Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Start serwera

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.05.2026 o 22:19, nvrxth napisał:

Ale sam tutaj piszesz, że jak ktoś wyłapał karę rok/dwa temu to "raczej" się poprawił. Dlaczego więc nie chciałbyś aby kary były ukryte? Skoro sam zresztą na końcu twierdzisz, że są przedawnione? Nikt nie powinien ogóle i tak już patrzeć na takie logi. A brać pod uwagę te nowsze.

Kary w profilu to nie jest koniec świata. Niektórzy robią multikonta, bo od 2 lat nic nie zrobili a wcześniej cisnęli logi praktycznie w każdym tygodniu gry.

Jeśli masz czystą kartę przez długi okres czasu to oglądający widząc to, wie z jakim typem gracza mamy przyjemność rozmawiać; czy świeżak (łapie od czasu do czasu jakieś głupie logi), czy ogarnięty już gracz (np. ziomek, który uczył się gry łapąc logi i obecnie dobrze gierczy co widać po jakiś vpointsach czy czystej karcie).

dygiii, KirbY. i aikon lubią to

gwgMfEH.gif

Teraz, Jesus napisał:

Kary w profilu to nie jest koniec świata. Niektórzy robią multikonta, bo od 2 lat nic nie zrobili a wcześniej cisnęli logi praktycznie w każdym tygodniu gry.

Jeśli masz czystą kartę przez długi okres czasu to oglądający widząc to, wie z jakim typem gracza mamy przyjemność rozmawiać; czy świeżak (łapie od czasu do czasu jakieś głupie logi), czy ogarnięty już gracz (np. ziomek, który uczył się gry łapąc logi i obecnie dobrze gierczy co widać po jakiś vpointsach czy czystej karcie).

Dlatego Ja się nie wstydzę swoich dwudziestu paru logów i gram cały czas na tym samym koncie i nie zamierzam tego zmieniać, mi się nie opłacałoby wydawać pieniędzy na jakieś nowe konta na Rockstar Games by tylko założyć nowe konto na jakimś Vibe Roleplay.

7 godzin temu, nvrxth napisał:

Dlatego Ja się nie wstydzę swoich dwudziestu paru logów i gram cały czas na tym samym koncie i nie zamierzam tego zmieniać, mi się nie opłacałoby wydawać pieniędzy na jakieś nowe konta na Rockstar Games by tylko założyć nowe konto na jakimś Vibe Roleplay.

"nie opłacałoby" "jakimś vibe"

https://prnt.sc/rbmVOJ6nLZUK

1 godzinę temu, Pablo Escobar napisał:

"nie opłacałoby" "jakimś vibe"

https://prnt.sc/rbmVOJ6nLZUK

Co Cię tak śmieszku bawi, jak na grę od 18 lipca 2024 jest to bardzo spora ilość godzin, przy okazji przedstawiająca że nie spędzam zarówno na serwerze całego życia - radzę iść do lekarza, bo z jednej strony mnie bronisz pod tym postem a teraz próbujesz wyśmiać,przed resztą community, poza tym nie wydaje mi się że to jest miejsce na takie rzeczy, więc wypadałoby przemyśleć swoje poczynania na forum.

Skala lubi to

W dniu 14.05.2026 o 18:31, nvrxth napisał:

A Ja uważam, że mogliby usunąć  historię kar z profilów tym, którzy realnie się zmienili i jednocześnie mają inne podejście do rozgrywki.

Yo, tylko na jakiej zasadzie mieliby to oceniac? Przypominam, ze w ekipie serwera byl ziomek notowany wielokrotnie za multikonta, podobno tez odmieniony i z duzym wkladem w ET, a finalnie w emocjach postanowil zdoxowac innego czlonka ekipy, czy tam gracza na discordzie. I ile osob bylo na serwerze, ktore w dalszym ciagu przerzucaly majatek, pomimo poprzednich kar? Takze wpisy w profilu, jak i apelacje powinny byc do wgladu innych graczy, tym bardziej biorac pod uwage fakt, ze wiara prowadzaca projekty/biznesy moze wowczas zabezpieczyc sie przed przyjeciem chwastow. Jesli ktokolwiek chcialby zrobic absolutna amnestie kar, to w mojej opinii wypadaloby tez zresetowac cala gospodarke i cala baze na serwerze, co jest po prostu nierealne - w obawie tez o to, ze liczba graczy drastycznie spadnie i dojdzie do wyludnienia na VIBE.

Skala, Derealizacja i dygiii lubią to

• 2 tygodnie później...

realnie mi was szkoda, bo trud i praca włożona w to wszystko co aktualnie jest poszła na marne (mowa o przenosinach, wsparciu, etc). Teraz musicie zrobić to samo i dodatkowo deadline jest tragiczny.

To żeśmy się nagrali krótko po przenosinach, szczerze jak pójdziemy na FiveMa a w przyszłości Rockstar też zamknie tą platforme to poprostu będzie to koniec nie tylko dla tego serwera ale i wszystkich ludzi, co mają coś własnego. Dla mnie to jest chore że pozbywają się wszystkich konkurencyjnych platform mimo że ludzie nie robią nic złego i dają miejsce do rozgrywki innym. To jest właściwie takie przymuszanie, aby wszystkie serwery jakie są i gdzieś tam istnieją, były na FiveM, bo przecież właściciele swoich platform dymają ich na kasę. Takie jest moje odczucie.

Michaelsen lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin