Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Iann Storm

yungg

Rekomendowane odpowiedzi

BM9deP7.png

Iann Storm urodził się 25 maja 1999 roku w Austin, w stanie Teksas, w dość zamożnej rodzinie. Już od najmłodszych lat muzyka była dla niego źródłem inspiracji, a jego ojciec, będący jednocześnie mentorem i drogowskazem, nauczył go gry na fortepianie. Dla Ianna ojciec był niczym zastrzyk dopaminy – motywował go do odkrywania nowych brzmień i komponowania oryginalnych melodii.

Mimo że Iann prezentował wyrazisty, niekonwencjonalny styl i odważne muzyczne zainteresowania, nigdy nie był postrzegany jako outsider. Wręcz przeciwnie – jego oryginalność przyciągała uwagę rówieśników i nauczycieli. Zamiast wtapiać się w tłum, wyróżniał się unikalnym podejściem do mody. Jego garderoba stanowiła mieszankę klasycznych elementów, takich jak skórzane kurtki, bandany i ciężkie buty, z nowoczesnymi akcentami streetwearu, który zaczerpnął od przyjaciół. Taki kontrast był wyrazem jego indywidualności i artystycznego podejścia do życia. Iann konsekwentnie dbał o pozytywne relacje zarówno w szkole, jak i poza nią – w środowisku szkolnym wyróżniał się nie tylko doskonałymi wynikami, ale również zaangażowaniem w życie klasowe. Nauczyciele cenili go za otwartość, kreatywność oraz zdolność do znajdowania niestandardowych rozwiązań, nawet jeśli nie zawsze podążał utartymi ścieżkami. Jego postawa stanowiła inspirację dla rówieśników, pokazując, że autentyczność i pasja mogą iść w parze z sukcesem edukacyjnym oraz osobistym rozwojem.

Tragiczne wydarzenie nawiedziło Ianna, gdy miał 19 lat – jego ojciec został zastrzelony po dość nieprzyjemnej dyskusji w jednym z jego ulubionych barów. Ta strata była ogromnym ciosem, jednak zamiast uciekać się do używek, Iann postanowił stawić czoła bólowi. Uczęszczał na terapię, która pomogła mu przepracować traumę i utrzymać jasność umysłu, umożliwiając dalszy rozwój artystyczny

Spoiler

Iann Storm - Scream In My Head to utwór, który stanowi emocjonalny manifest młodego artysty, oparty na bolesnych przeżyciach związanych z tragiczną śmiercią ojca. Inspiracją do kompozycji była osobista historia Ianna, który, zamiast uciekać się do używek, postanowił stawić czoła wewnętrznemu bólowi poprzez terapię i muzykę.

Utwór łączy ciężkie, rockowe brzmienie z dynamiczną perkusją wraz z zniekształconymi gitarami, tworząc intensywną atmosferę, która oddaje uczucia zagubienia i tęsknoty. Warstwa wokalna balansuje między spokojnymi, niemal przestrzennymi partiami a gwałtownymi, pełnymi pasji krzykami, co potęguje dramatyzm przekazu. Tekst utworu, w którym przewijają się słowa „Tato, widzę tylko ciemność” oraz „Tato, czy mnie jeszcze słyszysz?”, jest szczerym wyznaniem tęsknoty za ojcem – osobą, która nie tylko była nauczycielem, ale także ostoją w najtrudniejszych chwilach życia Ianna.

Ojciec Ianna zmarł 17 października 2018 roku, kiedy artysta miał zaledwie 19 lat, co na zawsze odmieniło jego życie i stało się punktem zwrotnym w jego artystycznej drodze. Kilka lat po tej tragicznej stracie Iann podzielił się „Scream In My Head” na swoim koncie na SoundCloud, przekształcając osobisty ból w potężny muzyczny manifest. Utwór ten nie tylko oddaje głębokie emocje, ale również symbolizuje nadzieję oraz wewnętrzną siłę, które pozwalają odnaleźć światło nawet w najciemniejszych momentach.

biFh3tb.png

[Intro]
Tato, widze tylko ciemność
Odkąd obok nie ma Ciebie
Już nie chcę chować się ale nadal nie wiem
W mojej głowie szał i jakieś tam pragnienie
Zakopać ból i wykrzyczeć to na głos, krzycz 

[Chorus]
Tato, czy mnie jeszcze słyszysz?
Krzyczę głośno, ale echo milczy
(Szeptem w ścianach, szeptem w ścianach, szeptem w ścianach, szeptem w ścianach)
Nie wiem, ile jeszcze zniosę
Tato, czy mnie jeszcze widzisz?
Tonę w cieniu, ale światło gaśnie
(W mojej głowie, w mojej głowie, w mojej głowie, w mojej głowie)

[Bridge]
W mojej głowie tylko krzyk
W mojej głowie tylko

[Verse]
Nawet nie wiem co to crack, a w mojej głowie dziwny stan
Nie chce słuchać nawet ich, bo cały czas towarzyszy strach 
Już zwiedziłem parę miejsc i chciałbym w końcu poczuć ten zew
On zawsze powtarzał, słuchaj gdzieś tam w Tobie siedzi lew
I nie wiem czy chce współczuć bo wiem, że siedzi we mnie nadal lęk, krzycz

[Chorus]
Tato, czy mnie jeszcze słyszysz?
Krzyczę głośno, ale echo milczy
(Szeptem w ścianach, szeptem w ścianach, szeptem w ścianach, szeptem w ścianach)
Tato, czy mnie jeszcze widzisz?
Tonę w cieniu, ale światło gaśnie
(W mojej głowie, w mojej głowie, w mojej głowie, w mojej głowie)

[Outro]
słysze ciągle tylko krzyk

Z każdym rokiem Iann coraz bardziej czuł, że Austin traci swój urok. Miasto, które kiedyś było jego domem, zaczynało przypominać mu o bolesnych wspomnieniach i przytłaczać atmosferą, której nie chciał już dłużej znosić. Po ukończeniu prestiżowej szkoły muzycznej, Harmonia Conservatory of Music, z wyróżnieniem, w wieku 22 lat, nadal rozwijał swój warsztat muzyczny, lecz wewnętrzne pragnienie zmiany otoczenia narastało.

Dokładnie 5 marca 2025 roku, w wieku 26 lat, Iann podjął decyzję o przeprowadzce do Los Santos – miasta, które kojarzyło mu się z wolnością i nowymi możliwościami. Nie dysponował wielkimi planami ani licznymi znajomościami w branży, ale posiadał muzykę, marzenia i niezachwianą wiarę, że to dopiero początek jego artystycznej podróży. Na SoundCloudzie miał na koncie tylko jeden własny kawałek, który tak naprawdę jest ,,wstępem'' dla każdego który na niego trafi i wsłucha się w tekst który przesiąka osobowością Ianna...

9l7kveG.png IANN STORM

Edytowane przez yungg

6Gh3N8J.jpeg

DANE

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Iann Storm
 Numer konta postaci:
0372572824
 Przynależność: X

PRZESZŁOŚĆ
● [17.10.2024][SOUNDCLOUD] Iann Storm - Scream In My Head..

TWÓRCZOŚĆ 2025
-------------------------
MARCH
● [10.03] CHAINZ BLAZE feat. Iann Storm - OUR TURN

WZMIANKI 2025

Edytowane przez yungg

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin