Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[ZAGRAM] Członka dalszej rodziny/dalekiego znajomego/coś.

naughty

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!
Wracam po dłuższej przerwie i chcę zorganizować (ale także urozmaicić) sobie grę na nowej postaci. Dlatego też zagram komuś członka dalszej rodziny/dalekiego znajomego (bądź cokolwiek, na co się umówimy i będzie mi z tym komfortowo).

Krótko o postaci:

Spoiler

Trzydziestolatek, Afro-Amerykanin z korzeniami od strony ojca z Francji. Master of Science in Mechanics, prowadził krótko swój warsztat, który pod wpływem wielu złych decyzji - zniknął z wirtualnych map Lake Havasu City. By rozwiązać problemy finansowe, spłacić dług i pozbyć się z karku loanshark'ów - sprzedał wszystko, co mu praktycznie zostało. Chcąc zacząć od nowa przypomniał sobie słowa swojego starego przyjaciela, który w razie problemów kazał mu się odnaleźć w mieście seksu i biznesu - takim sposobem trafił do Los Santos, gdzie jego nowy rozdział w życiu powoli się pisze, a sam nie rozumie, co ludzie widzą w tym przeklętym mieście.

Może i oklepane, może i nie. Postać jest już stworzona i nie - nie mam możliwości zmiany rasy, płci, czy też innych szczegółów. Gram to, co jest przedstawione. Taki scenariusz wyszedł przy tworzeniu postaci i tego mam zamiar się trzymać. Powoli główna historia się rozwija - definitywny upadek, czy może szczęśliwe powstanie z kolan? Sam tego nie wiem, ale każdy może przyczynić się do odwrócenia wstępnego scenariusza. Aktualnie planuję grać przy strefie cywilnej, mam też zarys tego, co chcę osiągnąć na postaci. Kogo szukam? Właściwie - każdego, kto kocha nieco dramatu, okruchów życia, czy komedii. Jestem w stanie wypełnić komuś lukę w trakcie gry, ale tego samego sam oczekuję od drugiej osoby. Uzupełniania siebie nawzajem.

Więcej można przedyskutować na discordzie: naughty_ent

Besos 💋

Zazi i principeska lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin