Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

San Andreas State Parks

Jesus

Rekomendowane odpowiedzi

951107803_NUS7C2e(1).png.ee0693c56c900475c5ee4a5a2d4ede58.png

Noc z 25 na 26 września była bardzo niespokojna. Atak nożownika, "bogata" kartoteka osób przy zatrzymaniu drogowym, czy zgłoszenie dotyczące "głośnej libacji alkoholowej" - to tylko kilka wezwań w których uczestniczyli funkcjonariusze SASP. Co przyniesie następny dzień?

Kamikaze, KoKo, WrZASKUUU i 1 inny lubią to

#guma

NUS7C2e.png.d779ee728e7d8db51658e626a49445e5.png

image.thumb.png.6d4e89963cfb7e56973003a2bf517c78.png

Spoiler

unknown.png

unknown.png

unknown.png

unknown.png

unknown.png

Lamaritos, Cajsior, Piklo i 1 inny lubią to

Nie wyzywałem. Nie groziłem. Śmiałem się – z tego, co wielu widziało, ale niewielu miało odwagę nazwać. A potem przyszła cisza. Nie ta spokojna – ta, co knebluje. Ta, co wygodna dla tych, co rządzą zza kulis. Wyroki wypisane na kolanie, diagnozy z kapelusza — tam, gdzie zabrakło wiedzy, pojawiła się pewność siebie większa niż u prawdziwych ekspertów. Może powinniśmy się przepisać do specjalistów psychologii i psychiatrii pod spółką d2qube? 

Nie dostałem ostrzeżenia. Dostałem etykietę: toksyczny. Bo łatwiej jest wykluczyć, niż zrozumieć. Łatwiej zbanować, niż przyznać, że ktoś zadał niewygodne pytanie. A pytania? Znikają. Komentarze? Usuwane. Ludzie? Uciszani – zanim zdążą zapytać dlaczego. Bo prawda boli. Ale tylko tych, którzy mają coś do ukrycia. Większość społeczności widziała więcej, niż wolno było powiedzieć — i nie zgadzała się, choć milczała. Bo każdy, kto próbował powiedzieć to głośno, wiedział, że następny może być on — wystarczyło jedno zdanie za dużo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin