Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Szukam] otoczenia dla Kazue

advsia

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Szukam otoczenia dla mojej simki Kazue. Totalnie na luźno podchodzę do tej postaci, ale jak uda się stworzyć jakiś fajny wątek, to będę przeszczęśliwa. Nie oczekuję jakiejś relacji, czy coś.. wystarczy kumpel/kumpela. Nie bardzo chciałabym bawić się w rodzinkę, więc wątek rodzeństwa raczej odpada. Chyba, że będzie to coś ciekawego - dogadamy się 😉

Kazue to 28 letnia imigrantka o japońskich korzeniach. Przyleciała do Santos z przypadku; chciała po prostu spróbować nowego życia. Skończyła studia, ale całkiem hobbystycznie - psychologię w biznesie. Nie wiąże z nimi totalnie planów. Aktualnie szuka swojego miejsca w mieście

Niech nie zwiodą Was godziny gry - mam dobry poziom rp 🫡

cat-gun.gif

W dniu 26.08.2024 o 19:36, Astaroth napisał:

Nie bardzo chciałabym bawić się w rodzinkę, więc wątek rodzeństwa raczej odpada. Chyba, że będzie to coś ciekawego - dogadamy się 😉

hej. a jesli chodzi o rozgrywanie kazirodczego zwiazku? mysle ze potencjal tego tematu nie zostal jeszcze w pełni wykorzystany na scenie Polskiego roleplayu wiec moglibysmy siedziec nad tym godzinami cieszac sie z wspolnej rozgrywki. dodatkowo warto wspomniec, ze temat ciekawy wiec jak wspomnialas wyzej. Mam nadzieje ze sie dogadamy ;)))

6 godzin temu, 1misiek napisał:

hej. a jesli chodzi o rozgrywanie kazirodczego zwiazku? mysle ze potencjal tego tematu nie zostal jeszcze w pełni wykorzystany na scenie Polskiego roleplayu wiec moglibysmy siedziec nad tym godzinami cieszac sie z wspolnej rozgrywki. dodatkowo warto wspomniec, ze temat ciekawy wiec jak wspomnialas wyzej. Mam nadzieje ze sie dogadamy ;)))

No trochę poleciałeś kumplu hahaha

cat-gun.gif

jak masz ochote pograc coś innowacyjnego jak przedstawiony przez moja osobe pomysl wyzej to jestem do twoich uslug. nie zalezy mi tylko na Seksie zeby nie bylo. licze na rozwiniete watki In Character w których pokażemy naszą "rodzinną" perwersje w świecie Los Santos a jednak będziemy sie tez kochac i wspierac jak brat z siostra. 

cytujac klasyka; pierwszy seks poczeka - warto. Zagram otwarta Karta. (oczywiscie pod immersje tu cytat)

edytacja:

jesli masz np. problem z rozgrywaniem stosunkow seksualnych na /me to mozemy to tez szybko zalatwiac na /do o ile bedzie takie Uczucie miedzy nami :D

mam nadzieje ze juz niedlugo nasze Postacie sie zobaczom i oboje poczujemy tą letnia aure

Edytowane przez 1misiek
Sons lubi to