Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Vanessa Reed

Synuu

Rekomendowane odpowiedzi

VANESSA REED

NNabInT.png

Urodzona: 15 Maja 2005

Miejsce wychowania: Los  Santos

Vanessa dorastała z swoją siostrą

Historia postaci:

Vanessa Reed urodziła się 15 maja 2005 roku w Los Santos, gdzie dorastała razem ze swoją starszą o rok siostrą, Rachel Reed. Ich dzieciństwo nie należało do łatwych. Ojciec był alkoholikiem, przez co w domu często brakowało spokoju i stabilności, a matka pracowała po kilkanaście godzin dziennie, próbując utrzymać rodzinę. Przez większość czasu siostry były zdane same na siebie, co sprawiło, że od najmłodszych lat były ze sobą bardzo zżyte.

Vanessa i Rachel miały identyczne zainteresowania oraz wspólną pasję do motoryzacji. Już jako młode dziewczyny spędzały długie godziny przy samochodach, ucząc się wszystkiego, co związane z mechaniką i światem aut. Fascynowały je dźwięki silników, zapach spalonej gumy i możliwość poznawania samochodów od środka. Motoryzacja stała się dla nich czymś więcej niż hobby. Była sposobem na oderwanie się od problemów codziennego życia i okazją do robienia czegoś, co naprawdę kochały.

Z czasem Vanessa wpadła na pomysł rozpoczęcia pracy w warsztacie Road Runner Repairs. Od początku wiedziała, że chce robić to razem z Rachel, dlatego szybko namówiła siostrę, aby do niej dołączyła. spędzały większość czasu w warsztacie, polepszając doświadczenie i rozwijając swoje umiejętności. Dzięki swojej determinacji oraz ogromnej pasji do samochodów zaczęły zdobywać coraz większy szacunek wśród klientów i ludzi związanych z motoryzacją.

Vanessa od zawsze lubiła pokazywać się w internecie i interesowała się tworzeniem treści. Obserwując internetowych twórców motoryzacyjnych, a najbardziej TOP GEAR, doszła do wniosku, że chce stworzyć coś własnego i bardziej autentycznego. Jej pomysłem były mieszane recenzje samochodów każdego rodzaju, od starych i zniszczonych aut po luksusowe modele warte fortunę. Według niej każde auto miało własny charakter oraz historię, którą warto pokazać ludziom. 

Poza recenzjami Vanessa chciała również nagrywać vlogi ze swojej codziennej pracy w warsztacie i opowiadać o swoim życiu. Zależało jej na tym, aby pokazywać prawdziwe kulisy pracy przy samochodach, codzienne problemy, sukcesy i wszystko to, czego większość ludzi nie widzi na co dzień. Dzięki swojej charyzmie, szczerości i ogromnej pasji do motoryzacji, zaczeła łapać bakcyla i założyła kanały na platformach o tematyce motoryzacyjnej

Dane

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Vanessa Reed
Numer konta postaci: 5009427948
Przynależność: -
Imię i nazwisko menadżera: -
Numer konta menadżera: -
Kontrakt zawarty z menadżerem: -

krótko OOC

Spoiler

Po dosyć dłuższej przerwie od robienia postaci medialnej stwierdziłem żeby dać jeszcze raz szanse w tej strefie i stworzyć coś chociaż troche unikalnego a nie kopiuj, wklej, mineło troche czasu abym się namyślił, ooc bardzo kręci mnie tematyka warsztatowa, najbardziej zajarał mnie kanał yokima i jego ziomków z ekipy przez ich charyzme oraz humor jaki był pokazywany w filmie, no i wiarygodność i poprostu zwykłe luźne posiedzenia ziomków na garażu, co skłoniło mnie aby spróbować czegoś podobnego na klimacik RP, za jakiś czas w planie mam wciągnięcie do tej strefy mojej dziewczyny która gra siostre Vanessy, przez to że razem oglądamy jakieś filmy i mamy do tego obydwoje zajawke, chciałbym naprawde aby ta aplikacja została zaakceptowana ponieważ ten pomysł nie może się zmarnować, pozdro i z fartem

Materiały:

To nie tak miało się zacząć... - Kanjo SJ wypluło olej i nie tylko...

Edytowane przez Synuu
dodanie materiałów

Opublikowano (edytowane)

**Na profile Vanessy wleciało zdjęcie jak leży ona w studiu tatuażu na leżance, w tle tatuuje jej nogi Joshua Sorrell**

"Polecam serdecznie salon Blackwave Ink Tattoos, świetna kompleksowa robota!, tatuaże wyszły przepięknie!"

psOrtui.jpeg

Spoiler

AI znowu zostało użyte, dzięki @Xeestza gierke, szarałt!

Edytowane przez Synuu

**na społeczność Vanessy wpłynął kadr z filmu**

"Spodziewajcie się dzisiaj materiału o dużym wielkim czarnym... Off roadowym wózku jakim jest Canis Gator 4x4, zachęcam do oglądania!"

NgwkKb3.png

Spoiler

@MateK.Dzięki za gierke oraz udostępnienie furki do zdjęć, szarałt

**Vanessa na swoje portale (z wyjątkiem lifeinvader, post wrzuci po banie) napisała:**

Chciałabym zawrzeć temat raz na zawsze, mój ostatni ban za przewinienia na lifeinvader był słuszny, fakt, wiemy co zrobiłam, głupio mi na samą myśl że stary dziadek mógł mnie tak podpalić, mimo tego jeśli administracja lifeinvader ściągnie mi blokade na konto,  chce powiedzieć że oficjalnie nie będe odpowiadać na oszczerstwa i różne uszczypnięcia w moją strone jak i moich przyjaciółek, poprostu zaczne je ignorować, pamiętajcie o tym aby być w miare rozsądnym w tym co się robi w internecie, oraz że Barry Butts to stary dziadek bez rodziny który lubi być karmiony atencją przez młodsze o parenaście lat kobiety, pozdrawiam wszystkich i życze miłego dnia.

kenek i nvrxth lubią to