Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Spółka kapitałowa] Sprunk

artvr

Rekomendowane odpowiedzi

HPTze9d.png

Sprunk - marka bezalkoholowego napoju gazowanego o smaku cytrynowym, występujący w produkcji na całym stanie San Andreas. Sprunk to napój energetyczny zawierający cytrynę, limonkę, dużą dawkę kofeiny oraz cukier. Dodatkowo w skład napoju wchodzi również rtęć i benzen dla lepszego pobudzenia organizmu ludzkiego. Spółka kapitałowa została przejęta przez znaną w świecie biznesów kobietę - Anais Granmont. Następującymi celami kobiety, jest w głównej mierze polepszenie popytu w sprzedaży hurtowej napoju, jak i adekwatnie wypromowanie napoju na terenach Santos. Początkowy kapitał zakładowy firmy to $150000, który zostanie zainwestowany w budynki potrzebne do rozwoju firmy, pojazdy dostawcze, kampanie reklamową przy współpracy ze znanymi osobistościami w mieście oraz półprodukty potrzebne do produkcji samego napoju.

NfZq23S.png

Dane rejestracyjne spółki kapitałowej:

• Nazwa: Sprunk
  • Adres: San Andreas Avenue, Vespucci Canals, Los Santos

Zarząd spółki kapitałowej:

• Prezes: Anais Granmont

Kapitał początkowy:

• Kwota: 150,000.00 USD

Udziałowcy:

• Anais Granmont - 100%

GjlXBA0.png

cKV52YY.png

Spoiler

OOC

Cześć, wychodzę z pomysłem założenia spółki kapitałowej spod szyldu dobrze znanej każdemu marki Sprunk - napoju bezalkoholowego. Chcę ruszyć coś w tym kierunku, z racji, że Rockstar sporą część poświęcił na stworzenie tej marki, dając na pojazdy PaintJoby, tworząc uniformy, puszki, szyldy, automaty, wiele więcej... Moim głównym celem będzie na początek nawiązanie współprac z branżami gastronomicznymi, przez co powoli Sprunk pójdzie w obieg po najbardziej komunikatywnych częściach miast. Zarobione pieniądze pójdą w głównej mierze na poczet organizowania eventów dla graczy, lepszego wyreklamowania marki, jak i stanie się sponsorem poszczególnych przedsięwzięć. Myślę, że marka sama w sobie daje spore pole do popisu, które mam nadzieję wykorzystać na rzecz urozmaicenia gry innym.

wiechu i ThugParadise lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin