Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

310 Vespucci: Eastern Circle; Magellan Avenue

aikon

Rekomendowane odpowiedzi

Zrzut_ekranu_1639.png

Wszystko co dobre kiedyś ma swój koniec, a to jest ostatni post ode mnie w temacie Eastern Circle. Wczoraj minęło 8 miesięcy od założenia organizacji, która od samego początku swojej wirtualnej historii miała dość ciężki stary. Zaczynaliśmy w szerokim gronie starych dziadków chcących wprowadzić inne wydanie russian- american, stawiając sobie barierę i nie przekraczając jej tak aby nasza organizacja była wciąż blisko ulicy, a jej członkowie regularnie brudzili sobie ręce w przestępczym procederze. Razem z @deptaki @DeVojuż po około miesiącu byliśmy skazani na grę w trzy osoby, bo większość naszego startowego składu najzwyczajniej w świecie nie złapała zapału do gry takiego jaki my mieliśmy. Zacząłem od tych dwóch gości bo odkąd ja grałem na vibe nasze drogi przecinały się aż do tego projektu. Pomogli mi w wielu sprawach dotyczących projektu, razem rozwijaliśmy te organizacje, cieszyliśmy się grą, wprowadzaliśmy pomysły i często wymienialiśmy zdaniami w ten przyjemny i nie przyjemny sposób. Oprócz tej dwójki wystartowali z nami @Chvdy @Forki @_Borek_ @ECPU Michałek@HEIRi @187wiechu. Dzięki wielkie za to, część z was przewijała się epizodycznie w Eastern Circle przez cały okres istnienia, dzięki za to!  Również ogromne podziękowania dla @ECPU FilipeQbo razem z @notekerbyli pierwszymi community Vespucci jacy do nas doszli i utrzymali się aż do dnia dzisiejszego, wspinając się w przestępczej hierarchii Magellan Avenue. Jednocześnie obaj stworzyli charaktery rozpoznawalne In Game i kojarzone z naszym miejscem na mapie. Zajebista robota chłopaki! Szczególne dzięki dla @notekerktóry od odejścia @DeVopełnił role v-ce lidera projektu i utrzymywał spójność i płynność rozgrywki w organizacji. Dzięki stary. 
Podziękowania za udział w budowaniu organizacji, aktywnej grze również dla kilku innych osób: @Wacha @ECPU Byczol @ECPU drazers @viver @Bydlak16 @Ajman @elo_melo  @Joka@Kitagawa i kilkunastu innych osób, które niestety nie osiągnęły wiele w naszej organizacji, a ich droga dobiegła końca na samym dole hierarchii projektu. Nie jestem w stanie was wymienić bo patrząc na discord mieliśmy około 50 ticketów z background jakie zostały do nas wysłane przez cały okres.  

Wielkie dzięki dla liderów istniejących i nieistniejących już projektów z którymi mieliśmy okazje współpracować:
@Rezus @dixoniak_p2ws@Fredo Santana

Brak czasu na aktywne uczestniczenie w życiu tej organizacji sprawia, że jako lider muszę zamknąć projekt który wspólnie z w/w osobami budowałem przez naprawdę długi czas. Kilka błędnych decyzji musiało się pojawić ale udawało nam się utrzymać na fali i nie spaść poniżej oczekiwań. Sięgnęliśmy po wszystko co daje serwer, narkotyki, broń, sterydy ale bez opiekunów nie udałoby się to, dzięki za zaufanie i szanse dla mnie jako suppliera i lidera organizacji @WrZASKUUU @Sidneyo @doozan. Wiele razy pewnie mieliście mnie dość ale taki macie niewdzięczny obowiązek, że musicie przebrnąć przez wypociny graczy. Upuściłem wam sporo krwi, a wy potrafiliście odwdzięczyć się tym samym ale pozytywnie patrzę na współpracę z wami.  Robi się miejsce, znajdą się osoby które się ucieszą z faktu, że chowamy się do archiwum, w końcu położyliśmy łapy na wielu serwerowych profitach. Nie tak wyobrażaliśmy sobie zamknięcie Eastern Circle ale nikomu nie udało się nas pozbyć in game, a szkoda. Powodzenia dla wszystkich aktualnych projektów przestępczych. 

Galeria 310 Vespucci: Eastern Circle; Magellan Avenue

Spoiler

s3.png
lolol.png
03.png
b2.png
m4.png
m1.png
s3.png
s4.png

s5.png
l5.png
l1.png
l4.png
s4.png
s2.png
ss1.png
s6.png
s7.png
1.png
2.png
unknown.png
unknown.png
screen4.png
33.png
33.png
image.png
jeden.png
dwa.png
cztery.png
Zrzut_ekranu_1640.png
Zrzut_ekranu_1642.png
s1.png
s4.png
s3.png
screen4.png
s4.png
Screenshot.jpg
Vibe_Roleplay_Screenshot_4.png

Edytowane przez aikon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin