Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

overdoes posting

overdose

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, klapucha napisał:

jakie wypalenie kurde fela co ty gadasz.. wracaj nie swiruj gosciu - mamy gierke do zagrania

to juz nie to co kiedys i trzeba o tym mowic otwarcie.. aktualnie tworza sie zbiorowiska wzajemnie lizacych sie po dupach osob, graja we wlasnym koleczku adoracji - malo jest osob juz na scenie, gdzie przychylnie graja z losowymi osobami i wola pograc cos sensownego, bardziej majace racje bytu w "swiecie in-game".. lepiej grac we wlasnej grupie i pieprzyc sie po interiorach, niz cos logicznego zagrac - osoby grajace potocznie zwane "eseksy" chyba maja poniekad braki w zyciu seksualnym i nie doswiadczaja tego w zyciu realnym 😂 ostatnio co raz wiekszy jest wylew takich rzeczy, a brak sensownej gry - lepiej schowac sie w interiorze i macac sie po dupach na /me i /do xD 

tak to jest jak "new gen" przejmuje miejsca po starych graczach w rp, wiekszosc stref pokroju LEA, RESCUE, Branzy rozrywkowej etc. na tym serwerze to juz nie to samo co wczesniej; ktos juz kiedys powiedzial madrze.. "(..)Niestety z tych ideałów nie wiele zostało. Na ramionach prawdziwych bohaterów do władzy doszli wszelkiej maści bardzo źli ludzie, którzy udają teraz proroków wolności i wszechwiedzących zbawców ludzkości.(..)"

Edytowane przez overdose
puvtxr i klapucha lubią to

W dniu 19.07.2025 o 17:45, overdose napisał:

to juz nie to co kiedys i trzeba o tym mowic otwarcie.. aktualnie tworza sie zbiorowiska wzajemnie lizacych sie po dupach osob, graja we wlasnym koleczku adoracji - malo jest osob juz na scenie, gdzie przychylnie graja z losowymi osobami i wola pograc cos sensownego, bardziej majace racje bytu w "swiecie in-game".. lepiej grac we wlasnej grupie i pieprzyc sie po interiorach, niz cos logicznego zagrac - osoby grajace potocznie zwane "eseksy" chyba maja poniekad braki w zyciu seksualnym i nie doswiadczaja tego w zyciu realnym 😂 ostatnio co raz wiekszy jest wylew takich rzeczy, a brak sensownej gry - lepiej schowac sie w interiorze i macac sie po dupach na /me i /do xD 

tak to jest jak "new gen" przejmuje miejsca po starych graczach w rp, wiekszosc stref pokroju LEA, RESCUE, Branzy rozrywkowej etc. na tym serwerze to juz nie to samo co wczesniej; ktos juz kiedys powiedzial madrze.. "(..)Niestety z tych ideałów nie wiele zostało. Na ramionach prawdziwych bohaterów do władzy doszli wszelkiej maści bardzo źli ludzie, którzy udają teraz proroków wolności i wszechwiedzących zbawców ludzkości.(..)"

no, o tym wlasnie mowie. nie da sie grac teraz samemu tutaj, bez pokrecenia sie w swojej ekipie jestes spychany z gory z gierki IC, a z kims z zewnatrz nie pograsz bo jego gra polega na tym ze sobie grasz duty w gastro i eseksie. i bardzo dobrze, odpocznij.

Edytowane przez Jokaz
overdose lubi to

W dniu 19.07.2025 o 17:45, overdose napisał:

Pierdolenie, jakbyś chciał grać biznesmena to byś grał biznesmena ze mną 😔 i nie musielibyśmy się lizać po jajach

overdose lubi to

73diari.png

5 godzin temu, Jokaz napisał:

no, o tym wlasnie mowie. nie da sie grac teraz samemu tutaj, bez pokrecenia sie w swojej ekipie jestes spychany z gory z gierki IC, a z kims z zewnatrz nie pograsz bo jego gra polega na tym ze sobie grasz duty w gastro i eseksie. i bardzo dobrze, odpocznij.

utworzyly sie standardy gry na tym serwerze przez zamkniete glowy, skupione na jednym.. tu sobie skrecimy duty baru, tutaj sobie pogramy e-seks lol beka xdd po czasie zdazylem pojac dlaczego tak na prawde znaczna czesc juz nie grajacych osob; odpuscila sobie to albo odeszla na dobre, nie ma czego sie dziwic - jakikolwiek nie bedziesz przychylny dla jednej czy drugiej strony w jakims "wybieraniu" sobie ekipy, osob to i tak wychodzi z tego gowno, nie dogodzisz kazdemu w moim mniemaniu, ale byc moze tylko ja mam w tym problem i znaczne, ciagle nagabywanie na mą osobe w tym srodowisku robi sie juz meczace z czasem, wysluchujac sie czasem to bzdur i zwyklego pierdolenia przez druga strone; nikt Ci nie przyjdzie i nie zapyta sie co i jak tylko z gory naznaczaja Cie jako ta zla osobe, a podobnie to oddzialowywuje w realu znajac przypadki

9 minut temu, doozan napisał:

Pierdolenie, jakbyś chciał grać biznesmena to byś grał biznesmena ze mną 😔 i nie musielibyśmy się lizać po jajach

probowalem wiekszosci, ale bezskutecznie.. wywodze sie ze srodowiska LEA i pcham to od kilku dobrych juz lat byc moze jest to jeden z aspektow tego przejedzenia sie RP i klepania tego samego, a moze po prostu juz jestem za stary; bylem w kilku strefach i w zadnej nie dalo mi sie skuteczniej odnalezc jak w LEA, bo ciagle gdzies te powroty jednak nastepuja.. ostatnio dluzej posiedzialem w branzy i poznalem to uniwersum od podszewki, jak i osoby tam grajace, a po czasie po prostu dalem archiwum postaci, bo juz nie mialem ochoty uczestniczyc w tym cyrku; nawet jesli bym mial grac biznesmena to nie wiem na serio jak to ugryzc

W dniu 18.07.2025 o 01:00, overdose napisał:

Pogadajmy...

Pomimo tego, że odradzało mi kilka osób pisać ten post to jednak go tworze i chcę go dodać do tego tematu. Nawet, jeśli ten post miałby mnie narazić na jakieś posmiewisko czy względny to hejt - wisi mi to. Czuję taką potrzebę, aby ten psot uznał światło dzienne zanim odejdę we względne zapomnienie w głowach co poniektórych osób. Chocę same pisanie tego postu nie przyszło mi łatwo, bo kończenie czegoś co było można to nazwać "znaczną codziennością", zawsze zostawia swego rodzaju ciężar na większości ludzi. Po dłuższych namysłach i nadmiernym myśleniu ku temu stwierdziłem, że mój czas nadszedł i chcę w tym momencie zakończyć karierę oraz zejść ze sceny RP, gdy jeszcze mam taką możliwość. Nie jest to zbyt łatwa decyzja na pierwszy rzut oka, bo RP jak większości społeczności związanej z tym uniwersum; sprawiało coś więcej, niż tylko rozrywkę. To jest nadal i raczej będzie pewien rodzaj oderwania się od krzywej i zagiętej rzeczywitości, jakieś kreatywne wyrażanie siebie w odgrywaniu postaci, odgrywania historii i długo etapowych epizodycznych rzeczy, które nie miałyby szans się na inny sposób wydarzyć.

Nie kończę swej kariery dlatego, że coś się naglę stało czy to z powodu jakiegoś incydentu czy też osoby. Czuję, że już nadszedł ten moment, w którym poczułem, że nie mam już w sobie takiej iskry co kiedyś do grania w tryb RP od dłuższego już czasu, bo co najmniej roku, jak nie ciut dłużej. Zgasło coś co do pewnego momentu dawało mi pewnego rodzaju radość. Społeczność tego serwera jest względnie mieszana i zarazem bywa toksyczna oraz zakłamana, co trzeba uznać otwarcie, ale... Jednak w niektórych czeluściach, nieodkrytych zakamarków w tej społeczności znajdują się osoby, które jednak są wyrózniające się na swój pewien sposób. Zawiązałem z pokorniejszymi osobami ze środowiska dobre relacje, a zarazem też zdobyłem te negatywne na przestrzeni kilku lat. Jakkolwiek bym nie postąpił i cokolwiek bym nie zrobił to i tak zawsze wychodziłem na najgorszego do czego się przyzwyczaiłem, a jednak uważam, że nie jestem osobą, którą trzeba względnie lubić, bo nie jestem jakimś sokiem pomarańczowym czy innym warzywem, bo mnie lubić. Niejednokrotnie mi zabrakło tej odwagi i podjąłem w chuj błędnych/złych decyzji, ale z resztą jak każdy. pamiętajmy, że każdy błąd zabierze Nam czas.

Nie robię tego z żalem do kogokolwiek, robię to co podpowiada mi serducho, ale robię to tez ze wdzięczności dla większości osób, które dały mi wszelakie szanse wykazywania się czy to na stanowiskach zarządowych, dowódczych w sferze LEA czy defaultowym graniu czego lub kogokolwiek. Nie będę już dłużej częścią uniwersum RP, ale chce tutaj zostawić coś po sobie, a raczej swą cząstkę. Odchodzę z cichą nadzieją, że mimo wszystko tego co zostało do tej pory negatywnie zrobione przeze mnie w stosunku do większości osób, że zostanę ze świadomością, że jeszcze ktoś o mnie będzie wspominał. Choć te uniwersum zostawiło znaczny ślad we mnie to mam nadzieję, że ja również pozostawiłem jakiś pomniejszy (pozytywny) ślad na większości z Was. Twórzcie to dalej, ale pamiętajcie, aby RP było tylko grą i dobrą rozrywką, niech to będzie sfera, w której coś na prawdę się liczy.

"Some chapters have to be closed so that other chapters can even begin."

Mimo, że uważam ten akapit jako dość głupi i może zmieniać ten post w pewien sposób "zdobywanie atencji" (bruh) to chcę wymienić osoby, które zdążyłem poznać na przestrzeni aktywnej gry na tym serwerze, a co między nami by nie było.. Dziękuję.

@tennessee@bosmer @oskiel @soczek @zozol @Piklo @marcinekk @Spectre @Kancini @troy @ProMasterPL @PRX @Jokaz @Orzeł @spokoziomekpl @Speedy @sprunk @doozan @romek @wujas @maniek @wiechu @ka6i @spejsonidas @Kituss @vilo @web @wilku @arson @NaZeL @v4kk4 @sevo56 @ignuspl_ @ciamek @Profesor Dziad@kxjtuss @bocikson zapasowe @Krewe du Vieux @jedrekk @dwawpychywpokoju206 @Bogdan. i reszta osób, których aktualnie nicków z forum nie pamiętam lub mają nieaktywne konta.

trzymaj sie mordeczko 🙏

• 1 miesiąc temu...
W dniu 18.07.2025 o 01:57, puvtxr napisał:

kiedy wracamy do więzienia stanowego im generała raymonda kenneya?

jutro wracamy z @overdose postrzelać do dezerterów
czoło w pocie jaja w błocie, takie żyje jest w piechocie, National Guard zaprasza do doków w Ocean Flats na rekrutację, nie zapomnij zabrać ze sobą CV oraz listu motywacyjnego

puvtxr i overdose lubią to

8 godzin temu, marcinekk napisał:

jutro wracamy z @overdose postrzelać do dezerterów
czoło w pocie jaja w błocie, takie żyje jest w piechocie, National Guard zaprasza do doków w Ocean Flats na rekrutację, nie zapomnij zabrać ze sobą CV oraz listu motywacyjnego

Zaklepuję pierwszą warte 

overdose lubi to

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...