Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[V-Tube] Neroo112th_ - Robie to dla setu.

Amazonekk_

Rekomendowane odpowiedzi

**Na platformie V-Tube pojawił się pierwszy amatorsko wykonany kawałek wykonany przez młodą wschodzącą gwiazdę na którym nawija w wielkim skrócie o życiu na ulicy. W piosence, nawiązał do byłego prześladowcy który dręczył go w szkole i którego postanowił w afekcie zabić na pobliskiej stacji benzynowej. W opisie swojego pierwszego kawałka, wrzucił tekst aby słuchacze mogli przeanalizować co twórca miał na myśli. Sekcja komentarzy została otwarta**

Opis pod wrzuconym kawałkiem:
Ay, mój pierwszy numer na platformie. Zostawcie like jeśli chcecie wesprzeć moją twórczość! Sekcja komenatrzy otwarta.

Tekst:
Ay, dziwko robie to dla setu, nie mam dla niej czasu.
Ciagle do mnie pisze czy ją bzykne nie chce brać po brachu.
Baby, nie chce grać w tą gre, robie gwap dla setu, nie obchodzisz mnie.
Ciętą mam nawijke, nauczyłem się brać to życie na barki zajebałem goscia, który szukał ciągłej walki...
Suko ja mam jaja, robie to dla setu, jeśli mnie obrazisz dziwko nie chodz sam po ciemku.
Nasze inicjały, suko zapamiętaj. H-O-O-V-E-R-S na reszte życia.
Pierdole co mówi ranker, gówna się nie tykam. Oni to żołnierze ja jestem komandosem, rozstrzelałem goscia bo mnie męczył w szkole.
Miałem opcje, ulica cię uczy jak nie zostać chłopcem. Ey.. to żaden jebany airsoft gun..
Suko ja mam honor, mam to w DNA... Zdziro ty masz HIV w swoim DNA, nie będę dotykał cię jak jebany crab.
Ey, to nasz rejon, na niego uważaj bo cie czarni zjedzą.. Ayyy.. przekopali mi ziomala, potem skonczyli jak cioty, ostrze w nich utkwiło.
Ja nie boje się krwi przeciwnika, dla mnie to tak działa jak jebana kofeina. Ze mną nie pogrywaj, ballas prawie skończył trupem jak się nie odzywał.
Robieruchy a ty kurwo idz.

e