Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/Areczek] Ratka

Ratka

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego konta: https://forum.v-rp.pl/profile/14216-ratka/
Link do konta oskarżonego: https://forum.v-rp.pl/profile/19921-areczek/?tab=node_vrp_VibeProfileTab
Powód składania skargi: nieposzanowanie życia postaci, błędna kreacja, terminatorstwo, celowe unikanie konsekwencji IC, przepalenie postaci bez zakończenia wątków z organizacją do której należał
Wyjaśnienie sprawy: Cześć, zostałem tu odesłany przez opiekuna przestępczych aby w większym gronie zweryfikować tę sprawę, gdyż jak on sam stwierdził nie może tego zrobić na własną rękę. Cała sprawa dotyczy wątku rozegranego przez oskarżonego w nocy z 29.09 na 30.09.2025. Chcąc wrzucić chłopakom z organizacji wątek do gry przed tym jak szedłem na urlop zleciłem do realizacji Arkowi kradzież samochodu w ramach fcj, który jak się w trakcie okazało był jego ziomeczka, z którym grał w jakiejś ściganckiej grupie (nie miałem szczerze pojęcia, że to on). Arek długo się nie zastanawiając (w dowodach screen z czasem jak skończyliśmy z nim grać i wiadomość do kolegi, który gra brata ic jego postaci żeby nie wychodził z gry) nagle postanowił zmienić podejście do nas wraz z dotychczasową kreacją zadziornej, cwanej, skorej do bójek i raczej nie pałającej miłością do lea postaci bez większego powodu wchodząc na szczyt mostu, którego screena zamieszczam poniżej i skoczyć z niego odgrywając samobójstwo, które o dziwo przeżył. To co działo się po skoku zostaje do weryfikacji po logach, ponieważ nie otrzymałem jednoznacznych informacji jak rozegrał dalej wątek, w którym jego postać powinna umrzeć ale z tego co mi wspomniało kilka osób nie grał jakiejś niepełnosprawnej osoby czy czegoś w tym stylu. Dowiedziałem się za to, że po dość sprawnym dojściu do siebie poszedł na jakąś współpracę z lea, które finalnie wyraziło zgodę na przepalenie owej postaci, która była członkiem mojej organizacji i względem której nadal są grane wątki. Cała ta otoczka wskazuje na celową chęć "uwalenia" organizacji oraz chęć zagarnięcia na inną postać majątku, który zgromadził w trakcie gry przy nas.
Dowody:

Spoiler

R3DXaEw.png
pQ8eL5b.png
9NQc0lC.png
aUA0AsR.png
9P1Ron0.png

GrooVek lubi to

Siema.. juz sie odniose odrazu do tej skargi poniewaz jestem w szoku że wogóle ona istnieje
1. doskonale wiedziałeś że to jest wóz omaty'ego poniewaz jeszcze pozniej na /w pisales do mnie "To serio omaty'ego? XD" 

Spoiler

RqnjKzQ.png

2. grozisz mojej postaci bronią, bawisz sie nożem - wszystko jednoznacznie wskazywało na groźbe FCK i rozkazujesz mojej postaci ukraść wóz który wyjeżdza na wyścigi i poza nimi nigdzie go nie widać, a potem go zalegalizować > sytuacja bez wyjścia.. dlaczego? już tłumacze; nie ukradne wozu; FCK > Ukradne wóz i spróbuje zalegalizować; ryzyko wpieprzenia sie do stanowego/federalnego na dożywotke (z racji iż moja postać była hakerką to by próbowała włamać sie do systemów urzędowych w celu zalegalizowania
3. postać którą rozgrywałem owszem zgrywała cwaniare i zadziorną lecz tylko zgrywała - odgrywałem postać stricte "dobra mina do złej gry", postać ta potrafiła świetnie manipulować jak i oszukiwać ludzi tworząc złudne wrażenie "jest u niej dobrze" co mi wychodziło - do innych graczy (spoza org) nie raz moja postać sie żaliła na swoją rodzine (brata) czy też na to co sie u niej dzieje i nie raz mówiła że powoli nie daje rady (rozpoczęcie zaburzen psychicznych)
4. "raczej nie pałającej miłością do lea postaci" - i to jest to o czym wspomniałem wyżej; przed wami moja postać na taką wyglądała - gdy nie widzieliście to nawet trzymała sie z zastępcą szeryfa i mu pomagała dając mu dach nad głową - trzymała przez jakiś czas z nim relacje krótszy czy dłuższy ale trzymała, dodatkowo łapała kontakt do drugiej zastępczyni szeryfa
5. Bez wiekszego powodu samobójstwo? grożono mojej postaci bronią oraz śmiercią - moja postać chcąc mieć normalny odprawiony pogrzeb jak i móc sie pożegnać z wszystkimi nie widziała w tamtym momencie innego wyjścia aby żyć spokojnie jednocześnie chcąc mieć normalny pogrzeb oraz zadbać o opieke nad jej młodszą siostrą podjeła decyzje w emocjach i nerwach i pod wpływem stresu o podjęciu próby samobójczej - były prowadzone negocjacje IC podczas których LEA zdążyło rozłożyć skokochrony; po nieudanych negocjacjach moja postać zapadła w śpiączke trafiając w stanie krytycznym do szpitala; śpiączka była grana przez pare dni [są gracze którzy to potwierdzą], dodatkowo mojej postaci zamontowano metalowe pręty i śruby które ułatwiły jej chodzenie; postać po śpiączce etc. kulała i ledwo chodziła lecz te pręty i śruby jej pomagały - wszystko było grane tak jak trzeba

6. idąc w koronke i mając zmiane danych nie zakończyłem z wami wątków? moja postać IC po zmianie danych najprościej w świecie pozałatwiała swoje sprawy w Los Santos następnie wyjechała zostawiając wszystko za sobą.
podchodząc do podsumowania mojej wypowiedzi:
Moja postać poprostu zgrywała twardą przy was jak i zadziorną czy też cwaną - w rzeczywistości do bliskich znajomych SPOZA grupy przestępczej najprościej w świecie sie żaliła na brata jak i mówiła że ledwo daje rade bądź że też ma mętlik w głowie i że coś sie u niej zaczyna dziać
Postać została przepalona po zakończeniu WSZYSTKICH wątków
podczas przyjęcia nowych danych zmieniła swój wygląd na tyle ile mogła i pojawiała sie na mieście; odcieła sie totalnie od twojej organizacji ratka jak i od otoczenia z którym sie dawno temu trzymała
a co do koronki; została namówiona przez dwójke znajomych którzy z nią negocjowali aby nie skakała z mostu z racji iż to było jedyne wyjście aby móc sie uratować i nie wylądować w piachu; tymbardziej jak osoba która negocjowała z bianca i namawiała ją na koronke miała styczność z osobą która poszła w koronke [wszystko ma w bg] - wszystko rozegrane drogą IC

czekam na dalsze wypowiedzi
Dodam także iż Ratka celowo zlecił kradzież Super GTS'a gracza @0MATY z powodu sytuacji pomiędzy nimi OOC 😉 ((doskonale wiedział ze to jego auto i nie za bardzo sie lubią ooc; dodatkowo wiedział że na tamten moment grałem z Omatym w jednej grupie zmotoryzowanej))

Będzie trzeba - chętnie oznacze tu graczy którzy rozgrywali ze mną to wszystko

Edytowane przez Areczek
fagata, PEPE3321, 0MATY i 1 inny lubią to

Odpowiadając na twój pierwszy podpunkt, zerknij sobie na czas w jakim padło to pytanie, a padło dopiero wtedy jak zweryfikowałem kto to Aksinya ooc, nie wiedziałem że omaty, o którym tu wspominasz prowadził ten sam biznes na dwóch różnych postaciach co chyba nie jest zbytnio zgodne z regulaminem 😉

Spoiler

uQNma3l.png
w77r6gE.png

Całą resztę pozostawiam do weryfikacji dla administracji, tyle z mojej strony.

Trzymajcie się tematu przepalenia postaci pomimo aktywnych wątków, nieposzanowania życia i kwestii z tym związanych oraz udostępniajcie wyłącznie dowody z serwera oraz ewentualnie discordów zrzeszonych, a nie prywatne wiadomości, które i tak nie mogą zostać wzięte pod uwagę, posty - które tego nie dotyczą nie zostaną odkryte. 

Skala lubi to

17 minut temu, Samson napisał:

Trzymajcie się tematu przepalenia postaci pomimo aktywnych wątków, nieposzanowania życia i kwestii z tym związanych oraz udostępniajcie wyłącznie dowody z serwera oraz ewentualnie discordów zrzeszonych, a nie prywatne wiadomości, które i tak nie mogą zostać wzięte pod uwagę, posty - które tego nie dotyczą nie zostaną odkryte. 

A więc.. co do przepalenia mojej postaci
postać została przepalona po zakończeniu wszystkich wątków, zmianie danych oraz wyglądu (w miare mozliwosci) 
przez dłuższy czas od momentu zakończenia śpiączki najprościej w świecie moja postać była odcięta od grupy ratki
po mozliwosci wyjsciu z safehouse'a pozakanczałem wszystkie wątki które miałem - postać wyjechała; do momentu wyjazdu cały czas mieszkała w Safehouse'
co do nieposzanowania życia - po wypuszczeniu przez ciebie; normalne że pod wpływem emocji i stresu nie widziała innego wyjścia tak jak wyżej opisałem i podjeła sie próby samobójczej nie widząc innej opcji
postać została przepalona ponieważ zakończyłem wszystkie wątki - wszyscy zostali poinformowani o przepałce także OOC po zakończeniu IC wątków (z wyjątkiem grupy ratki; dopuscili by sie MG tak samo jak przez MG dowiedzieli sie ze postac poszła w koronke) (wątek z nimi byl zakonczony IC)

Edytowane przez Areczek
naughty, Skala, K4CP3RR_ i 1 inny lubią to

Pozwól, że zacytuję notkę ze sklepu z pozycją do przepalenia postaci - „Zmiana tożsamości dozwolona jest jedynie w przypadku braku aktywnych wątków na postaci, lub w przypadku zgody wszystkich uczestników danego wątku fabularnego postaci. W przypadku nieprawidłowego wykorzystania usługi postać będzie blokowana.” - Nie przypominam sobie żebym zakończył z tobą wątek rozpoczęty przed akcją na moście, dodatkowo robaczek również nie zakończył z tobą wątku, na którym opierała się głównie twoja postać, czyli wątek rodzinny z bratem, który był odpowiedzialny za sprowadzenie siostry do Los Santos.

Spoiler

m76aWso.png

Dokładnie nie zostaliśmy o niczym powiadomieni, więc w tym wypadku ponownie strzeliłeś sobie w kolano, a zarzut MG jest co najmniej bezsensowny i proszę cię abyś nie mierzył wszystkich swoją miarą  😉 Nigdzie nie wspomniałem, że twoja postać poszła w „koronkę” tylko rzuciłem tematem współpracy po tym jak dowiedziałem się od opiekuna przestępczych, że lea wyraziło zgodę na twoją przepałkę.

Spoiler

UEN6FiO.png

Po tej wiadomości mogłem się jedynie domyślać co miało miejsce ale nie wnikałem na jakich zasadach to działało, ponieważ nie miałem jasnego potwierdzenia w postaci logów czy screenów co tam graliście - sam się sprzedałeś, że zagrałeś świadka koronnego, co w ogóle szczerze nie powinno mieć miejsca, bo zagrałeś coś o czym nie masz bladego pojęcia. Nawiązując do narracji ze screena dopuszczając się METAGAMINGU, którą puściłeś do kolegi na PRIV DISCORD zamiast użyć do tego odpowiednio przypisanej komendy czyli /ldo

Spoiler

WV8ndXJ.jpeg
Z6a977c.jpeg
beJemLO.jpeg
vrluXZ9.jpeg

twoja postać będąca jak to ciągle opisujesz w dużym stresie już po samym skoku mogła umrzeć od zapaści krążeniowej, zatrzymania akcji serca z powodu masywnego wyrzutu adrenaliny czy po prostu wyłączenia organizmu. Poczytaj sobie co dzieje się z ciałem człowieka po skoku do wody z kilkuset czy nawet kilkudziesięciu metrów i jak szybko po takim „strzale” traci się funkcje życiowe oraz jak na to reaguje kręgosłup. Nie jest to parę minut, a sekundy dodatkowo jeszcze spędzając te kilka minut w wodzie, gdzie również będąc nieprzytomnym z rozprutymi w środku narządami, śmierć poprzez utonięcie jest niemalże pewna w ciągu kilkunastu sekund. Więc zamiast grać jakieś śruby w kolanach, które możesz mieć też w przypadku jak kolega cię popchnie podczas gry w piłkę bardziej adekwatnym scenariuszem byłoby złożenie wniosku o dofinansowanie na stanowisko do intensywnej terapii albo przynajmniej jakiś bajerancki wózek inwalidzki z gadżetami dla ściganta.

Cześć.
Choć nie byłem bezpośrednio wspomniany przez @Areczek to chciałbym dorzucić dwa grosze, które może będą miały jakieś znaczenie.

Chciałbym zacząć pierw od relacji linii Ratka - 0MATY. Ta nienawiść (jednostronna od strony Ratki wobec drugiego gracza) ciągnie się od trzech-czterech lat, z czego sam byłem świadkiem kilku sytuacji do dwóch lat wstecz, gdyż grałem przy skupisku tego drugiego. I choć nie wiem najwięcej, to wiem na tyle dużo, że można wytknąć mu tu przenoszenie OOC do świata IC - próba wzięcia haraczu na czerwonej strefie bez wcześniejszej konsultacji z opiekunami - zabawnie, prawda? Co więcej - to było na postaci Mitsuru (jakiś tam - nie pamietam po prostu nazwiska kitajca po takim czasie). A może teraz ta sytuacja z Super GTS? Gdzie wóz bez indeksów wyjeżdżał na spoty podziemia motoryzacyjnego. Wypierałeś się @Ratka, że nawet nie wiedziałeś kto to jest - gówno prawda. Masz dostęp do discorda projektu ścigantów/spotów, gdzie jest również i @0MATY - który ogłaszał wielokrotnie swoje wydarzenia. Wracając do tematu Super GTS - odpowiednik Astona Martina w świecie rzeczywistym. Gdzie rocznie sprzedaje się średnio dwa tysiące sztuk w USA. Nie ma oficjalnych danych co prawda na to, ile w stanie Kalifornia na przestrzeni 2024-2025 sprzedało się owych modeli, ale AI wyszacowało liczbę w okolicach ~264 na okres tych dwóch (niepełnych) lat i DZIWNYM trafem, akurat samochód @0MATY? Gdzie - nie oszukujmy się - jest wiele takich samych modeli na serwerze, które są zrobione znacznie lepiej wizualnie i kradną serce po samym przejeździe po Vespucci, niż ten akurat model posiadany przez wspomnianego gagatka (bez urazy) - dlaczego o tym wspominam? Bo powodem dla którego chciałeś dokonać FCJ było to, że spodobał Ci się samochód. Poza tym - brak realnego powodu do FCJ, ale to już temat dla opiekunów przestępczych. W końcu widziałeś ten samochód tylko dwukrotnie na spotach, na których sam się pojawiłeś. Zastanawia mnie - dlaczego TAKI samochód, a nie np. Pfister 811/czy inny egzotyk @AMG? Jakiś porządny wóz JDM/MUSCLE/SPORT innego gracza z projektu DXSTDRIVE?

Incydent na moście w dniu 30/09 br.
Byłem tam jako jeden z dwóch graczy cywilnych, którzy prowadzili negocjacje z postacią @Areczek, gdyż chcąc-nie chcąc muszę to wytknąć LEA - nie dawali sami rady ratować życia osoby, która próbowała je sobie odebrać. Może to kwestia godziny i faktu, że grane to było z niedzieli na poniedziałek między 23:30-01:30 (+/-), a może był inny powód - nie wnikam. Przechodząc do negocjacji i samego tematu "pójścia w koronkę" - moja postać naciskała mocno Biancę na to, by nie robiła głupot i idzie to wszystko naprawić i będzie żyła. Że skoro wbili jej nóż w plecy, ona może zrobić to samo - w skrócie; rzuć okiem na logi @Samson z okresu tej gry na moście - może to też rzuci inaczej światło na sprawę. Byłbym też nieobiektywny nie wspominając, że skok był z najwyższego punktu na moście, co na rozdziałkę GTA V mogłoby być 150-200m od tafli wody, a OOC znacznie więcej; jednak w obu przypadkach zetknięcie z wodą spadając z takiej wysokości, nie jest równoznaczne ze śmiercią. Kontakt z wodą przy takim upadku to jak kontakt z betonem; jednak zawsze jest mały procent szans na przeżycie i faktem jest to, że przy tej akcji powinien być JGM/GM/osoba z administracji uprawniona do pisania narracji przy takich akcjach, ale ze względu na godzinę i dzień - pewnie było to trudne do uskutecznienia, a szkoda. Może i wtedy po decyzjach administracyjnych wobec gry tam - ominęlibyśmy tą śmieszną batalię na forum. 

((Post nie musi być odsłaniany - jest to głównie notka dla Ciebie Samson, jednak jeśli uznasz inaczej - be my guest))

Edytowane przez naughty
Skala, Areczek, creey i 2 innych lubią to

Wątek z wami zostal zakonczony w momencie gdy moja postac zniknela idac w koronke - odciela sie od was totalnie tym sam konczac z wami watek Zostaly zmienione jej dane jak i wygląd w miare mozliwosci
Co do /ldo Nie wiem czy wiesz ale w momencie jak staliscie odemnie dobre pare kilometrów to /ldo nie siegnelo by was a to ze puściłem narracje na dc to nie jest MG do momentu az kolega tego nie wykorzysta 🙂
a teraz pytanie.. Skad wiesz ile moja postac byla w wodzie? Postac zostala niemalże odrazu wyciągnięta z wody i podjeto niezbedne procedury ratownicze Dodatkowa kwestia jest to ze nie mieliscie prawa wogole wiedziec ze przezyla (IC) przez co mialem jeszcze lepsze podloze do znikniecia i zakonczenia watkow z wami co mi sie udalo - postac zmienila wszystko co mogla; w tym numer telefonu
Co do MG po raz kolejny.. sam siebie wkopujesz i swoją organizacje drogi grajku ponieważ wy wiecznie dajecie na DC takie "plotki" więc także dopuszczacie sie do metagaming'u idąc twoim tokiem rozumowania (nawiązanie do wiadomości z discorda którą wstawiłeś powyżej)
Skoro mój kolega nie wykorzystał Narracji puszczonej dla niego na discordzie to MG nie został wykonany
znaczenie MG:

Spoiler

image.png.db69e3e7bf7a0deedaee693f3a26dd48.png

Gracz @Tramwajek nie wykorzystał narracji w grze którą puściłem na discordzie - do Metagamingu nie doszło; jego postać nadal nie wiedziała co sie dzieje z Biancą; dowiedział sie to w późniejszym czasie od innych graczy którzy wiedzieli akurat co sie dzieje z moją postacią
Skok z takiej wysokości w dodatku nie jest równoznaczne ze śmiercią - owszem kontakt z wodą przy takim upadku to jak kontakt z betonem; jednak zawsze jakiś tam mały procent szans na przeżycie jest - ten procent został podczas tej rozgrywki wykorzystany; przy następnej takowej sytuacji - postać bym uśmiercił

fagata, 0MATY, naughty i 1 inny lubią to

Skargę zamykam, do czasu jej przeanalizowania - zaczynacie schodzić z tematu, a skarga dotyczy głównie przepalenia postaci, to jest główny zarzut, a nie kradnięcie pojazdów - takie sprawy zgłaszajcie do opiekuna sektora, jeśli macie zastrzeżenia co do poziomu organizacji, czy lidera. 

Ratka, Skala i Vesa lubią to

Na wstępie zaznaczę, że analizowałem wyłącznie zarzut przepalenia postaci, ponieważ kwestie takie jak: nieposzanowanie życia postaci, błędna kreacja, terminatorstwo czy celowe unikanie konsekwencji IC nie mają już w tym momencie znaczenia. Jesteśmy bowiem po fakcie całej sytuacji, a wcześniej żadne problemy nie były zgłaszane, więc nie ma sensu do nich teraz wracać. @Ratka @Areczek

Dnia 19.10.2025 o godzinie 12:02 zostały oficjalnie zmienione skryptowo dane postaci z Bianca Comb na Jenelle Ashmore, co oznacza, że dokonano zmiany tożsamości oraz częściowo wyglądu - między innymi makijażu, włosów i tym podobnych elementów. Nie przeprowadzono jednak żadnych operacji plastycznych. Tego samego dnia po południu, już na nowych danych, rozpocząłeś rozgrywkę z dawnymi znajomymi oraz wróciłeś do Los Santos. W logach widać, że odwiedzałeś różne miejsca w mieście - między innymi komis samochodowy czy planujesz zmianę DMV w urzędzie i tym podobne działania. Tym samym wystawiłeś się na konsekwencje, ponieważ organizacja przestępcza mogła namierzyć Cię przez znajomych. Powrót w to samo miejsce w tak krótkim czasie po zmianie tożsamości był bardzo ryzykowny. Osobiście uważam, że odegrałeś postać świadka koronnego w sposób nieprzemyślany - całkowicie zignorowałeś realne konsekwencje wynikające z takiej decyzji.

21.10.2025 o godzinie 00:42 przepaliłeś postać, czyli zaledwie jeden dzień po powrocie do Los Santos jako świadek koronny, mimo że grupa przestępcza wciąż miała z Tobą otwarte wątki. Skoro wszedłeś w program ochrony świadków, powinieneś być świadomy, że powrót do LS, nawiązywanie kontaktów z ludźmi oraz pojawianie się w miejscach publicznych nieuchronnie prowadzi do odświeżenia wcześniejszych wątków, zwłaszcza że organizacja wciąż oficjalnie istnieje - nie została zamknięta przez FBI aktem RICO. (według tego co ustaliłem nikt nie trafił do więzienia RICO ACT, ani nie prowadzą jeszcze działań). Status świadka koronnego wiąże się z praktycznie pełną izolacją od starego życia, a na pewno do czasu jak ludzie, którzy mogą Cię zamordować nie trafią na dożywocie do więzienia, w tym wypadku - nawet takiego faktu nie było. 

Po zasięgnięciu opinii opiekunów sektora przestępczego oraz organizacji publicznych, postanowiłem przyjąć skargę i nałożyć na @Areczek karę w postaci blokady postaci za jawne naruszenie zasad dotyczących przepalenia postaci, bowiem druga strona wciąż aktywnie mogła kontynuować wątki z Twoją postacią, a brak zgody z jej strony na ich zakończenie stanowił naruszenie zasad przepalania postaci.

Niektóre logi wybrane od momentu zmiany tożsamości do przepalenia postaci:

Spoiler

[19.10.2025 14:27] Jenelle Ashmore mówi: Powrót do normalności..

[19.10.2025 14:25] Jenelle Ashmore mówi: Skoczmy do miasta.. wezme inne auto i pogadamy o wszystkim okay?

[19.10.2025 14:24] Jenelle Ashmore mówi: Mówie na przyszłość.. Mam nowe dokumenty.. Jenelle od dzisiaj..

[19.10.2025 14:24] Tyler Navarro mówi: Jesteśmy na jakimś zadupiu, nie wymyślaj już.

[19.10.2025 14:24] Jenelle Ashmore mówi: Już nie Bianca.. nie możesz mówić do mnie po tym imieniu w miejscach publicznych Tyler..

[19.10.2025 14:31] [Akcja] Opuścił interior Budynek mieszkalny (UID 33518) - 

[19.10.2025 14:23] [Jenelle Ashmore → Tyler Navarro (15)]: Nie.
[19.10.2025 14:23] [Tyler Navarro (15) → Jenelle Ashmore]: Ty masz morde zmieniona?

[19.10.2025 14:11]Jenelle Ashmore mówi: Super.. pomożesz nam sie dostać do miasta? tam już ogarne sobie Cypher'a i tak dalej.. założe chwilowo stare blachy i skocze do urzędu zmienić je w systemie..

[19.10.2025 14:54] Jenelle Ashmore mówi: Nie.. nie mają mojego zdjęcia z tobą i tak dalej.. zabezpieczają sie poznawając wygląd moich znajomych aby wiedzieć do kogo zawitać gdy sie tamta grupa dowie że żyje.

[19.10.2025 14:55]Jenelle Ashmore mówi: Mają pełne przyzwolenie na podejmowanie odpowiednich działań aby zapewnić mi bezpieczeństwo i dyskrecje.. będzie trzeba - mogą strzelać czy też podkładać ładunki wybuchowe pod samochody.. mają poprostu za zadanie zapewnić mi bezpieczeństwo Tyler...

[19.10.2025 14:56] Jenelle Ashmore mówi: W razie zagrożenia.. podjeżdżają na pare aut po czym mnie osłaniają i zgarniają mnie do bezpiecznego lokum o którym wiem tylko ja.. jeszcze jedna osoba ze mną powiązana która ze mną tam siedzi i oni..

[19.10.2025 14:58] Jenelle Ashmore mówi: Nie odwiedzą cie póki będziesz trzymać język za zębami i nie puścisz pary z ust że /Bianca żyje i ma nowe dane/.

[19.10.2025 21:51] Jenelle Ashmore mówi (telefon): Chciałabym sie odwdzięczyć.. jestem w Santos.. spotkamy sie? jakieś.. piwo może?
[19.10.2025 20:48] Postać Jenelle Ashmore przeszła przez drzwi wyjściowe [41006] Lider Rynku - Drago Dealership Auto - Zapraszamy! (Interior: [33660] Drago Dealership Auto)

[19.10.2025 20:19] Jenelle Ashmore mówi: Potrzebuje żeby ktoś zgarnął moje wozy odemnie z domu i je przetransportował najlepiej tutaj na tyły garażu..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin