Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[04.05.2025] JR. CERTIFIED INDUSTRY REAPER (prod. Blake Wolcowitz) (DIR by JR.🎬)

302

Rekomendowane odpowiedzi

kjvHXmz.png

(NAPISY YT ↓↓↓↓↓↓↓)

**Czwarty kwietnia, chwile przed północą - JR. nie zwalnia tempa. Na wszystkie platformy streamingowe trafił kawałek, komentujący ostatnie kontrowersje z udziałem Marquisa Northa oraz Nevaeh North. Raper dolewa tylko oliwy do ognia, nie tylko słowami - bo jak zawsze w jego wykonaniu, nie zabrakło oprawy wizualnej, klip choć surowy, nadaje dodatkowego brzmienia utworu. Na trzyminutowym tracku, Leopold przeszedł finalnie do ofensywy, nie pozostawiając na obecny moment suchej nitki na managerze. W tekście jest pełno odnosien do personalnych relacji Nevaeh North z Ferris Kaiser, pełno dwuznaczności i linijek, które proszą się wręcz o analize linijka po linijce. To coś więcej niż odbicie piłki managera, który ostatnimi czasy kilkakrotnie zaatakował fizycznie rapera, to zaplanowany i dobrze wymierzony atak, trafia dokładnie tam, gdzie miało zaboleć. Co do jakości nagrania, ta nie pozostawia wiele do życzenia, choć nagrany został w domowych warunkach, to w specjalnie dostosowanym pomieszczeniu - z profesjonalnym sprzętem, oraz wschodzącym producentem Blake Wolcowitz, a/k/a Yeti a/k/a HYESAY. Na tracku słychać, że Quinn wie co i z kim to robi. Sam track, to nie koniec ofensywy - wraz z jego premierą, sklep CASHRULESGAME ponownie stał się aktywny, a wchodząc w www.cashrulesgame.com, na głównej (i jednynej) stronie ukazują się dwie wersje koszulek, wszystko to w bardzo ograniczonej ilości - a w jeszcze bardziej przystępnej cenie. Wszystko wskazuje na to, że Junior nie tylko nagrał diss, a buduje z niego coś więcej, coś czym może jeszcze zaskoczyć w niedalekiej przyszłości. Co do samych koszulek - są one formą merytoryczną rozwijającą diss, niżeli czymś faktycznie dopracowanym, zostały stworzone prawdopodobnie w kilka minut, stąd też ich cena.**

R0Cb4YX.pngqJp4tn3.png

Spoiler

[Intro]
Ayy (Ayy), a new one (Mhm)
Ayy, a new one

[Verse 1]
Spójrz, robie Was za jednym zamachem
Nie martwię się o nią, znam kilka takich jak Nevaeh
Nie martwię się o Ciebie, rozjadę Cię z bratem
Udowodnię, kto tu jest graczem
Nie ma już odwrotu, ktoś musi zająć się tym pierdolonym bogaczem

[Chorus]
Zaatakuj mnie z tyłu, jak szczur
Zapytaj prawnika, nim zaczniesz paplać złudny bełkot bzdur
Właśnie w to wchodzę, zamieniam Cię w wiór, mogę podać Ci też sznur
Nie mogę już siedzieć w ciszy, chciałeś być lwem, a wychodzisz na dachowca
Kim jesteś? Napierdalasz z pięści, bo brak Ci języka
Moja muzyka to domyka, Ferris już jej nie bzyka, chyba coś Ci nie styka
Muszę do tego wrócić, bo prawda za bardzo Cię dotyka
To nie jest diss, to czysta egzekucja, ta liryka to coś więcej, niż prosta krytyka

[Verse 2]
Przed chwilą zwinąłem uncje, a to Ty zbladłeś
Zgarnąłem double cup, po tym jak padłeś
Nie jesteś gotowy na JR., nie jesteś gotowy na beef
Wyglądasz jak jebany chief, chief keef bez teeth
Jestem graczem w tym przemyśle, spale kolejną paczke (Let’s go)
Ja rozbijam kolejną bańkę, on zakłada kolejną czapkę, kolejną maskę
 Nie gonię cloutu, lecz ta scena znowu zapłonie, kolejnych pochłonie (Uh-huh)
Huh, bez czapki, nie wciskaj im bajki (Bajki)
Zaraz zacznie opowiadać bajki, rozpowiadać plotki
Nie obawiam się, poproś o addy (Addy)
Chciała czegoś więcej, ale nie jest na czasie (Czasie)

[Chorus]
To nie jest diss, to czysta egzekucja, ta liryka to coś więcej, niż prosta krytyka

[Verse 3]
Gdy mówiła kocham, w głowie liczyła już na niego
Wyszłoby Wam, gdyby nie Twoje wyjebane ego
Mógł ją wyruchać i zostawić niczym tygrys Diego
Byłeś niczym scena, dużo światła, zero treści
Słyszałem już dużo wersji, lecz dalej dochodzą mnie wieści
Najlepsza rada, gonić marzenia, never chase a bitch
Zrobiła switch, odwiózł ją do Twoich drzwi zanim nastał świt
Gettin’ rich, Twoje serce pęka, jej już nie obchodzisz nic
Możesz dalej w to grać, jesteśmy gotowi na każdy trick
Zamknij ryj, bo jedyne co z niej miałeś, to Netflix & Chill
Płaczesz w poduszkę, jakby ktoś Ci odciął kolejny deal
Prawda Cię gniecie, to nie beef, to wyrok na Yeti type Beat
Zmieniasz maski co dzień, jakbyś miał kontrakt z DC
Czuje się jakbym ciągnął ten beef z NPC

[Chorus]

Spoiler

WYDATKI
- PRODUKCJA

- KLIP & CIUSZKI

PROMOCJA IC
- CELEBRITY PREVIEW: Bójka pod Heart Attack

- CELEBRITY PREVIEW: Quinn znów naraża czyjeś życie!?

- CELEBRITY PREVIEW: Artyści pogrążeni w żałobie

- WHAT IN MUSIC INDUSTRY: Czy determinacja wystarczy, aby odnieść sukces? Swerrvo pokazuje, że to możliwe

- Venture NEWS : Krwawa rzeczywistość Chamberlain Hills – czy władze miasta przymykają oko na dramat mieszkańców?

- Wyreżyserowanie i pojawienie się na klipie TRASH CODE u Chase Love

- Siódme miejsce na RHYTM RADAR.

- CELEBRITY PREVIEW: Strzelanina w studiu CASHRULESGAME!

- WHAT IN MUSIC INDUSTRY: Czy Leopold Quinn Jr. wzniesie się na szczyt sceny rapowej?

- INTERNETOWY BEEF Z MARQUIS NORTH #1 #2 #3 #4

JR. i jego słabość do dziewczyn z branży? Leopold Quinn JRNajpierw lovesong dla Maxine Koci i wspólne pojawianie się na eventach, teraz? Wszystko wskazuje na to, że na horyzoncie pojawiła się Solana Woods Czyżby JR. miał wyraźny typ — kobiety medialne?Nowe zdjęcia mówią więcej niż tysiąc słów.

Na zdjęciach i nagraniach, które od jakiegoś czasu krążą po sieci, widać rapera JR. oraz Marcquisa Northa w centrum fizycznej konfrontacji, do której doszło w kręgielni nieopodal wzgórz Vinewood. Cała sytuacja miała miejsce późnym wieczorem i — jak donoszą świadkowie, rozpoczęła się w momencie, gdy JR. odchodził od baru. Wtedy Marquis miał niespodziewanie wyprowadzić cios, który powalił rapera na ziemię. Ten jednak szybko się podniósł i – choć zaskoczony to instynktownie przeszedł do defensywy. Na nagraniu, które pojawiło się chwilę po całym incydencie, widać dalszy ciąg sprzeczki – Marquis rzuca się na JR., co kończy się krótką, intensywną wymianą ciosów. Pojedynek trudno jednoznacznie rozstrzygnąć, ale to właśnie JR. trafia oponenta ciosem, który posyła Northa w stronę murka – tam cała akcja się kończy. W tle całego zajścia obecny był Jay Cozart, a według niepotwierdzonych relacji na miejscu znajdowali się też Nevaeh North, Solana Woods, Aurelia Moore i Aron Kovacs.Z komentarzy w sieci można wywnioskować, że JR. niemal natychmiast opuścił miejsce zdarzenia, podczas gdy reszta została na miejscu. Zniknęła również Solana Woods, która wcześniej była widziana z JR.

GRA IC
-GRA IC STUDIO SESJA Z WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ YETI?
-GRA IC STUDIO SESJA Z WIDZIALEŚ KIEDYŚ YETI PART 2
-KLIP
-CIUCHY

Imię i nazwisko postaci: Leopold Quinn Jr.

Link do profilu postaci: https://forum.v-rp.pl/topic/33115-leopold-quinn-jr/

Numer konta postaci: 4876316765

Edytowane przez 302

**Nevaeh ma wyjebane w sztuczne pompowanie dramy i wybijanie się na niej, aby sprzedać denny merch - zastanawia się, kiedy rzuci prawdziwymi tekstami. Również podziwia go, za metalową facjatę za brak obrażeń po każdej przegranej bójce **

Hawajczyk, Sava, 302 i 1 inny lubią to

**North spodziewał się mocniejszych wersów w jego stronę po hucznych zapowiedziach dissu. Osobiście bawi go, jak JR w poszczególnych częściach kawałka oraz samym tytule nazywa się żniwiarzem, mimo tego że obecny wynik ich starć to 3:1, gdzie zwycięzcą w rankingu jest menadżer. Zaśmiał się na wszelkie wersy, które nawiązywały w mniej lub bardziej bezpośredni sposób do plotek Celebrity Preview o sytuacji Nevaeh i Ferris, bo doszedł do wniosku, że "wycieranie sobie mordy" i zbijanie cloutu na sytuacji swojego kumpla to jedyne, co Leopold może zrobić, bo wszedł w beef który wcale go nie dotyczył. No i zaśmiał się też na wers o rozjechaniu go przez JR z bratem, bo podczas ostatniej konfrontacji w kręgielni zbił i jego i jego kumpla na sterydach. Kawałek polubił za flow, ale koszulki nie zakupił.**

302 i Vigdis lubią to

**no dee se sprawdzil jak wrocil na chate po zatrzymaniu. w sumie mysli sobie, ze szkoda, ze junior nie wyciagnal wiekszej prywaty i nie rzucil mocnych wersow takich jak nawiazanie do nienarodzonego dzieciaka pary north, bo on by tak zrobil. liczy na wiekszy ogien, bo kuma to, ze na pierwszym dissie nie mozna od razu rzucic wszystkich asow. dal like i wspiera, ma nadzieje ze beef przyniesie wiecej krwi**

**Chase Love zastanawia się, jaki jest sen dissować gościa, który poza byciem menadżerem jednego z największych artystów muzycznych w Los Santos, nie ma z muzyką nic wspólnego. Rozłożył studio w domu, słuchając jego zdaniem słabych wersów. **

phenoman, 302 i Vigdis lubią to