Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[03.12] CHERRIES ON TOP #4 - Unleash The Star Within

Madlyn

Rekomendowane odpowiedzi

**W godzinach nocnych, z 2 na 3 grudnia, premierę miał kolejny, już czwarty odcinek serii Cherries On Top. Całość obraca się wokół Venus Shades, gdzie podczas ich kampanii udział swój miała Cher Belair, przewodząca projektowi Francuzka. Są one prezentowane na powiekach modelek Alaina @scrlt, Zahrah Aulaqi @blondynaaa, Maggie Raven @sidzej hombre de confianza oraz Cher Belair, która co-hostowała ten odcinek wspólnie z makijażystką Yemaya Harms @Shellys. Wszystko zostało zaplanowane już wcześniej, kiedy w social mediach pojawiły się pierwsze poszukiwania modelek do projektu pod COT. Jak widać, ma to swój finał w postaci odcinka i sesji zdjęciowej, która miała miejsce w miniony weekend. Na planie kręciła się znaczna ilość osób, niektóre nie zostały nawet uchwycone przez prężne działania od A do Z, zaplanowane już wcześniej. Za kwestie makijażu odpowiadała Yemaya Harms, za całą organizację Cher Belair, zaś fotografowała Lily Cox @Kituss, o której wspomniano w treści odcinka, jak i na samym jego końcu. W opisie pod filmem również można znaleźć szczegółowe informacje o twórcach tego materiału - pojawiła się także wzmianka o Loxbee Management @Ostersky, które to udostępniło cały obiekt studio na czas pracy. Wśród ciekawostek i rzeczy, które z pewnością nie mogły umknąć, było wykorzystanie utworu @Makler MISSIE - Sexy, jako dopełnienie części samego planu zdjęciowego. Jest to celowy zabieg, ze względu na to, że oba twory - zarówno Cherries On Top, jak i utwór artysty tworzą symbiozę i wzajemnie napędzają hype na siebie. Oglądający na pewno też mogli poczuć niedosyt przez fakt braku zdjęć końcowych. Jednakże zostały zapowiedziane w bliżej nieokreślonym terminie - /niebawem po premierze/. Kontent typu behind the scenes pojawił się po raz pierwszy na tym kanale, jednak wciąż zgrywa się całościowo z poprzedzającymi odcinkami, będąc częścią branży beauty oraz modelingowej.**

k7sEE9P.png

Zawartość odcinka

Spoiler

**Po starcie odtwarzania pojawiło się intro w postaci spadających wisienek, na górze sterty wylądowała ostatnie dwie i pojawiło się logo Cherries On Top - nastąpiło zbliżenie i pojawił się pierwszy kadr z udziałem Cher Belair. Kamera rozjaśnia się na wnętrze jakiejś piwnicy, Cher siedzi na maszynie do gry w koszykówkę (jak na festiwalach).  Cher odezwała się swoim delikatnym głosem, w którym da się usłyszeć jej wyrazisty, francuski akcent. W czasie trwania klipu, niekiedy pojawia się pasek na dole ekranu z najbardziej istotnymi wskazówkami o czym jest mowa.**

D8prevu.png

Cher Belair mówi: Cześć wszystkim, to Cherries On Top numer cztery, a przed nami spora dawka nie tylko zabawy, ale mieszania kolorów!
Cher Belair mówi: Kojarzycie Venus Shades, które w ostatnim czasie miały swoją premierę? Yeah... Dokładnie te, w któych kampanii brałam udział. Mordeczki, mam dla was cztery... Dokładnie cztery HOT propozycje na look z użyciem dwóch paletek z tej kolekcji. Pamiętajcie, że są to cztery i można je mieszać ze sobą.
Cher Belair mówi: Kto wam zabroni, right?

**Potem pojawiły się przejścia i zbliżenia na paletki z kolekcji Venus Shades.**

Cher Belair mówi: Szczerze, współpraca z BC Cosmetics to moje MALEŃKIE spełnione marzenie - i ja w wieku dziesięciu lat skakałabym z radości, gdybym wiedziała że za X lat przydarzy mi się taka szansa.
Cher Belair mówi: Jak mówiłam, paletek są cztery rodzaje - z moim imieniem, Blanci, Carmen oraz Selah - rest in peace, angel... Ja i Yem, która skrywa się za dziełem sztuki w tym odcinku, pokażemy wam co możecie przykładowo wykonać oraz jak.
Cher Belair mówi: Tak naprawdę jesteście w stanie zrobić wiele kombinacji kolorystycznych z tymi cieniami - my postawiliśmy... A z resztą, zobaczcie sami!

**Cały materiał został poskładany w całość przez opłaconego montażystę, dlatego wszelkie przejścia czy urwane sceny, rozmowy, są zdecydowanie mało zauważalne. Na ekranie pojawiały się urywki z całego nagranego materiału i niektóre partie zostały przyspieszone.**

🍒 A L A I N A 🍒

9dP7UdE.png

Yemaya Harms krzyczy: MASZ NA SOBIE MAKIJAŻ?!
Alaina Sears krzyczy: Masz!
Cher Belair mówi: Yem, wyczarujesz coś pięknego prawda?

**Yemaya Harms zerknęła na nią przez ramię, podeśmiała się.**

Yemaya Harms mówi: Oczywiście, że tak.. znasz mnie.

**Cher Belair przestawiła kamerę tak, by nie były widoczne tylko plecy Yemayi, ale i modelka.**

Yemaya Harms mówi: Czy ty masz Cher jakiś konkretny plan na to? czy mogę mieszać wszystkie odcienie według uznania?

**Yemaya Harms zaczęła otwierać wszystkie paletki z nowszej kolekcji, zerka co jakiś czas na Cher.**

Cher Belair mówi: Myślałam nad tym, żeby pomieszać maksymalnie dwa przewodnie kolory z konkretnych paletek ze sobą. Żeby wszyscy mogli skorzystać z dwóch wyborów.
Cher Belair mówi: Dla Alainy zarezerwowałam paletkę Selah, bo dziewczyna lubi ciemne kolory, czarne i tak dalej.
Yemaya Harms mówi: I chyba też najlepiej się w takich czujesz, co?

**Yemaya Harms nasączyła płatek płynem micelarnym, zaczeła delikatnie zmywać makijaż A. Sears.**

Alaina Sears mówi: Yeah.. Czasami usta dla odmiany zrobię czerwone, te dzisiaj to też mam w sumie... Drugi raz? Trzeci, wcześniej częściej chodziłam w takim jakby fiolecie? Bordo? Sama nie wiem jaki to kolor.

**Alaina Sears zaśmiała się, starając nie ruszać za bardzo, aby nie przeszkadzać makijażystce w pracy. Na Cher zerka kątem oka, gdy rozmawia.**

Yemaya Harms mówi: Jak coś możesz swobodnie mówić.. nie będzie mi to przeszkadzać. Twoja pierwsza sesja?
Alaina Sears mówi: W sumie taka profesjonalna to tak, jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tego, choć nie raz słyszałam, że powinnam? Dziś wieczór traktuję to jak przygodę, po prostu.

**Yemaya Harms zaczęła od dokładnego oczyszczenia i nawilżenia twarzy. Nałożyła primer skupiając sie na strefie "T" i okolicy oczu.**

Yemaya Harms mówi: A może akurat ci się spodoba i będzie z tego coś więcej? Myślałaś o tym kiedyś?
Alaina Sears mówi: W sumie nie wiem. Te wasze LS chyba bardziej chce mnie za perkusją niż przed aparatem, ale raczej należę do osób, które nie uciekają od nowości, kochane... Więc ktoo wieee…

**Zaraz potem można było usłyszeć nielicencjonowaną muzykę, która towarzyszyła przyspieszonym programowo ruchom makijażystki - krok po kroku był pokazany makijaż, jednak miało to stanowić wyłącznie część procesu, w który tym razem na kanale nie zagłębiano się.**

Spoiler

**Yemaya Harms nałożyla baze na jej powieki.**
**Yemaya Harms złapała za puchaty pędzelek i paletke Selah. Nałożyła ciepły brąz na całą powiekę, następnie złapała za najciemniejszy cień z paletki i wklepała go w załamie budując stopniowo pigment. Oczywiście stara się na bieżąco wszystko ze soba blendować.**
**Yemaya Harms przyklepała ten sam brąz bliżej linii jej rzęs.**
**Yemaya Harms złapała za cienki pędzelek i zamoczyła go w kremowym korektorze. odrysowała półksiężyc na środku powieki, zaraz po tym od razu wklepała delikatnie perłowy jasny cień z paletki Blanca.**
**Yemaya Harms podeśmiała się czyszcząc wacikiem resztki osypanych cieni na policzkach.**
**Yemaya Harms zrobiła cienka kreskę czarny eyelinerem przy linii rzęs. Dokleiła na kępki rzęs w zewnętrznym kąciku.**
**Yemaya Harms po skończonym makijażu skupiła się na twarzy dziewczyny. Nałożyła podkład, mokry bronzer, róż i korektor. Utrwaliła wszystko pudrem.**
**Yemaya Harms zabrała chłodną brązową konturówkę i obrysowała z dokładnością jej usta. Wypełniła środek matowa pomadka.**
**Alaina Sears przymknęła powieki, stosuje się do każdego polecenia Yemayi, nie rusza się i pozostawia głowę luźno; nie mówi.**
**Cher Belair robi kilka zbliżeń na powieki Alaina.**
**Yemaya Harms złapała za fix spray i rozpyliła go w odległości na całą jej twarz.**

🍒 M A G G I E 🍒

cajRhtl.png

**Cher Belair poprawiła statyw z kamerą na Yem i Maggie.**
**Maggie Raven ułożyła torebkę na udach.**

Yemaya Harms mówi: Ale zrobiło się tłoczno..

**Yemaya Harms złapała za płatek kosmetyczny, który nasączyła płynem micelarnym. Zmyła cały makijaż z twarzy Maggie.**

Yemaya Harms mówi: Mam nadzieje, że dobrze czujesz się w zieleni, bo Cher robiła losowanie i wypadło akurat na ciebie.
Maggie Raven mówi: Mój ulubiony kolor.
Maggie Raven mówi: Lepiej nie mogło wypaść.

**Yemaya Harms zaczeła od przygotowania skóry, podobnie jak w przypadku Alainy. Spryskała całoa twarz moidelki mgiełka, nastepnie wtarła primer wygładzajacy.**

Yemaya Harms mówi: To chyba nie twoja pierwsza sesja, racja? Nie wiem czy dobrze myśle, ale chyba gdzieś mi sie już przewinełaś.
Maggie Raven mówi: Zdarzyło mi się brać udział w promocjach różnych marek.

**Po chwili pojawiły się przyspieszone programowo działania Yemayi Harms, która przygotowywała modelkę w profesjonalny sposób, krok po kroku, bez pomijania szczególnych partii. Widać było również zbliżenia na twarz modelki podczas wykonywanej pracy przez makijażystkę.**

Spoiler

**Yemaya Harms zaczela wklepywać cienka warstwe podkładu oraz korektora skupiajac się tylko na problematycznych miejscach. Następnie wyczesała jej deliaktnie brwi i przyciemniła całość kredka.**
**Maggie Raven przymyka swoje powieki, słuchając się jej zaleceń.**

**Yemaya Harms złapała za paletke Cher. Wcisneła puchaty pedzelek w jasny matowy zielony cień i zaczeła delikatnie blednowac go na jej oku.**
**Yemaya Harms złapała za jasniejszy odcień z tej samej paletki i rozblednowała go nim nieco dalej. Zabrała kolejny pedzelek tym razem nabrała na niego złoty cień z paletki Selah i wklepała go w kąciki.**
**Yemaya Harms wytuszowała jej rzęsy i doczepiła kępki w jej kącikach. Złapała za kryształki i zaczęła punktowo je przyklejać nad linia rzes i pod brwiami.**
**Yemaya Harms na sam koniec złpała za konturówke i obrysowała krawedzie jej ust. Wypełniła całość zielonym matem.**
**Yemaya Harms złapała za błyszczący cień i wklepała go delikatnie w środek ust.**

🍒 C H E R 🍒

ECC04eJ.png

Cher Belair mówi: Dobra, let's go, malujemy sięęęę!!
Cher Belair mówi: Phaha, no pewnie że tak.
Cher Belair mówi: Miss Harms, nie mam dziś na sobie makijażu.
Yemaya Harms mówi: Siadaj, niunia.
Yemaya Harms mówi: Jedyna.. kocham cię za to.
Yemaya Harms mówi: Jesteś gotowa, modeleczko?
Cher Belair mówi: Jak nigdy, nie zamierzam też Cię dziś denerwować, dopóki mnie malujesz.
Cher Belair mówi: Jeszcze byś zrobiła mi clown face!

**Słychać było jeszcze chwilę śmiechy francuskiej modelki, a potem już zanikły ustępując muzyce podczas przyspieszonego procesu malowania.**

Spoiler

**Yemaya Harms przygotowała od razu podkład pod cienie wklepując baze w jej powieki, rozjerzała sie wzrokiem po paletkach.**
**Yemaya Harms zabrała neutralny cień i wklepała go w powieki, nastepnie złapała za pomaranczowy cień i zaczeła go blendować od zewnetrznej strony powieki do środka.**
**Yemaya Harms przeciagneła cienkim pędzelkiem po dolnej powiece.**
**Cher Belair stara się nie otwierać nazbyt oczu, słucha głosu kobiety z cierpliwością typu anioł.**
**Yemaya Harms dorysowała cieńka czarna kreske przy lini jej rzes. Od razu po tym wytuszowała jej rzesy.**
**Yemaya Harms zabrała cieńki pedzelek i obrysowała jej usta pomarańczowym cieniem. Wypełniła całość pomarańczowa pomadka, dodarkowo wklepujac w nie cień, który jest na jej powiekach.**
**Yemaya Harms spryskała na sam koniec wszystko utrwalaczem.**

🍒 Z A H R A H 🍒

Zahrah Aulaqi mówi: Hey.. Tak jestem, różowe odcienie yeah?
Yemaya Harms mówi: Róż z delikatnym niebieskim, ale tak.
Yemaya Harms mówi: Ściągniesz okulary?

**Zahrah Aulaqi ściągnęła okulary i założyła włosy za ucho.**
 **Yemaya Harms odsuneła bardziej jej włosy do tyłu i założyła cienka opaske.**

Zahrah Aulaqi mówi: Pasowałoby mi przykryć sińce pod oczami, ostatnio mało spałam.
Yemaya Harms mówi: Uwielbiam cie za to, że nie masz na sobie makijażu.
Zahrah Aulaqi mówi: Skin care też zrobiony, więc jestem przygotowana.

**Yemaya Harms nałożyła podkład na metalowa podkładke, macza w nim pedzelek i rozprowadza go po jej twarzy. Blenduje go końcowo gąbeczka, aby całość się ze soba połaczyła.**

Yemaya Harms mówi: W porządku.. a jak samopoczucie przed sesja?
Zahrah Aulaqi mówi: Wiesz.. Boje się trochę tych odcieni, zawsze maluje się w kolorach jednak brązowych.

**Yemaya Harms punktowo rozjaśnia środek twarzy korektorem skupijaąc się na brodzie, środku czoła i sincach pod oczami.**

Yemaya Harms mówi: Myśle, że moga ci pasować..kiedyś trzeba sie przekonać i wyjsc ze swojej strefy komfortu.
Zahrah Aulaqi mówi: Zobaczymy.. Ale ja tak uwielbiam jak ktoś mnie maluje.

**Podobnie jak w poprzednich przypadkach, nagranie przyspieszyło i widać było znacząco szybsze ruchy wykonywane przez Yemaya Harms.**

Spoiler

**Zahrah Aulaqi przymknęła powieki dla makijażystki.**
**Yemaya Harms nakłada na górna powieke cielisty cień z paletki Selah.**
**Yemaya Harms nakłada różowy cień pod dolna linie rzęś, przeciagajac go lekko na boki.**
**Zahrah Aulaqi uniosła wzrok z góre, współpracuje z makijażystką.**
**Yemaya Harms rozjaśnia delikatnie linie wodna białą kredka, aby oczy wygladały na wieksze.**
**Yemaya Harms tuszuje rzesy Zahrah, sklejajac delikatnie dolne pęsetka. Na górne natomiast dokleja kępki sztucznych pojedyńczych rzęs.**
**Yemaya Harms przeczesuje brwi w góre żelem, zostawiajac je ustawione naturalnie do góry. Wypełnia ewentualne luki miekką kredka.**
**Yemaya Harms obrysowała usta rózowa konturówka, lekko wychodząc poza naturalna linie - wypełnia środek ust intensywnie różowa pomadka o satynowym odcieniu. Na koniec bierze w dłonie paletke Carmen i wklepuje równiez różowy cień w środek jej ust.**
**Yemaya Harms nakłada odrobine różu na policzki w chłodnym odcieniu blendujac go wyżej.**
**Yemaya Harms dodaje rozświetlacza na kości policzkowe, łuk kupidyna i czubek nowa - na sam koniec spryskuje wszystko mgiełka utrwalajaca.**
**Zahrah Aulaqi zamyka oczy na czas psikania mgięłką.**

**Potem na nagraniu widać było przebitki z pierwszego wrażenia odnośnie looku - tutaj widać emocje modelek, które same oceniają aktualnie noszony makijaż. Całość jest złożona z dużej ilości kadrów i przebitek na zbliżenia.**

🍒 H O T  OR  N O T 🍒

uGP12l1.png

**Alaina ma makijaż wieczorowy, który obraca się w czerniach, beżach i brązach.**

**Cher Belair wzięła kamerę do ręki, zdjęła ją ostrożnie ze statywu i pokazała na niej Alaina.**

Cher Belair mówi: WOOOOW, Spójrzcie na tę gwiazdę…

**Alaina Sears zaśmiała się do Cher, zaraz wykonała iście aktorski obrót wokół własnej osi, prezentując się w tym co na siebie włożyła.**

Alaina Sears mówi: Dobra, pomyślę o tej profesjonalnej karierze. Zaczyna mi się podobać.

**Alaina Sears zaśmiała się, żartując.**

Cher Belair mówi: Mała czarna... Nieziemski makijaż, wręcz idealny na date night. Jak się czujesz w tym looku, Alaina?

**Yemaya Harms złapała za większy pędzel, który miała na stoliku. Podała go Alaina.**

Yemaya Harms mówi: Zapomniałaś mikrofonu!

**Alaina Sears urwała gdy Yemaya wystawiła do niej pędzlomikrofon, odebrała go brechtając - mówi do pędzla jakby serio nawijała przez mikrofon.**

Alaina Sears mówi: To jeszcze raz; wyglądam jak cholerna B O G I N I, a ty mnie CHER pytasz jak ja się czuję? Przecież to jest IDEALNE... Tak w skrócie, jednym słowem.
Cher Belair mówi: Czyli Alaina-approved look, right?
Alaina Sears mówi: Yeeah!

OjR0qrn.png

**Maggie Raven wystawiła lusterko przed siebie, obejrzała dokładnie swoją twarz, z profilu, z frontu i wszystkich możliwych pozycji, by wychwycić jak najwięcej. Odparła do Y.Harms.**

Maggie Raven mówi: Jest zajebiscie, dziewczyno. Roznorodnosc to jest to co mnie wyroznia.

**Za chwilę widać Maggie Raven w zielonym makijażu na planie, kamera skierowana w jej stronę.**

Maggie Raven mówi: Nie moge sie napatrzec na ten makijaz.

**Cher Belair wzięła aparat do ręki i zaczęła nagrywać z bliska Maggie Raven.**

Cher Belair mówi: OH MY GOD. Maggie.
Yemaya Harms mówi: Poczekaj aż zobaczysz zdjecia.
Maggie Raven mówi: SZOFERKA CHYBA MNIE NIE ROZPOZNA, ALE BEDZIE PRZYPAL.
Lily Cox mówi: Woaah..! Ale ładnie wyglądasz.
Cher Belair mówi: Superstar… Czyli makijaż jest strzałem w dziesiątkę? Wybrałabyś go na wyjście na weekendową imprezę?
Maggie Raven mówi: Gdyby nie fakt, ze wstaje jutro rano to poszlabym tak sie bawic do rana.

**Yemaya Harms zrobiła mikrofon z pędzla (znowu).**

**Po chwili na ekranie pojawiła się Cher, zaraz po makijażu. Makijaż Cher to przede wszystkim czarny i pomarańcz, które w harmonijnym wykonaniu podkreślały jej **

**Cher Belair wzięła lusterko do ręki, przyjrzała się swojej twarzy pod różnymi kątami - kręcąc nią jak kultowy piesek i uśmiechnęła się pod nosem.**

Cher Belair mówi: Jest bosko... Słońce, jest naprawdę bosko. Dzisiaj wszyscy padną jak spojrzą w moje oczy!

**Następna w kolejce była Zahrah w różowo niebieskim, również pojawiła się na klipie, oceniając swój look.**

**Zahrah Aulaqi złapała za lusterko i przeglądnęła się w nim.**

Zahrah Aulaqi mówi: Chyba nie jest źle w tych kolorach.. Ale na codzień zostane przy swoich kolorach..- Może czasem dodam coś na dolną powiekę, zobaczymy.

**Pojawiła się znów Cher na ekranie, na tle koszykówkowego automatu.**

Cher Belair mówi: Słuchajcie, bo to jeszcze nie koniec... Na-ah. Mam dla was REWELACYJNY materiał z sesji zdjęciowej, która miała miejsce i o której postowałyśmy w social mediach. A zdjęcia? Pojawią się chwilę po premierze tego odcinka. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!

**Potem zaczęły się pojawiać zsynchronizowane z muzyką przebitki wideo z planu sesji zdjęciowej, pokazane były momenty samego tworzenia zdjęć. Zaś muzyką, którą dobrano do całości jest MISSIE - SEXY. Trwa ona przez cały czas kiedy jest podgląd na plan zdjęciowy od tego momentu, aż do pożegnania widzów. W niektórych momentach muzyka jest na chwilę przyciszana, a gdy już nikt nic nie mówi - wraca do głośności.**

🍒 P H O T O S H O O T 🍒

y58WgzY.png

Spoiler

**Alaina Sears wbiła na greenscreen, zaczyna się spieszyć z uwagi na dalsze plany wieczoru.**

Cher Belair mówi: Dobra... Słuchajcie - generalnie tło jest kartonowe. Później chciałam, żeby zrobić w nim dziurę…
Lily Cox mówi: Okej.. Okej.. Teraz masz swój czas, będziesz błyszczeć przed aparatem.
Lily Cox mówi do Cher Belair: Popraw mnie jak się myle.. Robimy jedno zwykłe na tle i jedno właśnie w tym kartonie - prawda?
Cher Belair mówi: Tak, taka po prostu dziura - zrobię ją nożyczkami, okej? Ale najpierw musimy zrobić kilka zdjęć na tym tle. Potem modelka przejdzie za nie, a ja zrobię odpowiednią dziurę. Taką mało doskonałą.

**Widać tutaj jak Cher instruuje Alainę jak może się ustawić, ta też wykonuje pozy według jej sugestii. W pewnym momencie widać Cher robiącą zdjęcie wszystkich w studio. Zdjęcie to też trafiło na fanpage Cherries On Top. Niekiedy zdarzają się krótkie przebitki słów padających na planie.**

Cher Belair mówi: Plecy prosto, wypnij lekko pierś.

**Lily Cox wsłuchuje sie w słowa Cher, cały czas cyka zdjęcia kobiecie.**
**Alaina Sears prostuje się, uśmiechając znów przez moment bo jest póki co wesołym człowiekiem, wczuwa się coraz bardziej w zlecone zadanie.**

Cher Belair mówi: Teraz jest cudownie!
Lily Cox mówi: Jest po prostu świetnie.

**Alaina Sears poważnieje na buzi po "cudownie", znów robi wszystko aby twarz pozostała jak najbardziej naturalna.**

[..]

**Cher Belair podwinęła nieco tło kartonowe, by nie szurało po ziemi i wbiła gwałtowanie nożyczki w środek - porwała odrobinę karton niechlujnie, żeby modelka mogła przystawić twarz do dziury.**

Cher Belair mówi: Gotowe…

**Alaina Sears podrzuciła kilkukrotnie brwiami widząc co poczyniła Cher, uśmiecha się szerzej, jest zaintrygowana.**

Cher Belair mówi: Alaina, staniesz za kartonem proszę? Teraz będziemy skupiać się na samym makijażu - widoczne musi być jedno oko przynajmniej. Ostatnia prosta.

**Alaina Sears wbiła za karton, ostrożnie aby go nie przewrócić. Namierzyła dziurę, kombinując jak się przy niej ustawić aby dać dziewczynom dobre efekty.**
**Alaina Sears pomyślała moment, zaraz po prostu zbliżyła twarz do otworu w kartonie, eksponuje w nim bardziej jedno oko, od razu kierując wzrok na Lily. Stara się nie usmiechac.**

Cher Belair mówi: Alaina, przed Tobą stoi największy chad na ziemi. Ktoś, kto właśnie czaruje Cię swoim spojrzeniem, a Ty chcesz oczarować jego!

EN2AwDL.png

Cher Belair mówi: Aaaa, dziękuję Ci kochana prześlicznie! Powiedz jak Twoje wrażenia po sesji!
Alaina Sears mówi: To było NIESAMOWITE. Polecam każdemu spróbować chociaż R A Z, słowo!

X8FtzDp.png

Spoiler

**Maggie Raven ustawiła się na zielonym tle. Z pewną siebie postawą i luzem, który pomaga jej przy obecnej sesji, słucha zaleceń Lily Cox. Nieco się pochyla do przodu, łapiąc kontakt wzrokowy z aparatem.**
**Maggie Raven odgarnęła subtelnie włosy za ucho.**

Lily Cox mówi: Oh.. yeaah! Wygląda pięknie.

**Lily Cox poprawiła aparat i cyknęła kilka fotek dla kobiety. Co jakiś czas odrywa twarz od aparatu i zerka na nią.**
**Maggie Raven zamyka swoją jadaczkę, nie ma już zamiaru wybijać z rytmu L.Cox. Cały czas patrzy się w jeden punkt, delikatnie kręcąc swoimi biodrami.**
**Maggie Raven wykonuje w subtelny sposób zmianę pozy. Czuje się jakby była sama przed lustrem, w seksowny sposób szukając odpowiedniej pozycji. Przesuwa się o krók kroku w przód, ustawiając się w odpowiednim świetle studia.**
**Lily Cox pokazała jej kciuka w górę i złapała za aparat. Zrobiła nieco większe zblizenie na jej twarz i pstryknęła kilka fotek z róznych profili.**

Lily Cox mówi: Urodzona modelka.

[..]

Maggie Raven mówi: Chowam się za tym kartonem. Bądź gotowa.
Yemaya Harms mówi: Zrobiło się GORĄCO.

**Maggie Raven podchodzi do dużego kartonu, zachodzi go w sumie od tyłu, który ma idealnie wycięty okrągły otwór na wysokości twarzy. Ostrożnie wsadza twarz w wycięcie, prezentując w blasku reflektorów studia swój zielony makijaż.**

Maggie Raven mówi: Możesz pokierować mną czy nie za bardzo te głowę wychyliłam do przodu, you know.

[..]

**Lily Cox oderwała twarz od aparatu i złapała go w jedną dłoń.**
**Cher Belair skacze jak małpka i klaszcze Maggie.**
**Maggie Raven udaje, że nie może oddychać, po czym nabiera ogrom powietrza.**

Ryan Follansbee krzyczy: Narazie, dziewczyny!
Maggie Raven krzyczy: PAA!
Cher Belair krzyczy: Paaaa!

Cher Belair mówi: Świetna robota dziewczyny.
Maggie Raven mówi: W koooońcu.
Cher Belair mówi: Na pewno teraz ja sprawdzę jak to jest być w waszej skórze.
Maggie Raven mówi: Makarena.
Cher Belair mówi: Maggie, to zabrzmi trywialnie, ale powiedz jak Ci się dzisiaj pracowało dzisiaj.
Maggie Raven mówi: Przyjemnie. A wiesz jak czas zapieprza jak się pracuje przyjemnie.
Lily Cox mówi: Haha! Ona jest szalona.
Maggie Raven mówi: Makijażystka top.

RnC0mlV.png

Spoiler

Cher Belair mówi: Idzie jak narazie dość sprawnie, ze mną dosłownie kilka ruchów i może zaoszczędzimy kilka minut.

**Cher Belair stanęła na wysokich obcasach i zaraz zaczęła poruszać się na pomarańczowym tle.**
**Lily Cox złapała za swój aparat w jedną dłon, zerka na Cher.**

Yemaya Harms mówi: Dawaj, Cheeer!
Lily Cox mówi: Okej.. Moze staniesz do mnie pod delikatnym kątem? Patrz się w obiektyw i pełna powaga - zero śmiechu.

**Lily Cox złapała za aparat i cyka najlepsze chwile Cher.**
**Cher Belair osunęła dłonie w dół, jedną ma na biodrze, drugą na udzie, na miejscu w którym kończy się jej sukienka.**

[..]

**Cher Belair przeszła za karton i przymierzyła swoją twarz do dziury.**
Lily Cox mówi: Pasujee?
Cher Belair mówi: Yeah, jest okey. Nie musi być gigantyczna - czy widać moje oko i usta jednocześnie? To jest ważne.
Lily Cox mówi: Tak, widać! Czyli jest okej, mam sprawne oko - widzisz?
Cher Belair mówi: Robisz to zawodowo, girl.
Lily Cox mówi: Cher..! To twój czas, błyszcz. Na samym początku spróbuj na mnie spojrzeć, delikatny uśmiech na twarzy i nieco wyżej unieś głowę.

**Cher Belair dopasowała się jeszcze raz do dziury i spojrzała w stronę obiektywu, chcąc od razu zacząć pracować nad efektem. Delikatnie uniosła kąciki ust, rozchyliła wargi.**
**Cher Belair spojrzała nieco w dół, nieznacznie dając większy widok na swoje powieki. Przestała się uśmiechać i stara się co chwilę /pływać/ głową to obracając ją w jedną, w drugą stronę.**

KtgWr30.png

WoosCqO.png

Spoiler

**Zahrah Aulaqi stanęła na tle kartonowym i przeczesała palcami włosy.**

Yemaya Harms mówi: ULALA.
Lily Cox mówi: Dobra modeleczko.. Ustaw się przodem i ustaw moze swoją jedną dłoń na policzku. Pod delikatnym kątem zerkaj w ekran.

**Zahrah Aulaqi ustawiła dłoń na policzku stając pod lekkim kątem, wystawiła jedną noge do przodu i spojrzała subtelnie w strone obiektywu.**

Lily Cox mówi: O, o o.. Właśnie tak - potrzebuje chwili. Nie ruszaj się jak mogę prosic.

**Lily Cox pokazała jej kciuka w górę i pstryknęła kilka fotek z róznych perspektyw.****Zahrah Aulaqi delikatnie rusza tą dłonią by fotograf złapał najlepszą klatke.**

[..]

**Cher Belair wydrążyła dość sprawnie dziurę na wielkość głowy i porwała karton w różne strony.**
**Zahrah Aulaqi stanęła sobie za tłem i wychyliła głowe z dziury.**
**Zahrah Aulaqi rozluźniła twarz i spojrzała w obiektyw, następnie kręci wzrokiem dla najlepszej klatki.**

[..]

Lily Cox mówi: Dobra.. I.. Mamy to!
Cher Belair mówi: Yassss.
Zahrah Aulaqi mówi: Super!
Cher Belair mówi: Jak było, Zahrah?
Zahrah Aulaqi mówi: Spookoo, ale nie czuje się w tym makijażu zbytnio.
Zahrah Aulaqi mówi: Nie mój vibe mimo tego, że jest śliczny.
Cher Belair mówi: Alright, to też dobra wiadomość - najwyraźniej nie odpowiada Ci, yeah.

**Na koniec ponownie pojawiła się Cher w kapeluszu i zaczęła się powoli żegnać z widzami.**

Cher Belair mówi: Obserwujcie dalej nasze social media, bo już niebawem w wasze łapki trafią zdjęcia z tej sesji - zapewniam was, są IDEALNE, dla mnie perfekcyjne i aż żałuję, że nie mam tego makijażu już na sobie...
Cher Belair mówi: W naszym odcinku brały udział wspaniałe modelki - Zahrah, Alaina, Maggie oraz ja, Cher. Makijażystką była nieoceniona w swym fachu Yemaya Harms, zaś naszą fotograf, która wytrztymała całą presję czasu i gnającego ku przodowi planu, Lily Cox. BARDZO, ale to bardzo im dziękuję.
Cher Belair mówi: Napiszcie w komentarzach który makijaż według was był HOT, a który NOT. Widzimy się niebawem, cześć!

**Pod filmem, prócz samego opisu materiału, znalazł się link do wsparcia autorki kanału. Po kliknięciu bądź wpisaniu strony ko-fi.com/cherawry pojawia się następująca strona.**

((Jeśli ktoś chciałby wesprzeć dolarem postać przez link do strony, dobrowolnie można wrzucić dolarki na konto 3454450307))

p88oNhP.png

Informacje dla opiekuna

Spoiler

PROMOCJA MATERIAŁU

• Na stronie LI/instagram CherryOnTop pojawił się wpis ze zdjęciem z serii The Sims, tak jak to miało miejsce w poprzednich postach. Postacią znajdującą się na nim nie była Cher, to był ktoś zupełnie inny. Opis sugeruje, że autorka czuje się dziwnie - i przede wszystkim, że nie jest /tu/ sama, co może dać pole do spekulacji co się kryje za tym stwierdzeniem.
  • Dzień po fotce z gry, na tych samych social mediach pojawiło się wspólne zdjęcie Cher z Yemaya, znanej już niektórym make up artist. Zdjęcie wyraźnie sugerowało nawiązanie współpracy między kobietami, jednak do tej pory nie było jeszcze jasne na jakich zasadach i czy jest to jednorazowy zabieg. Obserwujący dostali jedynie informację, że coś fajnego stanie się kolejnego dnia, po godzinie 20.
  • O wieczornej porze, 13 listopada wystartował live na instagramie u Cher Belair i Yemaya, podczas którego dziewczyny poruszały kilka ważnych tematów i odpowiadały na komentarza oglądających. Strona Cherry On Top zmieniła wówczas swoją nazwę na Cherries On Top, dodano również post zapraszający na live.
  • Cherries On Top poszukiwało 3 modelek do swojego kolejnego projektu, co napisano w tym poście. Nie wiadomo jednak jakie mają plany dziewczyny, ale na pewno zapewniają profesjonalny makijaż. Kilka dni później ogłoszenie było nieaktualne, a ktoś dostał swoją szansę na sukces, a może nawet złoty bilet.
  • Do sieci trafiły fotografie z planu zdjęciowego Cherries On Top - widać na nich głównie Cher, Yemaya, Alaina oraz Lily Cox, fotograf. [1] [2]
  • Późną nocą, z 1 na 2 grudnia, na social mediach francuskiej modelki i kanałach powiązanych z CherriesOnTop, pojawiła się grafika złożona z czterech kafelków w różnych kolorach - pomarańcz, zieleń, niebieski i brąz. Pośrodku znajduje się napis "Unleash the star within, powered with venus shades". Sam tytuł, jak i opis posta (zawierający #bccosmetics) zdradza kierunek kolejnego odcinka. Jednakże nie jest wiadomym co dokładnie przygotowały Yemaya i Cher w świeżej, wspólnej odsłonie Cherries On Top, choć po ostatnich postach z planu zdjęciowego, można to ze sobą łączyć. Podano datę premiery 3 grudnia. Grafikę można także dojrzeć wśród stories innych osób ze świata show-biz. [1] [2] [3] [4] [5]
  • W mieście pojawiły się billboardy z użyciem zdjęć z sesji zdjęciowej. [1] [2] [3] [4]
  • Posty w social mediach w związku z sesją zdjęciową. [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17]
  • Pojawiły się w sieci posty zachęcające do skorzystania z filtrów na Instagramie, które umożliwiały nałożenie makijażów stworzonych podczas tej sesji. [Zachęta] | Podpięte: [1] [2] [3] 

PROMOCJA OVERALL

• Cher
    • Modelka przez kilka tygodni była niewidziana zarówno w US ani w social mediach. Dopiero pod koniec października sociale Belair obudziły się, między innymi wraz z poszukiwaniem nowego menadżerarozstanie z Fernando Lazaroa odbyło się bez większego echa. Podpisała 3-miesięczny kontrakt z Loxbee Management, z którego menadżerką Francuzki została Isalyn Loxley.
    • Wzięła udział w konkursie Hissmehalloween, a samo zdjęcie to makijaż który wykonała w trakcie nagrań do odcinka. Koniec końców modelka zajęła #1 miejsce.
    • Pojawił się trzeci, halloweenowy odcinek serii Cherry On Top, w którym to wykonała zdjęcie konkursowe Hissmehalloween. Dziewczyna ulokowała konkurs w konkursie i wykorzystała hype na hashtag, żeby się w niego wgryźć. To właśnie w tym odcinku Belair zdradziła, że borykała się z problemami zdrowotnymi, co było powodem jej nieobecności.
    • Modelka wzięła udział w obszernej kampanii marketingowej BC Cosmetics, promującej produkt Venus Shades - Eyeshadow Palette, tuż obok Carmen Villagrain i Blanca Carvantes. Choć nie było wśród tych materiałów zdjęć Selah Valdes, również i /obok/ paletki dedykowanej jej, znalazła się ta z podpisem Cher. | Billboardy z udziałem Cher:[1] [2] [3] [4] [5] | Posty sm z udziałem Cher/paletki: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]
    • Bez zapowiedzi, w środku nocy pojawiła się sesja zdjęciowa DARK DOSE na profilach w social mediach i do obejrzenia na stronie-portfolio cherbelair.com. DARK DOSE to hipnotyczna opowieść o zanurzeniu w ciemność, w której światło i cień działają jak psychodeliczne substancje - zniekształcają percepcję, rozciągają kontury i rozmywają granice między ciałem a otoczeniem. Jest to pierwszy raz, jak modelka wybiera skojarzenie sesji z substancjami i odurzeniem. W bliższym gronie znajomi czy przyjaciele mogą powiązać tę sesję z obecnym stanem rzeczy zaistniałym w życiu Belair. Autorem zdjęć jest Alex Darnell, jednak jest podpisany wyłącznie na stronie-portfolio. | Posty w social mediach: [1 - PROMOWANY] [2] [3] [4] [5] 
    • Udział w okładce utworu świeżego artysty - FLYNZZO - FUCK YOUR EX (prod. FLYNZZO)
    • Została wspomniana w projekcie Blanci Carvantes - RACING FOR THE CROWN
    • CUCKOLDOWE MISTRZOWSTWA LS w poście Circus of Fame, sugerujące jakby Cher Belair miała zdradzać swojego partnera, Rene Hunt.
    • To właśnie 8 grudnia miał miejsce Mysterious Event planowany i promowany w ostatnim czasie przez Loxbee. W tym samym czasie, w którym wystartował mini-event, pojawiła się w sieci i na cherbelair.com sesja zatytułowana OUTLAW SINS PHOTOSHOOT w kolaboracji Cher Belair z Jaden Morrow, a na końcu której pojawił się plakat promujący to tajemnicze wydarzenie.
  • Yemaya
    • Zakończenie współpracy między wizażystką a Koslovsky & Co. Modeling Agency. Odeszła jeszcze przed tragicznymi wydarzeniami, jakim była śmierć modelki Selah Valdes oraz późniejszym zabójstwem samego Querrella Koslovsky’ego, który został zamordowany pod klubem The Lust Resort. Została wspomniana w artykule, jako iż była jedna ze świadków zabójstwa Querrell Koslovsky.
    • Pod koniec października Yemaya Harms wzięła udział w halloweenowym konkursie makijażowym #hissmehalloween, zorganizowanym przez artystkę Nerine Aquirre inspirowanym jej nadchodzącym singlem, w którym zajęła drugie miejsce wygrywając przy tym profesjonalna sesje zdjęciowa.
    • 30 października 2025 roku Yemaya Harms brała udział w Halloween Carnival w Vinewood Bowl, gdzie prowadziła stanowisko artystycznego malowania twarzy.
    • Rozpoczęcie współpracy między nią a Issey Cenzo obejmując role stylistki przy jego nadchodzącej EPce.
    • [07/12/2025] | Yemaya Harms - "Bare in Vogue" | session
  • Zahrah
    • Na początku miesiąca ukazała się sesja „Autumn Whispers”, zrealizowana wspólnie z Selah Valdes. Inspirowana europejską jesienią, pełna ciepłych barw i nostalgicznych kadrów, okazała się doskonałą okazją dla początkującej modelki, by zaznaczyć swoją obecność w branży i zwrócić na siebie zainteresowanie odbiorców. Projekt ten przyniósł Zahrah wiele satysfakcji, choć jednocześnie uświadomił jej, że łączenie modelingu z szyciem kostiumów nie jest drogą, którą chce podążać.
    • Zahrah została zaproszona do udziału w sesji ,,PINK GIRLS OCTOBER 2025 x Seleh Valdes" realizowanej w ramach różowego października - kampanii poświęconej profilaktyce raka piersi.
    • Pod koniec miesiąca, jeszcze we współpracy z agencją Gloria d’Italia, opublikowała Halloween'ową sesję „Boo in Vogue”. Mimo że atmosfera wokół Halloween wywołała sporo dyskusji i projektów, sesja Zahrah była neutralnym rozgłosem.
    • Niedługo po publikacji Halloween'owej sesji zniknęły wszystkie wzmianki o współpracy Zahrah z agencją Gloria d’Italia. Żadna ze stron nie wydała w tej sprawie oficjalnego oświadczenia, jednak zmiana była widoczna dla osób śledzących modelkę. Tym bardziej że przez cały okres działania pod szyldem Gloria nie pojawiła się ani jedna nowa współpraca, mimo dobrych opinii o samej agencji. Niemal natychmiast po jej odejściu w mediach Zahrah zaczęły się pojawiać nowe posty. Były one regularne, dopracowane i o wiele częstsze niż wcześniej - było to jasnym sygnałem, że zmiana wyszła jej na dobre.
    • Zahrah podpisała kontrakt z agencją Loxbee Management, a jej nową menadżerką została Isalyn Loxley. Tak szybka zmiana agencji mogła wywołać pewne kontrowersje, jednak ani sama modelka, ani jej nowy zespół nie przywiązują do tego większej wagi, skupiając się wyłącznie na dalszym rozwoju jej kariery.
    • Dzięki temu, że trafiła pod właściwą opiekę, portfolio modelki zostało szybko i profesjonalnie odświeżone, tak aby jak najlepiej oddawało jej obecny wygląd.
    • W listopadzie Zahrah zaprezentowała nową sesję zatytułowaną „Noir Goddess”, utrzymaną w estetyce femme fatale. Była to elegancka, nieco mroczna realizacja, która podkreślała zarówno jej kobiecość, jak i silny charakter. 
    • Na profilach Zahrah pojawił się post prezentujący jej współpracę z artystką Nayla i marką Skysdalimit. Dzień po publikacji opublikowała sesję zatytułowaną „Zahrah Aulaqi x Nayla x skysdalimittt x halloween in the LA area”, promującą najnowszy merch marki. Mimo, że styl ubrań nie do końca odpowiada gustowi modelki, zdecydowała się zaakceptować współpracę.

WYDATKI NA SZMATKI

ROZGRYWKA

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Cher Belair
Numer konta postaci: 3454450307
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): Loxbee Management
I
mię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): Isalyn Loxley
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): Menago 30% / Model 70%

Edytowane przez Madlyn

**huncho czekał na premiere od Yemaya Harms @Shellys, ale się nie doczekał materiału na jej profilu, dopiero po krótkiej chwili ogarnął, że chodzi o materiał Cherries, przejrzal to i owo, jednoczesnie supportujac Cher paroma dolarami na kilogramy cebuli do otarcia łez**

**Missie jest podjarany projektem, bo jego utwor "sexy" zyskujacy na popularnosci zostal uzyty w nim. Podsyla calosc swojej matce, liczac ze uzna jego dzialanie w Los Santos, mimo ze ta jest zla na niego, że jego pociag do uzywek w ostatnim czasie urosl, przez co kobieta ma mniej kontroli nad nim**

Edytowane przez Makler
Shellys i Madlyn lubią to