Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[04.12] missie - S.W.A.G. Mixtape

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

Eaourz5.png

Dokładnie o północy, czwartego grudnia na wszystkich platformach streamingowych pojawił się długo zapowiadany projekt pod tytułem „S.W.A.G.” od świeżego artysty prosto z Londynu, czyli Missie. Mixtape był zapowiadany przez artystę od kilku tygodni, najpierw poprzez teasery i fragmenty kawałków apóźniej poprzez okładkę i oficjalną datę wydania. Mixtape „S.W.A.G.” składa się z siedmiu tracków, czyli „Mask”, „Dance”, „Sexy”, „Loss Of Traction”, „Julie”, „Industry Plant” i „Music And Me”. Każdy numer ma inny styl i inne flow, co od razu podkreśla że mixtape nie opiera się na jednej tematyce. Od surowych, introspektywnych momentów, przez popowe i melodyjne fragmenty, aż po agresywne i prowokacyjne brzmienia a wszystko to zostało tu zebrane, by pokazać pełen wachlarz twórczości missie. W „Sexy” artysta odsłaniał bardziej romantyczną, przystępną stronę siebie, natomiast w „Industry Plant” wrzucił surowy, bezkompromisowy komentarz na temat branży. Mixtape pozwala przejść przez te kontrasty w jednym spójnym doświadczeniu. Na swoich social mediach missie konsekwentnie budował atmosferę projektu, publikując różne przemyślenia, wahania nastrojów i fragmenty, które zdradzały narastający chaos a to tylko część tego, co fani usłyszą w tych kawałkach. Jak sam określił „Nie chce pieprzyć, że to będzie idealny mixtape, bo nie będzie. Chaotyczność, przez którą przejdziemy, jest gigantyczna, od numeru, który nagrałem chwilę po tym, jak tu przyleciałem, do kawałka zamykającego cały projekt.” Każdy track to osobna historia i osobne spojrzenie na rzeczywistość, a jego niektóre poglądy ewoluują z numeru na numer, pokazując, jak artysta zmieniał się i adaptował w trakcie tworzenia mixtape’u. Premiera „S.W.A.G.” to nie tylko pokaz muzycznej wszechstronności missie, ale też zapis jego doświadczeń sprzed przylotu, prób odnalezienia się w nowym miejscu i przygotowania się na kolejny etap swojej drogi. To projekt chaotyczny, szczery, a momentami prowokacyjny, czyli dokładnie taki jak jego autor. Fani, którzy obserwowali viral „Sexy” i nagły, bezpośredni atak „Industry Plant”, znajdą tu pełnię jego artystycznej osobowości.  „S.W.A.G.” już teraz obiecuje być jednym z najbardziej różnorodnych i autentycznych projektów na undergroundowej scenie, w którym każdy znajdzie coś dla siebie, od melancholii po energiczny hype. Czwarty grudnia to data, która zamknie kolejne rozdziały w historii missie i otworzy drogę dla nowych eksperymentów i doświadczeń.

REkkfYF.png

Spoiler

01. Mask

Spoiler

Performer: missie
Written by: missie
Produced by: missie
Mixed/mastered by: Raevey

[Chorus]
nie umiem plakac nie umiem chyba ci tego pokazac
zyje to we mnie i musisz to zrozumieć
zepsuty jestem jestem głupim chujem
z kamiennym sercem to ja zyje z trudem
ale dla ciebie probuje to zmienić 
uwierz kochanie ze czasem sie nie chce 
wychodzić z domu i chodzic po miescie
bardzo dziekuje ze to przelamalas 
wychodzę z domu chociaż nie chce glowa
jebac co czuje, musze się wychować
znowu na nowo zrozumieć co kocham
a co mnie rani co lubi co niszczy 
czego unikac jaki temat śliski

[Verse]
czasem się gubię pomiędzy wersami
piszę o sobie, a myślę co z nami
nie wiem jak mówić, gdy boli za bardzo
nie chce cię zranić, a znowu coś palnę
w głowie burdel, w sercu echo dawnych
niedokończonych rozmów, planów, ran tych
co się nie goją, choć mija czas
i tylko z tobą umiem przestać grać

[Chorus]
nie umiem plakac nie umiem chyba ci tego pokazac
zyje to we mnie i musisz to zrozumieć
zepsuty jestem jestem głupim chujem
z kamiennym sercem to ja zyje z trudem
ale dla ciebie probuje to zmienić 
uwierz kochanie ze czasem sie nie chce 
wychodzić z domu i chodzic po miescie
bardzo dziekuje ze to przelamalas 
wychodzę z domu chociaż nie chce glowa
jebac co czuje, musze się wychować
znowu na nowo zrozumieć co kocham
a co mnie rani co lubi co niszczy 
czego unikac jaki temat śliski

02. Dance

Spoiler

Produced by: missie, Raevey

[Chorus]
Um, um a może to jest złe? 
Że boje się komukolwiek o tym powiedzieć?
Że nie daje rady i kurwa nie wiem co to sen
Że potrzebuje pomocy żeby ogarnąć się
Żeby ta maska do buzi mi nie przyległa
Gdzie namalowany uśmiech to moja klęska
Bo musze ukrywać że boje się ludzi
Udawać kogoś kim nie jestem przez to jestem głupi
Tak normalni ludzie nie robią bo mają mózgi
A moje styki popalone są przez głupie suki
Nie mogę spać, życie spędza mi sen z powiek
Jestem zmęczony ale nikomu nie powiem
Nie chce pomocy ale czuje że ja tone

03. Sexy

Spoiler

[Chorus]
ona sexy, sexy
lubię w niej to co ona nie
nie jesteśmy razem ale w sumie to chce cię mieć
powiedz czy lubisz mnie 
powiedz czy jestem fair
bo mam wrażenie że nie jestem powiedz lepiej jak jest

[Verse]
jestem zniszczony wiem
że ty naprawisz mnie
po prostu daj mi rękę 
zabiorę cię do innych miejsc
o których nie myślałaś
że mogą w ogóle istnieć
po prostu daj mi czas
to ci pokaże co potrafię
z tobą lepszy jest świat 
bo nadajesz nowych barw
a żadnych we mnie nie ma
w głowie to mam emocji brak
zostały odebrane 
szczerze mówiąc to nie wiem jak
dlatego ciebie potrzebuje 
możesz zmienić mój świat

[Chorus]
ona sexy, sexy
lubię w niej to co ona nie
nie jesteśmy razem ale w sumie to chce cię mieć
powiedz czy lubisz mnie 
powiedz czy jestem fair
bo mam wrażenie że nie jestem powiedz lepiej jak jest

04. Loss Of Traction

Spoiler

Produced by: missie, Raevey

[Verse]
nie próbuj mnie zrozumieć ani nic mi udowadniać 
jestem złym człowiekiem wiem że dopadnie mnie karma
nic nie relaksuje tak jak wyłączona trakcja
więc najarany jadę nagrywaj bo będzie akcja

nie próbuj mnie zrozumieć ani nic mi udowadniać 
jestem złym człowiekiem wiem że dopadnie mnie karma
nic nie relaksuje tak jak wyłączona trakcja
więc najarany jadę nagrywaj bo będzie akcja

nie chce patrzeć na siebie bo zraniłem wielu ludzi 
obiecywałem wiele kurwa jaki byłem durny 
nawet nie ogarnąłem że straciłem paru kumpli
dlatego dzisiaj solo Christian musiał się obudzić

Drag to drag nie szukaj młody wymówki
Ja też to tłumaczyłem kiedy zakrywałem smutki
Dlatego jak mi ciężko to nie zaglądam do uncji
Zamykam się w mieszkaniu i nie odzywam do ludzi
Zresztą spójrz na siebie jakie oddaje to skutki
Stałeś się agresywny i polubiłeś smak wódki 
A doskonale wiesz że po niej to dostajesz furii
Tłumisz w sobie emocje i tylko czekasz do kłótni
Dlatego dobrze radze nie popełniaj moich błędów
Bo ja się nauczyłem żyć w życiu pełnym przekrętów
I narkotyków których ja używam zamiast leków

05. Julie

Spoiler

Mixed/mastered by: missie

[Verse]
zabrałem Julie na weekend
ona mnie chciała na tydzień
co mam powiedzieć jak nic nie poczułem najwyżej ją zmyje
już taki jestem
na serio nie mam empatii 
zabawie się tobą 
rozbiorę jak barbie

flex złamałem jej serce
jeśli to czujesz spierdalaj
zachowałem się nie ładnie 
muszę cię za to przeprosić
musze to zrobić w numerze
bo dałaś mi bloka 
nie wiem dlaczego tak robię
może się musze wychować

bo myślę tylko o sobie
uncji i robieniu kasy
jeśli do ciebie zadzwonię
to powiedz missie to nie żarty
najlepiej to mnie zwyzywaj
że jestem idiotą i że jestem straszny
powiedz wszystkim koleżankom 
żeby uważały jakie daje karty
powiedz wszystkim koleżankom
żeby dissowały jaki jestem kwaśny
żeby wiedziały że missie to głupek
a na dodatek nachalny
podeślij moje numery i powiedz
żeby w komentarzach mnie zjadły

06. Industry Plant

Spoiler

Produced by: shewantsmoyai

[Chorus]
ey
nie jestem częścią tej branży
jestem dziwakiem to starczy
no bo nie jestem jak każdy
tamci to industry planty 
wyszlifowani są jak małpy
nie porównuj mnie do gwiazdy
bo ja jestem więcej warty
nawet naćpany rozdaje tu karty 

[Verse]
ona daje głowy
brak trakcji brak kontroli...
popularna modelka na backseat
robi cardio…
skarbie nie mów mi o związku
jestem złym kandydatem 
najlepiej kopnij w dupę
zablokuj na instagramie

[Chorus]
ey
nie jestem częścią tej branży
jestem dziwakiem to starczy
no bo nie jestem jak każdy
tamci to industry planty 
wyszlifowani są jak małpy
nie porównuj mnie do gwiazdy
bo ja jestem więcej warty
nawet naćpany rozdaje tu karty 

07. Music And Me

Spoiler

Produced by: missie, vance
Mixed/mastered by: vance

[Chorus]
powiedz mi jak... przestać się bać
gdy znowu jestem w tym sam
a może to cena za talent
albo skazany jestem na samotność
bo nic mi się nie udaje
każda dziewczyna po czasie
traci chęć 
na cokolwiek więcej
i czuje ból

[Verse]
ja nie jestem małym chłopcem i chciałbym poznać prawdziwą kobietę 
z którą godzina rozmowy to moment a takiej to wszystko poświecę
nie chce miłości na chwile ja myślę o takiej za którą poręcze 
chciałbym kobietę co umie przytulić, powiedzieć że jakoś to będzie
pale zieloną roślinę od kiedy poczułem że żadna mnie nie chce
to gówno daje mi radość ale codziennie zabiera mnie więcej
to jak autodestrukcja, może pierdole albo gadam z sensem
zresztą co będzie to zaakceptuje, dawno pogodzony z losem
dlatego chodzę tak zimny mnie nie pokonasz słowem ani ciosem
możesz jedynie mi pogratulować że jestem czymś idolem
bo konsekwentnie to tworzę spójrz na me liczby ja w przemyśle rosnę
bo większości nawet nie znam a się witają i proszą o kontakt

[Chorus]
powiedz mi jak... przestać się bać
gdy znowu jestem w tym sam
a może to cena za talent
albo skazany jestem na samotność
bo nic mi się nie udaje
każda dziewczyna po czasie
traci chęć 
na cokolwiek więcej
i czuje ból

W dniu premiery mixtape’u osoby zaangażowane w jego powstawanie oraz wspierające cały projekt otrzymały w ramach podziękowania unisexową koszulkę z logo.

opPMTZr.png

@cozzy cozzack jako Raelynn Anthony, @Snoop jako Skye Blevins, @Ostersky  jako Ryan Follansbee, @_wiktor jako Andre Lavances, @ixenea  jako Aeri Hae, @lost in americana jako Huncho Flynn Allen, @Madlyn jako Cher Belair, @Vigdis  jako Isalyn Loxley, @ruda jako Fleur Verger.

Spoiler

Promocja wokół postaci:

• Christian missie Garcia w ostatnich tygodniach pracował nad takimi utworami jak Raevey - let her shine, Raevey - where she came from, czy SOWL od YANA, które pojawiło się na jej mixtape zatytułowanym Slauson Avenue Mixtape. 
  • Przyczynił się również do powstania takich materiałów jak skid - ASCEND, NAli - Shinewave czy Easside Bunny - Long Live Shooter ft. Nfantghost, nagrywając dla nich teledyski.
  • Kolaborował w międzyczasie z Raevey, tworząc z nią takie utwory jak The Fairly OddParents, Empty czy USA FREESTYLE.
  • Jest bardzo często widywany z producentką pod pseudonimem Nayla, przez co tworzą się spekulacje że tworzą parę.
  • Częściowo nagrywał w Studio 404, miejscu, które w tamtym czasie żyło równie mocno muzyką, co internetowymi dramami wokół kolektywu 404mindsonband. 
  • Pojawiał się parę razy w studio Blood Moon Records czy w budynku Loxbee Managament.
  • Gdzieś w międzyczasie stara się być aktywny na innych social mediach. Dobrym przykładem tego jest tik tok, gdzie oprócz solowych rolek, doszło nawet to do kolaboracji, między nim a Aeri Hae, która pomogła mu w wybiciu kawałka "sexy" na algorytm apki do tańczenia. (#1, #2, #3, #4, #5, #6)
  • Był widziany przy wypadku Aeri Hae, gdzie ta została potrącona przez młodego człowieka - co ciekawe, w trakcie tego incydentu doszło do bójki, pomiędzy nim a pasażerem z auta, które potrąciło młodą artystkę.
  • Aktywnie publikuje storki na instagramie gdzie informuje o nowych rzeczach. (#1, #2, #3)
  • Jego kawałek "sexy" został wykorzystany jako dopełnienie części samego planu zdjęciowego CHERRIES ON TOP #4 - Unleash The Star Within. Jest to celowy zabieg, ze względu na to, że oba twory - zarówno Cherries On Top, jak i utwór artysty tworzą symbiozę i wzajemnie napędzają hype na siebie. 
  • Ricky Serrano wrzucił kolejną fotkę promocyjną, tym razem podszczpując Nate Tucker w opisie poprzez tag #RealVillain nawiązując do postu countryboya. Widać, że pomiędzy facetami jest jakiś konflikt, bo sam Ricky pod postem missie również podgryzał samego Tuckera.
  • Producentka o ksywce Raevey wrzuciła na lifeinvader fotke, a dokładniej to okładkę jej mixtape'u, na którym znajdzie się missie u boku takich ludzi; Ayana Artest, Skid, RiRi & Naycee.

Promocja wokół materiału:

• Christian missie Garcia promuje kawałek "Sexy" z mixtape na wszelakich social mediach (#1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8)
  • Skye Blevins, z którą missie jest coraz częściej widywany wrzuca na sociale zdjęcie, w topie z okładki kawałka "Sexy" .
  • "Sexy" jest udostępniany przez różne kobiety na social mediach (#1, #2, #3)
  • Artysta przy okazji hype'u na premiere "Sexy" informuje o mixtape, który jest w drodze.
  • Brytyjczyk publikuje na swoim profilu lifeinvader okładkę mixtape'u "S.W.A.G.",  a w opisie rozczula się nad tym, że kawałki mogą być chaotyczne bo jego życie z dnia na dzień w Los Santos staje się zupełnie inne, informuje również że po premierze owego projektu planuje pozbierać nowych doświadczeń, by wrócić mocniejszy, a nie spamować słuchaczy ciągle tym samym.
  • Kawałek  z mixtape, czyli "sexy" został wykorzystany jako dopełnienie części samego planu zdjęciowego CHERRIES ON TOP #4 - Unleash The Star Within. Jest to celowy zabieg, ze względu na to, że oba twory - zarówno Cherries On Top, jak i utwór artysty tworzą symbiozę i wzajemnie napędzają hype na siebie. 
  • Kawałek z mixtape, czyli "julie" był kiedyś pokazywany przez missie na jego streamie na platformie kick, gdzie opowiadał jak powstał i wahał się nad jego opublikowaniem kiedykolwiek.
  • I w końcu, posty informujące o premierze albumu o zerowej,  czwartego grudnia. (#1, #2)
  • Na stronie cherbelair.com pojawiła się sesja zdjęciowa zatytułowana Unleash the star within - opierającej się na paletkach wydanych w minionym miesiącu przez BC Cosmetics. W sesji wzięły udział takie osoby jak Cher Belair, Zahrah Aulaqi, Maggie Raven, Alaina, jak i co-host odcinka i jednocześnie odpowiedzialna za wygląd twarzy modelek makijażystka Yemaya Harms. Fotografie wykonała w całości Lily Cox. Po odpaleniu strony z tą konkretną sesją zdjęciową, od razu odpala się utwór "Sexy" od missie z mixtape "S.W.A.G.", który jednocześnie został wykorzystany podczas samego odcinka Cherries On Top.
  • Isalyn Loxley, VCEO niezależnej agencji menadżerskiej Loxbee wrzuciła fotke w koszulce z logiem mixtape jako wsparcie.
  • Missie wrzuca na lifeinvader fotke z pierwszym sniegiem w Los Santos, na ktorym oznacza, ze slucha "MUSIC AND ME" , czyli jego kawalek z mixtape "S.W.A.G."

Koszty:

• Digital, stworzenie kilku koszulek w ramach podziękowania dla wybranych osób, opłacenie grafika - $65,000 (#1)

Odgrywki: (big love @cozzy cozzack @_wiktor )

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Christian Garcia
Link do profilu postaci: https://forum.v-rp.pl/topic/43160-christian-garcia-alias-missie/#comment-290997
Konto bankowe:  2937624988
Przynależność (do projektu, np. wytwórni):
Imię i nazwisko menadżera:

Edytowane przez Makler
snuff, dzvkss, Zugi i 20 innych lubią to

**Ryan, pomimo ostatnich sytuacji cieszy się że dogadał się z ziomkiem z UK. Mega wspiera jego twórczość, utożsamia się z kilkoma numerami. Śpiewa na głos sexy, sexy przy Fleur @ruda. Czeka na kuriera z paczką. **

Edytowane przez Ostersky

**Andre przesłuchał całość parę razy, mimo że słyszał część przedpremierowo. Bardzo podoba mu się styl chłopaka, wspiera Missie smutna minka mimo tego co się odwaliło dnia wczorajszego. Odebrał oczywiście koszuleczkę, wysłał prywatną wiadomość do faceta.**

spacer.png