Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #79 | Unikalne animacje

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

chuj dolaczam sie do konkursu prezentujac dwa super tance znanego wszystkim ishowspeed oraz sequento aka squlak, porownania wrzuce nizej

1. speed

Spoiler

2. sequento

Spoiler

a to moje

https://streamable.com/a09ovs

XD.gif?ex=665b0f21&is=6659bda1&hm=82b175

tak.gif?ex=665b10b4&is=6659bf34&hm=a4ed1

Edytowane przez rodeo

Cześć!

Dziękujemy za tak liczny udział w naszym konkursie! Wasze kreatywne pomysły to dla nas prawdziwy motywator do dalszej pracy!

Chciałbym również poinformować, że wiele z Waszych animacji znajduje się w statusie "Oczekuje na walidację". Aby animacja została dodana na serwer, musicie zatwierdzić ją klikając przycisk po prawej stronie! 🙂

image.png

image.png

WATAHA i mrdny99 lubią to

3 godziny temu, dan aka sqn napisał:

o co chodzi z tą możliwością chodu? mam rozumieć, że np. jak nagram animacje jeżdżenia na desce, odpalę prop deski i odpalę ją jako "chodzenie" to będzie imitacja jazdy na desce? 

Wydaje mi się, że działa to na zasadzie animowania tylko górnej części ciała z dodatkową możliwością poruszania się. Przykład animacji, który podałeś, według mnie jest niemożliwy do stworzenia w takim przypadku, bo wtedy zwyczajnie chodziłbyś z deską pomiędzy stopami, która poruszałaby się samoistnie.

4 godziny temu, dan aka sqn napisał:

o co chodzi z tą możliwością chodu? mam rozumieć, że np. jak nagram animacje jeżdżenia na desce, odpalę prop deski i odpalę ją jako "chodzenie" to będzie imitacja jazdy na desce? 

sam myślałem o zrobieniu animacji jazdy na desce i średnio jest to możliwe, bo nawet jeśli zostawisz animacje całkowicie ruchomą (nie tylko góra), to po odtworzeniu animacji postać wraca do pierwotnego punktu jej odpalenia, identycznie jak przy .cwalk, które w trakcie animacji przesuwa postać do przodu, ale kiedy załącza się od nowa, to twój model wraca do miejsca, w którym odpaliłeś animacje i odtwarza sekwencje na nowo - a animowanie tylko góry działa jak na przykład .ramionam2 - animacja nakłada się tylko od pasa w góre, a nogami możesz chodzić, więc przy animacji deskorolki sie to nie sprawdzi, bo po co ci sam ruch rąk skoro twoje nogi robią normalne kroki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin