, jest okay, jest okay, jest mój
Widzę jak bardzo go (yeah, widzę), widzę jak bardzo go

Spoiler

Promocja:

• Uprzednie wydawnictwo, jakim był utwór "X"
  • Uprzednie wydawnictwo, jakim był utwór "DO IT BETTER"
  • Uprzednie wydawnictwo, jakim był utwór "my life need savin''
  • Została ogłoszona jako jedna z gwiazd wieczoru, podczas wydarzenia "Moon Glow Up Anniversary"
  • Maxine wystąpiła podczas wydarzenia "Moon Glow Up Anniversary" - w tamtym czasie pierwszy raz wykonała przedpremierowo numer "OK'" oraz inne kawałki z nadchodzącego albumu.
  • Koci została zapowiedziana, jako gwiazda wieczoru podczas jednej z imprez w klubie Bahama Mamas. Koncert wokalistki przyciągnął ogromną publikę podczas owego wydarzenia, natomiast sama Koci zagrała wydane już single; "X" oraz "DO IT BETTER", gdzie również zaprezentowała nadchodzące utwory z nowego albumu, które nie zostały oficjalnie dopuszczone do streamingu. ("OK", "eternal fear", "break my heart", "my life need savin'" oraz "wanna understand")
  • Na socialach Koci pojawiła się oficjalna informacja dotycząca nadchodzącego albumu piosenkarki - w poście załączono cover krążka.
  • Wokalistka między innymi zaprezentowała numer "my life need savin', podczas występu na Buisness EXPO 2025 - wykonała również dwa inne kawałki; "do it better" oraz "wanna understand" (powiązanie z nadchodzącym albumem, na którym wyląduje również singiel "OK"
  • W luźnym poście na swoich socialach, Koci ujawniła miesiąc premiery albumu, który w sprzedaży pojawi się już w lutym. 
  • Ponownie została okrzyknięta "nijaką piosenkarką" przez Marquisa North'a, który poruszył temat Maxine w swoim odcinku podcastu "Starcast".
  • Koci pojawiła się w remixie do numeru "TELL THE WORLD U MINE PT. 2" od JR. - piosenkarka dograła przy tym swoją zwrotkę.
  • [Chatter Uncut] 003. Pandora's box? (Feat. Pandora & Otis Snyder) - kilka wzmianek dotyczących Maxine podczas wywiadu Pandory oraz Otis'a Snyder'a.
  • W momencie premiery EP "GRAVEYARD PARTY" od Ghoulhunt, Maxine została wspomniana przez artystę w numerze pt. "GRAVEYARD PARTY ft. Oscarville", lądując przy tym jako część jego zwrotek.
  • Maxine napędziła jeszcze większą ciekawość fanów, w momencie kiedy oficjalnie zaprezentowała trailer do nadchodzącego krążka pt. "my life need savin'"
  • W sieci pojawiła się informacja o dwóch koncertach Koci - pierwszy w klubie Lust Resort, natomiast drugi podczas eventu Valentine Days, organizowanego przez Departament Arts & Culture. Pierwszy koncert w klubie nocnym nie odbył się ze względu na strzelaninę, która miała miejsce przed samym występem piosenkarki. Podczas wspomnianego eventu, Maxine pojawiła się na scenie drugiego dnia od całego zajścia w The Lust Resort. Mimo ogromnych obaw, piosenkarka wystąpiła z pięcioma numerami z nadchodzącego albumu (X, do it better, wanna understand, my life need savin oraz OK).
  • Maxine na swoich social mediach oficjalnie ogłosiła premierę numeru X oraz jego klip. Zamieszczając w poście cover singla, wokalista również ujawniła datę premiery, na dzień 21/02/25.
  • Koci została nominowana w kategorii "BEST POP ARTIST OF THE YEAR" z ramienia Celebrity Awards.
  • Trzydniowe audycje reklamowe z ramienia DG. (1,2,3)
  • Promocja singla na social mediach przez osoby takie jak; Kayes, Malia Yo Parris, Mike Broadhurst
  • Laila Aguirre na swoich socialach udostępniła okładkę do remixu singla X na którym również zagości Mike Broadhurst.
  • Dzień po premierze klipu oraz singla, na socialach Maxine wylądowała tracklista nadchodzącego albumu oraz data jego premiery.
  • W sieci pojawił się odcinek podcastu Starcast, którego gościem była Fehu Pandora Skarsgard - piosenkarka pojawiła się tam w koszulce z napisem "I LOVE MAXINE KOCI" oraz poruszyła temat Maxine podczas rozmowy z Malia Yo Parris.
  • Na streamingach pojawił się wcześniej zapowiedziany remix, którym zajęła się Laila Aguirre - numer X nabrał nowego wymiaru, kiedy na featuringu pojawił się Mike Broadhurst. 
  • Maxine została nominowana w kategorii "BEST ALBUM OF THE YEAR" z ramienia Celebrity Awards.
  • SOON

Wydatki:

• Opłata za reklamy radiowe w DG, promujące nowy utwór - 45.000$
  • Należność za produkcję klipu dla Malia Yo Parris oraz Parris Eye - 220.000$.

SS'y z gry:

• Studio (1)
  • Klip (1)
Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Maxine Koci
Link do profilu postaci: https://forum.v-rp.pl/topic/20490-maxine-koci/
Przynależność: Eternal Atake
Imię i nazwisko menadżera: Jaycee Sweaney
Kontrakt zawarty z menadżerem: 15%

Edytowane przez sleepwalker
Bobadu, ka6i, yungg i 27 innych lubią to