Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #72 - Sylwestrowy update 🥳

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 21.12.2023 o 16:21, mafineeek napisał:

image.png?ex=659ecfcf&is=658c5acf&hm=cecPsy K9

Gracze posiadający odpowiednie uprawnienia mogą zarejestrować zwierzę K9 poprzez interakcję ze specjalnym Pedem interaktywnym.
Psy K9 moga być używane tylko przez członków frakcji i są one ograniczone do atakowania, przeszukiwania pod kątem narkotyków i siadania.

no ja myslalem ze k9 to tak wyglada

Frodo-17-scaled.jpg

ale spoko

Jedyne na co czekałem to na synchronizacje tańca i działający w końcu /tog freeze bo to jest jakaś masakra (a no i na blokade pustych smsów). No nic, jutro wbije na serwis to zobaczymy co działa a co nie 😶‍🌫️

Nie umiem ustawić sygnatury więc zostawie tu tego bobera (jego też nie moge wkleić)

Imagine byc normalna, pelnoletnia osoba, ktora wydaje miesiecznie na serwerze rp okolo 45zl, by miec konto premium i cyfrowego pchlarza. Ogolnie fajnie ze doszly te pieski kotki szczury wodne, szkoda tylko, ze jako subskrypcja z okreslona data waznosci.

a ja powiem tak, cena ok, ale za miesiąc już niezbyt ok. Wydaje mi się, że w tej kwestii dojdzie do zmian. Szczególnie, że to jest zwierzak którego wykorzystanie będzie tylko 'od czasu do czasu" na potrzeby gry.

7 minut temu, Panda Krul napisał:

Imagine byc normalna, pelnoletnia osoba, ktora wydaje miesiecznie na serwerze rp okolo 45zl, by miec konto premium i cyfrowego pchlarza. Ogolnie fajnie ze doszly te pieski kotki szczury wodne, szkoda tylko, ze jako subskrypcja z okreslona data waznosci.

znam ludzi którzy na większe bzdury wydają hajs i wydaje mi się, że nie powinno się tego komentować, bo każdy ze swoim portfelem robi co mu się żywnie podoba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin