Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[18.10] Cryptic - Bleed Into Me

snuff

Rekomendowane odpowiedzi

image2.png.4628a64e413737247f4053e9bb3bb1f0.png

**„Bleed Into Me” – pierwszy singiel zespołu Cryptic ujrzał światło dzienne w sobotę wieczorem, czyli 18 października. „Bleed Into Me” to debiutancki utwór zespołu Cryptic, który otwiera ich mroczny, emocjonalny świat. Piosenka opowiada o kobiecej wampirzycy, która karmi się krwią głównego bohatera. Nie jest to jednak typowa historia o potworze i ofierze — to opowieść o uzależnieniu, fascynacji i zauroczeniu kimś, kto jednocześnie rani i pociąga. W pierwszej zwrotce poznajemy ją — piękną, ale głodną istotę, która żyje wśród cieni. Jej oczy kryją tajemnicę i głód, a każdy jej ruch przyciąga, mimo że zwiastuje niebezpieczeństwo. Bohater, zamiast uciec, daje się wciągnąć w jej świat, w tę dziwną grę między życiem a śmiercią. Refren to moment całkowitego oddania — on pozwala jej „krwawić w sobie”, jakby chciał, by jego krew stała się częścią niej. To obraz obsesji, miłości, która zamiast dawać, odbiera — aż do ostatniego oddechu. Druga zwrotka pokazuje, że nie ma już odwrotu. Rytuał trwa, a on jest coraz bliżej granicy snu i śmierci. Wampirzyca rozdziera noc, a on, mimo że wie, jak to się skończy, nie potrafi przestać jej pragnąć. Końcowe słowa — „ciemność już w ciebie wniknęła” — brzmią jak ostatnie zdanie wyroku. Nie chodzi już tylko o wampiryzm w dosłownym sensie, ale o symboliczne zatrucie duszy, które zostawia po sobie toksyczna relacja. „Bleed Into Me” to historia o namiętności, która wymyka się spod kontroli. O fascynacji kimś, kto wciąga cię w mrok, a ty mimo wszystko chcesz więcej. To mocny, emocjonalny debiut. Cryptic — ciężki, zmysłowy i pełen niepokoju. Warto dodać, że utwór nie był nigdzie promowany — jedynym miejscem, gdzie się pojawił, był Life Invader, co tylko podkreśla jego surowy, niezależny charakter i szczerość przekazu. A sam obraz został namalowany przez Lilith, czyli dziewczynę, która gra w zespole na syntezatorze.**

Genius is trying to make its annotation system into a real business -  Digiday

Spoiler

Verse 1
Jej oczy rosną w otchłani chmurze,
Ukłucie głodu przebija jej duszę.
W jamie wijących się zębów szept drży,
Woła o słodycz niewinnej krwi.

Chorus
A teraz krwaw we mnie
Wykrwaw się we mnie,
Wykrwaw się we mnie,
Wykrwaw się we mnie,
Ciemność już w ciebie wniknęła.

Verse 2
Jej serce bije w rytmie mroku,
Rytuał trwa — nie ma odwrotu.
Rozdziera cień na dwoje świt,
Zanim odpłyniesz, nim zgasną twe sny.

Chorus
A teraz krwaw we mnie
Wykrwaw się we mnie,
Wykrwaw się we mnie,
Wykrwaw się we mnie,

Odgrywka;

Dane;

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Lucien Grave, Lilah Crowley

Numer konta postaci: 

2572116790, 7841914404

image.gif.21f1f658e969ff785794f57ea335ee1e.gif

2 godziny temu, Zazi napisał:

**Suzy dobrze wspomina odwiedziny Lil' i Luciena; singiel pokazała partnerowi słuchając go kilka razy w finalnej wersji. Nagranie polubiła, dodała profil zespołu do obserwowanych. @Kituss **

**przesłuchał singiel z Suzą i zostawił polubienie z swojego telefonu. Spodobał mu się**

snuff i xydhc lubią to