Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[szukam] Asystentki

WujekEddy

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem, poszukuję jednej postaci płci pięknej do obecnego projektu nowe postaci, chirurga plastycznego - gra wydaje mi się, że przyjemna, dużego nakładu pracy raczej nie będzie jeżeli nie przeszkadzają Ci dzwoniące telefony i bycie na każde zawołanie mojej postaci jeżeli pojawi się pacjent, przede wszystkim zależy mi na postaci, która:
1. Postaci, która nie jest powiązana z organizacją przestępczą.
3. Jest w stanie odnaleźć się w wykonywanej pracy, po za odbieraniem telefonów, będziesz umawiał/a pacjentów na spotkania.

Też chcę tutaj zaznaczyć, że osoba ta będzie mi asystowała przy wykonywanych zabiegach/operacjach - tutaj nie wymagam dosłownie żadnej wiedzy, wszystko wytłumaczę i zaznaczam, że do Twoich obowiązków nie będzie należało ich wykonywanie, prosta pomoc i asysta. Ponadto też chciałbym zaznaczyć że jednak od takiej osoby będę wymagał ciut chęci do przyswojenia niewielkiej ilości wiedzy teoretycznej. Dodam również, że postać które poszukuje to postać, która jest zdrowa na umyśle, dojrzała i przede wszystkim potrafi się zachować w pracy i poza nią, mam na myśli to, że nocne zabawy w ściganta i tak dalej i tak dalej nie wchodzą w grę.

Co oferuję? Oferuję stałe duty, które można wykonywać poza miejscem pracy, czyli możesz się zająć swoją grą, jednak mając na uwadze że jesteś pod każdym telefonem, jeżeli do Ciebie dzwonię to telefon odbierasz i jesteś w stanie przyjechać na miejsce, poświęcić określoną ilość czasu czy to na zabieg czy to na potencjalnego ochotnika/ochotniczę, również będą poza miejscem pracy wykonywać będziesz telefony, raz dziennie do każdego pacjenta po zabiegu by zapytać o samopoczucie i tak dalej i tak dalej, wszystkiego się dowiesz... w każdym razie obowiązków troszkę będzie, jednak poza duty oferuję liczne premię, w przyszłości wóz firmowy oraz mieszkanie. Ps. dostaniesz swoje biurko :3 - jest przytulnie.

Projekt, o którym mowa:
https://forum.v-rp.pl/topic/7668-chirurgia-plastyczna-austinmed/

Jak to ktoś mówił... gramy dla przyjemności, nie mam pojęcia jaki będzie odbiór i zainteresowanie graczy, aczkolwiek wydaje mi się, że popyt będzie, jednak nawet jeżeli w danym dniu pacjentów nie będzie, to również chcę abyś był w stanie odegrać coś na miejscu kreatywnego, siedzących osób na krześle za biurkiem mi nie potrzeba, miłym dodatkiem będzie jeżeli pogramy na miejscu we dwójkę nawet i papierkową robotę, mycie okien no takie duperele, które sprawiają że gra staje się przyjemna, niech postać ma charakter, życie, duszę, uczucia i będzie świetnie.

Edytowane przez WxE
Skrzypo, lxy, MarceI i 1 inny lubią to

xddd.png image.png.0e98bf424312b22567c11a6dc03ddcd3.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin