Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Meth - Take and Play 💉💉💉

Rekomendowane odpowiedzi

M0QPNFC.jpegW Sandy Shores metamfetamina zasiewa chaos – od skażenia środowiska przez impromptu-labów po brutalne incydenty z udziałem uzależnionych. Rosnący popyt, potwierdzony gwałtowny wzrost hospitalizacji i zatrzymań (+50 %), pokazuje, że ten region staje się nie tylko źródłem meta, ale także przesiąkniętą nią strefą ekspansji. Znikające społeczności, uzależnienia, strach i przemoc – to twarz nowego, narkotycznego mroku pustyni. To proces wymagający zestawu niebezpiecznych chemikaliów, sprzętu i wiedzy – nietrudno o błąd grożący eksplozją i skażeniem. To nie tylko występ “w garażu”, ale ryzykowny, toksyczny proceder z poważnymi konsekwencjami zdrowotnymi i środowiskowymi. Policja wzmacnia presję na producentów i handlarzy metą przez intensywne naloty, wsparcie psów tropiących i współpracę z federalnymi agencjami. Dzięki temu pustynne tereny powoli są oczyszczane z niechcianych narkotyków. Jednakże można też o niej powiedzieć co innego, większość grup przestępczych oraz karteli co raz to bardziej wchodzą w posiadanie takich laboratoriów - ponieważ późniejsza sprzedasz generuję niesamowite zyski. Mały koszt, a co za tym idzie tania produkcja - wiąże się też z jakością towaru. Niektóre grupy natomiast postanowiły wejść na etap wyższego standardu. Jak źródła podają czasami są to; pralnie, sklepy, magazyny robocze i wiele wiele więcej - jest to przykrywka na ich szemraną bazę produkcji metamfetaminy w gigantycznych ilościach.

Dużo "pracodawców" wynajmuję kobiety w podeszłym wieku, bądź swoich dłużników do masowej produkcji tego ścieku.VdTJJtA.jpeg
Ludzie którzy nie mają pieniędzy albo po prostu chcą jakoś wyżyć czy nawet dostać choć uncję z samej produkcji narkotyku, godzą się w łatwy sposób na bardzo mało płatną pracę bez korzyści. W Samym Sandy Shores, słyszy się od niedawna... że laboratoria ewoluują w nieco niecodzienne metody produkcji które są nam wszystkim znane. Samo DEA z wszelkich sił działa w terenie aby zdobyć potrzebny intel czy nawet głupią wiadomość prowadzącą do takich przedsięwzięć.  Amfetamina to syntetyczny środek pobudzający, pochodna fenylopropylanu. Działa stymulująco na układ nerwowy, a przyjmowana w dużych dawkach przynosi długie, wielogodzinne pobudzenie. Zmniejsza łaknienie i potrzebę snu. Zwiększa koncentrację, choć w większych dawkach efekt może być wręcz przeciwny.
Metamfetamina pod względem chemicznym jest podobna do amfetaminy; różni się od niej tylko obecnością grupy N-metylowej. Jej pobudzające działanie na OUN (ośrodkowy układ nerwowy) jest znacznie silniejsze niż w przypadku amfetaminy, a efekty euforyzujące są podobne do kokainy, lecz utrzymują się znacznie dłużej. 

Spoiler

OOC: Siema! Wychodzę z propozycją zagrania projektu zarobkowego dla mojej postaci na której gram teraz najwięcej. Jeśli chodzi o pomysły, oraz od razu odpowiadając (niepotrzebnie) na pytanie czy chcę wciągnąć w to ET.... odpowiedź brzmi TAK! Chciałbym ten projekt potraktować poważnie i skupić się fajnie na graniu całej takiej otoczki a może w przyszłości rozwinięcie go do większych rozmiarów. Sam jestem graczem kreatywnym... więc problemu z nakręceniem sobie wątków nie będzie. 

Projekt będzie pod szyldem organizacji : 

Dzięki za odzew i miłego!

Edytowane przez Slavekog

3nHUg4y.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin