Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[11/03] Fehu Pandora Skarsgard LIVESTREAM

Sava

Rekomendowane odpowiedzi

Ogółem zapraszam do komentowania i zadawania pytań w formie IC. Można w narracji zaznaczyć,  czy piszecie z konta Waszej postaci, czy jakiegoś anonimowego.

**Zgodnie z zapowiedzią, 11go marca na sm Pandory odbył się livestream. Kobieta ochoczo wchodzi w dyskusje z komentującymi, całość jednak rozpoczęła się od swoistego monologu. Tematy poruszone to między innymi osądzenia jej o rozpijanie nieletnich, nowości wydawnicze od Soul Evisceration, czy plany na najbliższe wydarzenia.**

9yjFLCZ.gif**Spojrzała z bliska w obiektyw, potem na ekran. Odsunęła się nieco, poprawiając kudły i dając je na plecy.**

Okey... to działa? Chyba tak... o... okey, widzę już, że wbijacie, fajnie fajnie

**Zmrużyła nieco oczy i napiła się kawy z kubka "I Love Nevaeh North." Odchrząknęła, wyglądając jakby nie spała najlepiej.**

Jak spałam? Słabo haha. Wróciłam późno z imprezy u Daithiego i Arona, którą reklamowali na lifeinvader. Pozdrawiam chłopaki, super robota. A tak to co, pogadamy dzisiaj trochę. Też śmiało wrzucajcie swoje pytania. Uznałam po prostu, że dobrze będzie sobie podyskutować o paru kwestiach.

**Napiła się ponownie kawy i usiadła po turecku.**

Pierwsza kwestia w sumie jest związana z wczorajszym artykułem od VENTURE. W kwestii Dead in Vinewood i rozpijania nieletnich - interwencja departamentu była i jak widać, stoimy, ja w kajdankach nie jestem. Każde uczestnictwo wiązało się z dokumentacją, tak było czy przy pierwszej, czy przy drugiej edycji. Zaś kwestia Logana i jego opuszczenia lokalu - był o to poproszony, co spotkało się z dyskusją. Dopiero, gdy departament przyszedł i skwitowali, że jako właściciel mam prawo nie chcieć go w budynku, uznał, że wyjdzie sam. Zna mnie, ja znam jego, więc nie powinno go dziwić, że nie jest tam mile widziany. Z resztą, Taz White, który przejmuje teraz obowiązki CEO Guardian został poinformowany przeze mnie, które osoby z agencji nie mają możliwości wstępu do Dead in Vinewood. Dodatkowo, nie chcemy ich tam z bronią. Tutaj też zaznaczę, że nie wszyscy ludzie z Guardian zrobili coś złego. Mam więc nadzieję, że nasza prośba będzie uszanowana.

**Przyjrzała się krótko komentarzom na czacie, popijając dalej kawę**

Zaraz Wasze pytania też ogarnę, chillout... Padło trochę pytań, czy czuje się urażona, że mój ex przyszedł z nową partnerką do mojego lokalu. To trochę zabawne, ale nie widzę powodu, czemu miałaby mnie urazić obecność jego nowej partnerki. Nasza relacja została zakończona z mojej inicjatywy, każdy ma prawo iść w swoją stronę i szukać swojego szczęścia.

**Wzruszyła krótko ramionami, niezainteresowana aspektem miłosnym w całej sprawie.**

Co do statementu Guardian, głównie kwestii, że nie było żadnych pozwów - myślę, że Chatter Uncut pokazało tutaj wystarczająco całość. To groteskowe na swój sposób, zwłaszcza, że sytuacja Rene była bardzo gorączkowo omawiana. I tylko dlatego nie było pozwu, ale jak było widać - dowody są. Ba, są i świadkowie. Na tym przystanę z tą kwestią, bo osobiście jest ona już męcząca, nużąca, czy dla mnie, czy dla moich bliskich. 

W kwestii mojej matki, no ją to dotknęło w mocny sposób. Nikt raczej nie chciałby, by jego rodzice nie mogli poruszać się po mieszkaniu, bo paparazzi próbują wyciągnąć od niej jakieś detale. Największy mam żal chyba do dupka, który próbował robić jej zdjęcia przez okno w domu, gdy już zaczynał pogarszać się jej stan. Teraz jest w gronie kilku naszych krewnych, ma spokój i moim priorytetem jest, by tak pozostało.

bdiYKMV.gif** Wsunęła papierosa do ust i odpaliła, obserwując czat. Parsknęła parę razy na niektóre zwroty jakie pojawiły się w komentarzach.**

Dobra, idźmy dalej. Soulsi, nagrody i tak dalej, co dalej... Obecnie dalej kisimy się w studio. Pracy jest sporo, bo po roku...? Taaak, roku od wydania ostatniego albumu, chcemy przynieść Wam coś naprawdę dużego. Coś, co zostanie w pamięci Waszej, miasta, w pozytywnym znaczeniu. Za dużo zdradzać nie chcę, bo całość będzie dość... złożona... tak, to chyba dobre określenie? Na pewno w filmiku u Noaha możecie usłyszeć mały sneak peak tego co szykujemy.

Nie ukrywam, tworzenie tego albumu to nie tylko podróż muzyczna, ale także sentymentalna. Bardzo dużo siedziałam nad poprzednimi wydaniami Soulsów, nad tym jak to wszystko się potoczyło. Miałam okazję też spotkać się z rodzicami Eelisa. Chciałam, by statuetka za najlepszy zespół 2024 trafiła do nich, jednak uznali, ze lepiej, by było to w miejscu, z którym Eelis był związany. 

**Przygasiła papierosa w popielniczce, gasząc papierosa. Wypuściła dym w bok.**

Powiem Wam, że to pojebane, ile w ciągu ostatniego roku się wydarzyło. Gala Celebrity Awards była taka... słodko-gorzka. Wygraliśmy sporo, ale jednocześnie człowiek uświadamia sobie jakim kosztem. Czy to w kwestii Kellego, Matta, czy Eelisa. Wolałabym tych nagród nie mieć, a żeby oni byli z nami, ale jest jak jest. Gdziekolwiek są, myślę, że koncerty są tam teraz potężne. 

**Przerwała monolog, skupiając się ponownie na czacie. Widać po jej minie, że temat nie jest dla niej najprzyjemniejszy.**

W sumie to wszystko dało mi do myślenia, jak wiele się pozmieniało. Kiedyś jak były spiny, były one jawne i ludzie mówili sobie wprost co ich boli. Nawet jeśli szły bluzgi, czasem ludzie dali sobie po mordzie. A teraz mam wrażenie, że każdy na każdego napierdala. Patrząc na wiele rzeczy z boku, znając każdą stronę, jest to momentami tak niesmaczne, że głowa mała.

Czasem po prostu wystarczy pogadać i sobie wyjaśnić sytuację. Myślę, że tutaj mogłabym przytoczyć przykład czy mój i Kellego, mój i Maxine. Niektóre rzeczy po prostu, warto omówić, bo pierdoła może eskalować w chujowy sposób - tyle.

**Odpaliła kolejnego papierosa, przeczesując krótko włosy. Spogląda kątem oczu na ekran.**

Coyotes Bike Run... i inne rzeczy... Ogółem, w planach jako Unsainted mamy wiele imprez większego kalibru. Czy to festiwal, czy to właśnie drugą edycję rajdu Kojotów, czy jeszcze jedna inwestycja, którą mam nadzieję, niedługo Wam przedstawimy. Póki co jednak, skupiam się na dokończeniu albumu Soulsów, by nie rozbijać się na milion aktywności. Lubię jak wszystko jest dopracowane w każdym detalu w kwestii eventów jakie organizujemy i mam nadzieję, że jest to odczuwalne.

Na pewno w kwestii Kojotów chciałabym, byśmy znowu mogli podziałać z niektórymi osobami z pierwszej edycji, jak chociażby z Juanem Dos Santosem. No i też pewnie rozszerzymy całość o niektóre dodatkowe rzeczy, ale no wszystko póki co jest na etapie planowania. Miejsce mamy dogadane, wiemy co chcemy i to już 80 procent sukcesu.

**Spojrzała na papierosa po jednym z komentarzy, potem znowu w obiektyw.**

Że palę jak smok? Ta, to prawda. Ostatnio jakoś więcej i nie, nie myślałam o rzuceniu. Dzięki za troskę, mocno to doceniam, naprawdę.

Co z moimi urodzinami? No tak, 1-kwietnia się zbliża... koncert urodzinowy będzie i serdecznie już zapraszam. Zobaczymy tylko, czy uda nam się to dopiąć na 1-go, z racji na różne kwestie poboczne. Będziecie jednak wiedzieć wszystko jako pierwsi, obiecuje.

A teraz... pogadajmy. Powiedziałam co zamierzałam, możemy więc pogadać w spokoju i szczerze.

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png

**Jaden napisał ze swojego konta wysyłając troche tipów z pytaniami**

**Jaden Morrow przesłał 20$**

- Przychodzę z pierwszym pytaniem, kiedy zrobimy wspólny live
**Jaden Morrow po jakimś czasie przesłał 10$**
- Dasz łyka kawy i papierosa? Skończyła mi się paczka
**Jaden Morrow przesłał 40$**
- Kiedy znowu idziemy na impreze?

H3SsqxV.gif**Zaczęła czytać odpowiedzi, widząc pytania o piżamę pokazała środkowy palec.**

Noah nienawidzę Cię za to haha. Wczoraj ktoś rzucił byśmy wydali takie piżamy Soulsami i chyba będzie trzeba. Już widzę moshpit grupy ludzi w tym. A tak to jest w praniu, miała być prezentem dla kogoś, plus na mnie jest za mała, więc spociłam się w tym jak świnia. @Mith @samer

**Zerknęła dalej na komentarze, chwile dając bliżej oko do obiektywu.**

ArtizC musisz mi doprecyzować o co pytasz, bo trochę kwestii poruszyłam, a nie chcę odpowiedzieć Ci wymijająco... @uggzi

..

HAHAHHA PITTBULL FROM HOGWART. Jestem zaprawiona, poza tym, chcąc nie chcąc, musiałabym wstać. Cierpię wewnątrz, plus nałożyłam po prostu więcej szpachli na twarz. @Snoop

...

Doyyyyleee.. w czwartek, w czwartek. Przyda się mocno odpoczynek od miasta. @Centrolewus

...

Hahaha Jaden się rozkręcił! Wspólny live brzmi na opcję, wtedy Ci zapodam kawę. Papierosa też, jesteś na szczęście pełnoletni to nie będzie zaraz mam nadzieję rajdu na mój dom z nakazami jak na Dead in Vinewood. A co do imprezy, zobaczymy co zorganizują na dniach haha @Harlem

**Przeciągnęła się leniwie, patrząc za kolejnymi komentarzami. Wita się w miare możliwości z nowymi na czacie.**

Edytowane przez Sava

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png

**Dagaard z tego samego konta**

RonnieD: Jaki obecny rekord w pasjansie na recepcyjnym? Ktoś pobił ostatni? Czy pies pokaże ryjec do kamerki? Jak samopoczucie? Czy ta siwizna to naturalna czy jesteś sekretną wiedźmaltką? Piwo?

**Tymczasem Wesker**

OChujChodziWInternecieMamDemencje: Potter ustawiał nickname czy jak to się kurwa nazywa, Wesker pyta natomiast czy Soulcial Therapisation to mit czy jednak rzeczywistość?

LkvlCj3.png