Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #92

KoruS

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, GrooVek napisał:

Kiedy zmiana silnika? Pudrujecie trupa aktualizacjami a serwer jak brzydko mówiąc jebnie to 2 dni sie grać nie da.

Być może grasz na innym serwerze, ale ostatnie problemy sa podyktowane tym co ALTV serwuje, a sam serwer jest dobrze grywalny

Godzinę temu, Jackal napisał:

Być może grasz na innym serwerze, ale ostatnie problemy sa podyktowane tym co ALTV serwuje, a sam serwer jest dobrze grywalny

Dobrze, w takim razie podpytaj kolegów z ekipy kiedy kreatyne naprawią, bo od 2 tygodni (albo dalej) nie działa. Refreshing UI to dla mnie pudrowanie trupa

cenzura lubi to

Nie umiem ustawić sygnatury więc zostawie tu tego bobera (jego też nie moge wkleić)

11 minut temu, Jackal napisał:

To kreatyna tak ci psuje serwer, że nie możesz grać? Chłopie 😄

Póki co nie tylko to bo serwer nawet nie działa xDD

I tak wiem że to wina alta. Vibe ma swoje za uszami i Ty to dobrze wiesz, byku ☝️🤓

Edytowane przez GrooVek
cenzura lubi to

Nie umiem ustawić sygnatury więc zostawie tu tego bobera (jego też nie moge wkleić)

4 minuty temu, Skuucx. napisał:

wszystko pieknie, ale gdzie cos dla crime?

17 minut temu, rodeo napisał:

Where skrypty dla półświatka prepaidy i tak dalej a nie mustwinowe gowno dla lea żeby podsłuchiwali 30 numerów lacznie

Jest opisane w changelogu. Skrypty dla półświatka zostaną dodane.

55 minut temu, Toyer napisał:

Jest opisane w changelogu. Skrypty dla półświatka zostaną dodane.

Super to mam nadzieję że przywrócisz prepaidy skoro upgradujecie te podsłuchy i mam nadzieję że tym razem zaden opiekun się nie zryczy o to że będą trudności z podsłuchiwaniem xD

dixoniak7, SmoQ i Synthol lubią to

4 godziny temu, Jackal napisał:

No to chyba pisząc o 'pudrowaniu trupa' miał na myśli Altv nie? Właściciele Alta porzucili projekt rok temu przechodząc pod rockstara. A teraz "zajmują się" tym właściciele MJ. I widać jak się zajmują, jak na łatkę 2 dni trzeba było czekać, a discord Alt:v jest martwy i próżno tam szukać kontaku czy informacji od deweloperów. Imo obawy słuszne

Edytowane przez wroniec
Mr. Feniks, GrooVek, Sava i 1 inny lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin