Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[CC] [16/11/2025] Disean Bowdy (plaintiff) v. Gruppe Sechs (defendant)

iambunnyb

Rekomendowane odpowiedzi

**Odpowiada.**
Na scenie wydarzył się incydent z udziałem wystepującego tam artysty, w tym momencie byłem pod sceną gdzie zebrani wrzeli. Po chwili usłyszałem głosy, że mam wyjść z tłumu bo jestem podejrzany o posiadanie broni palnej, zdziwiło mnie to natomiast wykonałem polecenie osób mnie wywołujących, odeszliśmy kilka kroków od rozwścieczonych fanów, osoby z biura szeryfa bądź park ranger, niestety nie zidentyfikowali mi sie na tyle klarownie przedstawiły mi kolejny raz, że wniosłem na teren festiwalu broń palną na co wyjąłem telefon i zacząłem wszystko nagrywać. Nagranie jest dowodem w sprawie. 

**nagranie**
1. Podczas wypowiadania słów Disean Bowdy "zwal mi konia dupą cioto biała" został upomniany o odsunięcie się przez Christian Ashford.
2. Disean Bowdy odsunął się zgodnie z sugestią od interwencji i wrócił do grupy pare kroków dalej pod scenę.
3. Gdy Bowdy stanął obok Cilian McConaughey ten powiedział "SZALONY CZARNUCH" a chwile później w odpowiedzi na te słowa padł już klasyk "Go powiesze kurwa za te radyjko smiesznę kurwa" - Słowa te zostały wypowiedziane gdy Bowdy odsunął się od interwencji, po upomnieniu go by ten się odsunął - tak postąpił. 
lIM530r.png

Dziękuję, Wysoki Sądzie **wstał i skinął do Sędziego**

Panie Bowdy, zdaje się że wraz ze swoją prawniczką pominęliście ważny fragment ciągu zdarzeń... Liczę, że za moment wraz z Pana pomocą uzupełnimy historię, aby Wysoki Sąd miał prawdziwy i pełny obraz sytuacji.  **uśmiechnął się do świadka**  Obecna na wydarzeniu ochrona podejmowała interwencję wobec Pana kolegi, niejakiego Pana Gardnera. Proszę powiedzieć, jak zareagował Pan na to zdarzenie? 

@Michigoon

MILXRD lubi to

**odpowiada**
Mówi pan jak to ujął jeden z pracowników ochrony zacytuje wysoki sądzie "TYM DEBILU" ?
To mój przyjaciel i zareagowałem jak każdy przyjaciel by postąpił czyli stanąłem w jego obronie bo nie będę stał biernie widząc jak kilkoro mężczyzn napastuje mojego przyjaciela pod pretekstem STWARZANIA PROBLEMÓW. Warto przypomnieć, że my - legalnie kupujący bilety upoważniające nas do wejścia na teren festiwalu przechodzimy przez kontrole ochrony NIE WYKAZUJĄCE ŻADNYCH SYGNAŁÓW, a dopiero po fakcie jest on wyprowadzany z imprezy pod pretekstem bycia na czarnej liscie gdzie wcześniej nic na to nie wskazywało?
@reglan97

Edytowane przez Michigoon
iambunnyb lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin