Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Warsztat] Randy's Throttle

Mihu13

Rekomendowane odpowiedzi

842910714_randys2.thumb.png.cb7fa92adaf03bd43e17c905cd4bb2ce.png

Randy's Throttle to renomowany, niewielki warsztat o którym słyszał już każdy- a przynajmniej każdy kto interesuje się Amerykańską motoryzacją i jednośladami. Po wielu miesiącach działania zostaje przeniesiony razem z Clubhousem The Lost MC w okolice Strawberry, jednak nie zmienia on swojego charakteru z którego się wywodzi- dalej specjalizuje się w Muscle oraz Chopperach i swojej świetnej kadrze mechaników wyuczonych pod kątem przerabiania i naprawy ich. Dalej w okolicy warsztatu prócz pracujących narzędzi można usłyszeć ciężkie rockowe brzmienia, otwierane butelki po piwie i odczuć w powietrzu zapach benzyny. To miejsce zostało wyremontowane niedawno, jednak każdy już teraz czuje jakby pracował tu od zawsze

W konsekwencji zaistniałych wydarzeń fabularnych nowym właścicielem staje się Frank W. -lecz zostawia on oryginalną nazwe garażu ze względu na szacunek i sentyment do znanej już wszystkim marki.

388414418_randysmiejsce.thumb.png.ba42dfef79a59a967878172dd9aaaa1f.png

OOC

Jest to drugi epizod historii warsztatu, tym razem w innym miejscu. Konwencja się nie zmienia- dalej kręcimy V8-emki, pokręcone projekty i pijemy Pisswassera zagryzając fajkami przy Marilynie Mansonie. Naprawiałem zawsze swoje samochody i raczej rzadko widywałem mechanika jako klient, mam za sobą też pare projektów właśnie chopperowo-cruiserowych więc jakieś tam pojęcie o mechanice się znajdzie, a co za tym idzie- odgrywanie na sensownym poziomie. Przez ostatnie kilkanaście tygodni mojej gry w Randy's bardzo przyjemnie mi się łączyło wszelakie wątki warsztatowe i klubowe więc mam nadzieję na dobrą kontynuację na równie wysokim poziomie. Pozdrawiam.

https://forum.v-rp.pl/topic/4099-randys-throttle-motorcycles-classic-cars/

Edytowane przez Mihu13
Paige, pdg, ThePilator i 5 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin