Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Start serwera

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

Kawał roboty włożony, mimo że ekipa to nadal nie najlepsze loty, to ile czasu musieliście poświęcić na przepisanie skryptu na RAGE, jest na pewno niemała, w dodatku robione nieodpłatnie - wielkie szacun i zobaczymy co się z tego wykluje - powodzenia 

1 godzinę temu, Synthol napisał:

Kawał roboty włożony, mimo że ekipa to nadal nie najlepsze loty, to ile czasu musieliście poświęcić na przepisanie skryptu na RAGE, jest na pewno niemała, w dodatku robione nieodpłatnie - wielkie szacun i zobaczymy co się z tego wykluje - powodzenia 

XDD Ekipa już przeszła taką modernizacje od stycznia stary, skończ już kleić tą samą płytę.

8 godzin temu, Z0Z0L napisał:

XDD Ekipa już przeszła taką modernizacje od stycznia stary, skończ już kleić tą samą płytę.

ta? to zajebiscie, ale nadal w niej są osoby co nie powinni sie tam znajdować no ale co ja tam wiem ziomalu, jest jak jest 

1 godzinę temu, ADVGierki napisał:

a bedzie czysta karta dla mnie i dla kolegi serdecznego @graba  ramach Swiezego Startu

ja bym ci dał unbana czy co tam masz za to, że ogarnałeś PD i działało fajnie do póki przestało działać

pozdrawiam to mój statement

gwgMfEH.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin