Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

HUNTINGTON BEACH HARDCORE SKINHEADS 714

szajs

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

super się grało, dziękuje w imieniu uczestników 'last dance' ze strony LEA. Solidne i przyjemne kilka godzin gry i kilka dni wcześniejszych działań przygotowawczych. Ogólnie dziękuję też za możliwość gry z Wami niemalże od początku większych Waszych  'dymów' ze strony serwerowego FBI - sporo solidnych interakcji, niektóre postacie nie do zapomnienia, pozdro

Edytowane przez antoine yn

osobowość socjopatyczna, znacznie upośledzająca zdolności adaptacyjne, uzależnienie od środków odurzających w fazie ostrej

Osobiście grając u Szajch bawiłem się rewelacyjnie, człowiek zostawił mega serce - muszę uznać że to jedna z lepszych organizacji, nie można tutaj zapomnieć o @Maltretacja który długotrwale trzymał ten projekt w rydzach, jestem dumny chłopaki że mogłem z wami grać, a tak samo z FBI które ładnie grało i prowadziło swoje CASE bo miałem szanse grać wtedy w organizacji przestępczej jak działy się obserwacje przeróżne, mega szacun i przykład dla innych organizacji, liderów oraz frakcji jak elegancko można grać w tym RP.

Pozdrawiam całą organizacje Szajcha oraz Maltretacji, wszyscy co tam grali - licze że się spotkamy i czekam na wasz następny projekt chłopaki, mega szacun i dziękuję że mogłem u was grać.

Mirabelek, Zoh, Adiren i 8 innych lubią to

Dziękuje za możliwość gry w organizacji może przez krótki czas bo tylko miesiąc, ale przeżyłem sporo fajnych chwil w niej i czekam na coś nowego, pozdro. Ważne jest to jak organizacja odeszła, a nie po prostu się zamknęła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin