Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Blood Moon Records | 19.04] Nate Tucker - Open Up

Czokleet

Rekomendowane odpowiedzi

RU1uy4p.png

**Dnia 19 kwietnia 2026 po długiej przerwie całkiem z nienacka pojawił się na portalach streamingowych najnowszy numer od krajowej gwiazdy muzyki country- Nate'a Tuckera. Numer jest już powrotem do jego rodzimego stylu muzycznego po jednorazowym wyskoku w postaci utworu "Hanky Panky", który wywołał u ludzi niemałe poruszenie. "Open Up" to swego rodzaju może nie tyle co przeprosiny co rozliczenie z rzeczywistością ostatnich miesięcy. Jest to nieco bardziej emocjonalny, może lekko ckliwy kawałek w którym Nate w dość emocjonalny sposób próuje przekazać że nie zawsze był fair i często bywał powodem czyjegoś smutku za co przeprasza. Podkład numeru muzyk wykonał sam, słychać w nim pianino oraz gitarę, na tym pierwszym Nate od jakiegoś czasu uczył się grać. Całość została zrealizowana w studio Blood Moon Records, spod którego skrzydła wychodzi całe wydanie Tuckera**

TEKST:

Spoiler

Jestem świadomy gdzie stoje dziś
Po latach w mroku w życiu pojawił się świt
To że tU jestem to cud
Własnymi błędami mogłem się wpędzić w róg

Czasem czuje się jakbym od nowa uczył się chodzić
Myślę wciąż jak udało mi się to stworzyć 
Jest wiele rzeczy których nie chciałem zrobić
Pora się wreszcie otworzyć

Jestem świadomy że zrobiłem wiele krzwd
Jeśli zawiodłem chcę przeprosić dziś
Chcę to naprawić, powiedz jak to zrobić..

Ostatni czas czułem się źle
Znowu miałem wrażenie że zgubiłem sens
Własne myśli chciały zrobić krzywdę mi
Chcę to wyśpiewać a nie dusić niemy krzyk

Nie chcę odkładać spraw na potem
Chcę rozmawiać nie chcę więcej szkodzić
Nie chcę więcej być komuś kłopotem

Powiedz czy znajdziesz miejsce na nas
Powiedz czy to dobry czas
Jeśli nie to będę za tym dalej gonił

Nie chce więcej być niczyim kłopotem

WYDATKI:

PROMOCJA:

Spoiler

- post informujący o wydaniu numeru na socialmediach artysty

- wzmożona aktywność Nate'a w ostatnim czasie zarówno w socialach jak i społecznie na mieście

-Niedawno wydane "Hanky Panky", które wzbudziło nie lada afere dookoła artysty

- billboard promujący kawałek na jednej z najbardziej ruchliwych tras w Santos

ODGRYWKI:

INFORMACJE:

Spoiler

Imię i nazwisko: Nate Tucker

Przynależność do wytwórni: Blood Moon Records

Numer konta wytwórni: 0979807967

Link do profilu w branży: 

Edytowane przez Czokleet

image.gif.45949c4b41dacc79d574ff8c9dfcc061.gif

• 2 tygodnie później...

**Płynąc w dalszym ciągu na fali popularności jakiś czas temu wydanego singla "Hanky Panky", Nate (@Czokleet) spotkał się - bez większego zaskoczenia - z pozytywnym odbiorem swojego nowego kawałka. Mimo wszystko nie przyjął się on tak bardzo jak jego poprzednie dzieło. Dlaczego?
Wśród większości opinii - wbrew obruszeniu się mediów rozpisujących się nad skandaliczną promocją poprzedniego utworu - można było dostrzec jeden wspólny mianownik: wierni fani, zestawiając ze sobą singiel poprzedzający, zdecydowanie bardziej go cenią, przez jego awangardową formę, w której Nate wypadł wręcz perfekcyjnie. Nie brakuje głosów sugerujących, by alter ego - Nate Fuc*er - dostał trochę więcej uwagi.
"Open Up" z pewnością utwierdził słuchaczy w przekonaniu, że Nate jest niekwestionowanym królem "nowego pokolenia Country". Pytanie brzmi, czy sam Nate tego właśnie oczekuje od swojej kariery, czy nie lepiej rozwinąć jednorazowy wybryk, który był kasowym hitem, do rangi długotrwałego przedsięwzięcia?**

Czokleet lubi to