Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[27.10.2025] Cyndi Lewis - Harvest Festival, Plant for Paleto and Halloween!

NotAllowis

Rekomendowane odpowiedzi

*
**Dzisiejszego dnia [27.10.205] Pojawia się następny odcinek na serwisach streamingowych oraz na prywatnym profilu Life Invader podcasterki jak i też początkującej influencerki Cyndi Lewis - trzeci odcinek podcastu pt. "Harvest Festival, Plant for Paleto and Halloween" w którym to autorka wspomina ostatnie wydarzenie "Harvest Festival" oraz zachęca do wspierania akcji Plant For Paleto czy zaprasza do Whispering Pines Camp, porusza delikatnie temat stylizacji Halloween i zapowiada ,,speciał'' na ten właśnie dzień**
*
| TRANSKRYPCJA |

Spoiler

Hej, kochani. Tu wasza ulubiona - Cyndi Lewis. Witam was w kolejnym już trzecim odcinku podcastu ,,O życiu i pasji w Los Santos". Mam nadzieję, że macie dziś spokojny wieczór, coś ciepłego do picia oraz kilka minutek, żeby posłuchać jak opowiem wam - o czymś naprawdę cudownym

-

Wczorajszego wieczoru... Byłam na Harvest Festival, który odbył się na lokalnych terenach Grapeseed - I muszę przyznać, że dawno, naprawdę dawno nie bawiłam się tak dobrze! 

Cała okolica pachniała jesienią, cynamonem - pieczonymi jabłuszkami i świeżo skoszonym siankiem. Klimat był po prostu bajkowy, taki, którego brakuje nam czasem jak ostatnio powiedziałam - w tym pędzącym, miejskim życiu. 

-

Były naprawdę cudowne atrakcje! Strzelałam do puszek, łowiłam jabłuszka... Jeździłam na quadach po błotnistych ścieżkach z moim znajomym - Samirem, którego pokonałam chyba w każdej dziedzinie - Tak Samirku, pozdrawiam cię. Nie starczyło mi totalnie czasu by wszystkich tych atrakcji spróbować ale było ich naprawdę bardzo wiele, Ale wiecie, co najbardziej poruszyło moją duszę ? 

Stoisko pewnej niezwykłej kobiety - można powiedzieć, przedstawicielki jednego z plemion rdzennych mieszkańców naszego kontynentu - ludu Navajo, Sprzedawała przepiękne łapacze snów oraz bransoletki zrobione własnoręcznie, naprawdę moi drodzy było widać włożone tam serce i symbolikę o której sama mi powiedziała, dodała że zbiera środki na akcję Plant for Paleto, która ma na celu sadzenie drzew oraz w pewnym sensie ochronę naszych lasów - Oczywiście bez wahania wrzuciłam swój datek, bo to naprawdę piękna inicjatywa. I z całego serca polecam - bo dbanie o naturę to też forma pasji i miłości do życia i jeśli naprawdę macie chwilkę to koniecznie zajrzyjcie do Whispering Pines Camp - to miejsce z niesamowitą historią, klimatem - przeczytajcie o nim, a najlepiej - po prostu odwiedźcie.. Ma w sobie coś magicznego, spokojnego... Takiego co przywraca balans w duszy. Talah Chee - robisz naprawdę świetną robotę... Oby tak dalej kochaniutka. 

-

Muszę to powiedzieć, że całe wydarzenie było naprawdę świetnie zorganizowane. Było bezpiecznie, spokojnie, a jednocześnie pełne radości. Na miejscu była ochrona, pomoc medyczna a także przedstawiciele ochrony lasów i State Park Troopers, z którymi można było pogadać, zadać pytania o ich pracę, o to, jak dbają o środowisko i bezpieczeństwo na szlakach... Po prostu, widać było, że organizatorzy naprawdę włożyli serce w ten festiwal.

-

No i oczywiście - muzyka! 

Wystąpiła naprawdę wspaniała kapela z wschodzącą według mnie gwiazdą, wokalistką - Kelsey Hartman, której głos...Po prostu jest cudowny. Miałam nawet okazję chwilę z nią porozmawiać - naprawdę przesympatyczna, ciepła, z taką artystyczną duszą, że od razu czujesz - że kocha to, co robi - Pozdrawiam cię kochana i liczę w przyszłości na jakiś wywiad. 

-

Na samo zakończenie festiwalu odbyło się losowanie nagród, powiem wam - że rozmach... Był ogromny! Do wygrania był jacht, gokart, camper i jeszcze kilka niesamowitych rzeczy. Mnie najbardziej zachwyciła nagroda domku letniskowego w Sandy Shores z łodzią. Jeju wyobraźcie to sobie - poranna kawa z widokiem na wodę... po prostu marzenie. 

-

Chciałabym osobiście podziękować wszystkim organizatorom oraz sponsorom, którzy ufundowali nagrody i stworzyli tak piękne wydarzenie. Harvest festival naprawdę przypomniał mi, jak cudownie jest wrócić na łono natury i odwiedzić tereny których dawno nie odwiedzałam. 

-

A teraz... powoli zbliża się nam kochani Halloween! 

I nie wiem jak wy, ale ja już czuję ten klimat, W tym roku planuję małe przed halloweenowe spotkanie ze znajomymi - troszkę muzyki, troszkę śmiechu... no i oczywiście konkursik na najlepszy kostium! Ja sama zastanawiam się jeszcze, za co się przebrać... może klasyczna wiedźma z nowoczesnym twistem? A może coś bardziej kreatywnego? Jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie śmiało w komentarzach!

-

Jeżeli rzeczywiście planujecie halloweenową imprezę, pamiętajcie o detalach - makijaż to klucz! Czasem wystarczy kilka akcentów: ciemne usta, eyeliner, odrobina błysku i już mamy cudowny efekt wow... A jeśli chcecie coś szybkiego, to stylizacja jak zwykle - czarny kapelusz, ramoneska i troszkę biżuterii - zawsze się sprawdza i zawsze wyglądamy jak wiedźmy

-

Przy okazji - już mogę wam zdradzić, że wkrótce pojawi się specjalny odcinek Halloweenowy! Będzie troszkę opowieści, troszkę miejskich legend z odrobiną dreszczyku... Zobaczycie, myślę że będzie naprawdę ciekawie. 

-

No i oczywiście już na koniec tego odcinka - Mam dla was mała nowinkę - moje studio podcastowe jest właśnie w trakcie remontu! Kiedy tylko skończą, będę mogła zapraszać gości, robić z nimi wywiady, rozmowy - dzielić się historiami ludzi z pasją... Jeśli chcecie wesprzeć rozwój podcastu to zapraszam do udostępniania, zostawienie serduszka, komentarza - to naprawdę zwiększa zasięg i pomaga a pieniądze, przyjdą z czasem. Dziękuje wszystkim, którzy już wspierają - to dzięki wam ta audycja żyje i rozwija się. 

-

I to tyle na dziś, kochani. 

Dziękuje, że spędziliście ze mną ten wieczór, mam nadzieję, że czujecie choć odrobinę tej dobrej energii, którą ja wciąż mam po Harvest Festival. Życzę wam spokojnego, ciepłego wieczoru - i pamiętajcie; dbajcie o siebie, o innych i o to, co kochacie. 

-

Mówiła dla was Cyndi Lewis i do usłyszenia w następnym odcinku ,,O życiu i pasji w Los Santos''... papa kochani.

| PROMOCJA |

| Inwestycje oraz Gra |

Spoiler

** Cyndi Lewis wchodzi do swojego małego, przytulnego studia w trakcie remontu, niosąc kubek z herbatą z miodem i cytryną. Delikatnie stawia go na biurku obok mikrofonu, po czym siada na miękkim fotelu.**
**Cyndi Lewis chwilę rozgląda się po pomieszczeniu — poprawia się, ustawia świeczkę o zapachu wanilii i zerka na notatki zapisane schludnym pismem: Harvest Festival – Grapeseed, Kelsey Hartman, Halloween plan.**

**W tle słychać miękkie brzmienie spokojnej muzyki lo-fi, która delikatnie unosi się w powietrzu, mieszając z dźwiękiem ulicy dochodzącym zza uchylonego okna.**

**Cyndi Lewis uśmiecha się lekko, nachyla do mikrofonu i dość entuzjastycznym głosem próbuje: „Hej, kochani… tu wasza ulubiona Cyndi Lewis i witam was w kolejnym odcinku o życiu i pasji w Los Santos…” — po chwili kiwa głową z aprobatą, słysząc w miarę czysty dźwięk swojego głosu w słuchawkach.**

**Cyndi Lewis zaczyna mówić pewniej, z ciepłem w tonie, wspominając Harvest Festival — o zapachu jabłek, śmiechu ludzi, stoisku ludu Navajo i cudownej wokalistce Kelsey Hartman.**

**Mikrofon wyłapuje drobne emocje — lekki śmiech, miękki ton, krótkie westchnienia między zdaniami.**

**Cyndi Lewis po chwili przechodzi do drugiej części nagrania — opowiada o zbliżającym się Halloween, pomysłach na kostiumy, o tym, jak przygotować stylizację i nie stracić siebie w całym tym szale. W głosie słychać entuzjazm i ciepłą energię.**

**Cyndi Lewis zerka w notatki, robi małą pauzę, po czym dodaje z uśmiechem o nadchodzącym remoncie studia i możliwości wsparcia podcastu — brzmi autentycznie, wdzięcznie, z klasą.**

**Cyndi Lewis kończy odcinek ciepłym tonem, dziękując słuchaczom, życząc im miłego wieczoru i spokojnych chwil z samymi sobą. Po nagraniu zdejmuje słuchawki, przeciąga się i z uśmiechem zapisuje plik pod nazwą: „HarvestFestival_PLantForPaleto_Halloween.wav”.**

Spoiler

[INWESTYCJE]
**Z racji na duże środki które wcześniej włożyła do promocji swoich Podcastów oraz profilu - tym razem starała się by był bardziej lokalny, mało-miasteczkowy i dla grona fanek jak też fanów. Dlatego nie zainwestowała w marketing a puściła w samym podcaście prośbę o zostawienie serduszka oraz udostępnienie.**

| INFORMACJE |

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Cyndi Lewis

Numer konta postaci:  7394782945

Przynależność (do projektu, np. wytwórni): Brak
Brak Imię i nazwisko menadżera: Brak
Link do profilu/przeds. menadżera (jeśli posiada/jest zrzeszony): Brak
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków): Brak

Edytowane przez NotAllowis