Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #72 - Sylwestrowy update 🥳

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

#UP Świetny pomysł! Jestem pewien, że zdecydowanie więcej osób wykupiłoby ów pakiet, a zasięgi jakie posiada serwer z pewnością mogłyby choć cząstkowo wpłynąć na życie biednych zwierząt. 

Edytowane przez Austin.
zaprawa lubi to

10 godzin temu, rajan napisał:

znam ludzi którzy na większe bzdury wydają hajs i wydaje mi się, że nie powinno się tego komentować, bo każdy ze swoim portfelem robi co mu się żywnie podoba

może źle to napisałem, ale chodziło mi o zaznaczenie problemu subskrypcji w humorystycznie hiperbolizujący sposób

Chyba najlepszy changelog jaki mogliśmy sobie wymarzyć w ostatnim czasie, nie dość, że ludzie teraz nie będą musieli tylko odgrywać psa tzw. chodzącego powietrza na /do to jeszcze ogromnie urozmaici to gierkę samym NPC'tem, tak samo efekty, śnieg, ślady opon wszystko się przyda na 101% Chłopaki dobrze robią, pozdro

Jesus, dixoniak7, pat. i 2 innych lubią to

"nie patrz na ciuchy, zajrzyj ludziom do duszy"

2 minuty temu, Hardegger napisał:

Chyba najlepszy changelog jaki mogliśmy sobie wymarzyć w ostatnim czasie, nie dość, że ludzie teraz nie będą musieli tylko odgrywać psa tzw. chodzącego powietrza na /do to jeszcze ogromnie urozmaici to gierkę samym NPC'tem, tak samo efekty, śnieg, ślady opon wszystko się przyda na 101% Chłopaki dobrze robią, pozdro

niezle a o mdt juz nic nie napiszesz nie odzywaj sie do mnie 

Wolfex i sentinobln lubią to

W pierwszej chwili dosyć pozytywnie zareagowałem, gdyż mówie sobie że te 30-40zł za psa w grze jako jednorazowa opłata to nic takiego, szczególnie że może mi to urozmaicić grę ale w momencie gdy mnie ktoś uświadomił, że to jest subskrypcja to uznałem za jakiś nieśmieszny żart. Na tym serwerze nie ma nic co by dorównywało skryptowo zagranicznej konkurencji, co mocno mnie boli. Brakuje wielu aktywności, które dołożyłyby cegiełkę do stworzenia tej immersji świata gry, a gdy już coś się pojawia to w postaci nieśmiesznej subskrypcji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin