Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Gastronomia] Burger Shot

Hummus

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

Burger Shot - typowa sieciówka, w której serwowane są burgery średniej jakości na które nie musisz długo czekać. Przejeżdżając obok budynku można zauważyć piękny czysty parking, a z tyłu grupkę młodych ludzi, którzy plują sobie w brodę, że muszą tutaj pracować za marne pieniądze. Jedzenie nie jest przygotowywane przez profesjonalnych kucharzy, lecz w większości przez studentów, którzy chcą zarobić żeby jakoś się utrzymać w wielkim mieście jakim jest Los Santos. Lokal głównie jest skierowany do osób klasy średniej i niżej i charakteryzuje się tym, że za małą cenę można dostać w miarę dobre jedzenie, którym szybko możesz się zapchać oraz bardzo szybkim czasie realizacji, ze względu na to, że składniki są już przygotowane kilka godzin wcześniej, a do kucharza obowiązków jedynie należy złączyć składniki do kupy, oblać sosem,a następnie głośno krzyknąć numer zamówienia, żeby klient mógł je odebrać. Obok budynku można często zauważyć pojazdy LSPD, taksówkarzy i pracowników budowy, którzy są głodni ale nie mogą sobie pozwolić na długie czekanie na realizacje zamówienia. Proces otworzenia własnego lokalu jest bardzo prosty - franczyza. Wykupujesz licencję, część zarobków trafia na konto spółki, a oni za to zapewniają Ci wsparcie logistyczne i sprzęt niezbędny do prowadzenia lokalu. Jesteś głodny ale nie masz dużo czasu i pieniędzy? Wstąp do Burger Shot!

Spoiler

spacer.png

Cześć - co tu dużo pisać. Biznes sieciówka, w którym nie dostaniesz pięknie przygotowanego dania z ozdobionym talerzem. Jak pisałem wyżej ceny w lokalu nie będą wygórowane bo biznes jest skierowany raczej dla ludzi, którzy nie dysponują jakąś wielkim majątkiem. Lokal stworzony na zasadzie franczyzy(coś jak Żabka), czyli moja postać będzie jedynie kierownikiem danej placówki, lecz większą władze ma "góra". Jeśli chodzi o lokalizacje specjalnie wybrałem teren daleki od centrum ze względu na to, że centrum już jest obładowane biznesami, a na uboczu jest dosyć krucho. Biznes nie będzie służył do grindu e-dolarków bo nawet lokalizacja taka średnia, ale do ciekawych akcji oraz potrzymania uniwersum GTA V(No jeszcze nie widziałem biznesu związanego z uniwersum GTAV) - mam nadzieje, że uda mi się zatrudnić kilku dobrych pracowników, którzy będą mogli nakręcić grę dla klientów oraz sobie. Co do odgrywania jestem otwarty, jedynie wymagam, żeby ich gra nie miała znamion odwalania. Mam nadzieje, że pomysł szybkiego jedzonka wpadnie wam do gustu i od czasu do czasu wpadniecie na średniej klasy jedzenie. Cennika narazię nie wstawiałem, ponieważ nie znam się na cenach hurtowych na tym serwisie.

Edytowane przez Hummus

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin